2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Keşke benim de hamaratlığım tutsa da bişeyler yapsam gel gör ki haroşadan başka bir şey bilmiyorum
Yakında seninde tutar
Bende geçen sene öğrendim canım ilmek atmayı bile bilmiyodum
3 renkten haraşo yelek örüyorum şuanda :)
Geçen hafta netten bulduğum kolay bi desen vardı onu yaptım bide

Bende en baştan beri erkek gibi hissediyorum. ama nedense son zamanlarda kızmışta benim haberim yokmuş gibi bir hissiyat oldu bende:) kısmet sağlıklı, hayırlı ve mutlu bebekler olsunlar da cinsiyet farketmiyor.

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı. Biz de nasip olursa cinsiyet partisi yapıcaz. Kardeşim hazırlayacak. O hep kız hissediyorum diyor. Bakalım sonuç ne olacak :)

Canım hayırlı olsun bayaa büyümüş maaşallah bizde detaylı ultason 20. Haftalarda oluyo canım sende yine o zaman yapılacak mı? Benimde 26 sında randevum var inşallh her şey yolundadır 16. Haftamda olucam.

Yakında seninde tutar
Bende geçen sene öğrendim canım ilmek atmayı bile bilmiyodum
3 renkten haraşo yelek örüyorum şuanda :)
Geçen hafta netten bulduğum kolay bi desen vardı onu yaptım bide
Evde can sıkıntısından dümdüz örerdim anneme başlatırdım onu da 3 gündür yürüyüşe çıkamıyorum havalar soğudu zaman geçmiyor evde, bende başlarım bu gidişle
Ohh sen baya ilerletmişsin kolay gelsin

Canım 16.haftada belli olur aslında neden iki hafta sonraya aldın? Ben de en son 13'te gitmiştim, şimdi 16'ya girmeyi bekliyorum gitmek için :)

Canım 4lü test yapılcak mı 16.hafta doktor kararı bize bıraktı hala yaptırmakla yaptırmamak arasındayım

Bir haftada önden gidiyor uz kaç kontroldür.yani şuan 17 deyim ultrasona göre 2 hafta sonra artık gösterir sıpa dimi

Sorma kuzum randevu bulamadım ayın 30una aldım. 2 hafta değilde 3 hafta sonrası oluyor
Düğünde bitti gitti şükürler olsun
15 gün kalmış kuzu göz açıp kapayana gelir inşallah
İnsana düğün telaşıda hamilelikte kaygı oluyo
Bu arada akravaların cinsiyet yorumu tam bi muamma
4lü test isterseniz kasım 5inde gelin dedi bizim doktorda

Çabuk sıkılıyon anlaşılan
Soğuk havada yürüyüş daha faydalı oluyomuş aklında olsun
Bende örüyorum bitiriyom dikmeyi sevmiyo dikilcek hepsi bekliyo öyle
Sağol kuzum bende merakta var bitince nasıl olcak acaba diye soluksuz örüyom,molalarda gizli gizli takip edip kaçıyom

Teşekkür ederim canım bizde 3 tane resmi zorunlu ayrıntılı ültrason var. İkincisi 20 haftalarda oluyor tarihini verdiler zaten 18 aralıkta gidecem

İnşallah geçer canım. Cinsiyet yorumunu da taktığımdan değil de edep adap vardır bunlardan bi haber olmaları beni şaşırttı. :)
Ben 3-4lü yaptırmayı düşünmüyorum inşallah gerekte kalmaz. Yinede gidersin ama insan özlüyor yahu :)

Canım 4lü test yapılcak mı 16.hafta doktor kararı bize bıraktı hala yaptırmakla yaptırmamak arasındayım
Yok kuzum yaptırmıcam doktor gerek yok dedi bende hiç düşünmedim bi de yanıltıcı olabiliyormuş ya zaten detaylı ultrasonda detaylı olarak tekrardan incelenecek bende gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…