Zeynep Ada koydular canimbazen olur böyle duygu karmaşası. evladın hayırlısını dilemek lazım. ben de c.tesi erkek olacağını öğrendim. kızım sürekli kız olacak anne dediğinden sanırım kendimi şartlamışım, erkek diyince bi durduk. kızım da şaşırdı. kısa bir şaşkınlıktan sonra ne güzel 1 erkek 1 kız olacak Rabbim ikisinin de güzelliğini tattıracak inşallah dedik. siz de öyle düşünün olur mu?
ben o bebişe çok üzüldüm şimdi. ne demek ya. o çocuk ilerde kimlik karmaşası yaşamayacak mı? merak ettim ismini ne koydular peki
Amin. Olumsuz düşünmemek lazım. Gerçi 4'lü de garanti değil. Fetal dna'sı, amniyosentez'i bitmiyor..2li temiz çıksa bile onda sorun çıkabiliyomuş kendimi strese sokmak istemiyorum
Allah korusun bebeklerimizi
Fena rüzgar var kuzum soğuk etkilemiyor da çok esiyorÇabuk sıkılıyon anlaşılan
Soğuk havada yürüyüş daha faydalı oluyomuş aklında olsun
Bende örüyorum bitiriyom dikmeyi sevmiyo dikilcek hepsi bekliyo öyle
Sağol kuzum bende merakta var bitince nasıl olcak acaba diye soluksuz örüyom,molalarda gizli gizli takip edip kaçıyom
İnsanlar zaten çoğu zaman yorum yapmak için yapıyolar bence.İnşallah geçer canım. Cinsiyet yorumunu da taktığımdan değil de edep adap vardır bunlardan bi haber olmaları beni şaşırttı. :)
Ben 3-4lü yaptırmayı düşünmüyorum inşallah gerekte kalmaz. Yinede gidersin ama insan özlüyor yahu :)
Doktor fikir olarak sunmasa benim aklımdada yoktu kuzum bu doktorlar kafa karıştırmak için mi var :)Yok kuzum yaptırmıcamdoktor gerek yok dedi bende hiç düşünmedim bi de yanıltıcı olabiliyormuş ya zaten detaylı ultrasonda detaylı olarak tekrardan incelenecek bende gerek duymadım.
Kaç gündür yazayım diyorum bende uzun zamandır takip ediyorum sonra diyorum reklam gibi olurda kk kaldırırsa falan çok çok faydalı bir sayfa bende takip ediyorumKızlar İnstagram da mühendisinoglu adlı bir mühendis baba bebek ürünlerini inceliyor gönüllü olarak :) İçeriği saf temiz olan ürünleri paylaşıyor. Bez mama pişik kremi aklınıza ne gelirse
Reklam gibi oldu ama takip edin ona göre alırsınız alacaklarınızıBende keşfedeli 1 2 hafta oluyor sizlere de haber vereyim dedim
Rüzgar varsa çıkma canım baş ağrısı yapar mazallah :)Fena rüzgar var kuzum soğuk etkilemiyor da çok esiyor
Bitince bekliyoruz o zaman belki biz de yaparız hoşumuza gidincebizim topik hamarat maşallah battaniyeler yelekler
Amin inşallah:) Böyle bir özlem yok dimi 2 haftadan sonra bana bi haller geliyor özledim diye mızmızlanıyorum merak ediyorumİnsanlar zaten çoğu zaman yorum yapmak için yapıyolar bence.
Bende yaptırıp yaptırmama arasındayım yaptırmam gibime geliyo
Kız zaten yaptırmasam bile kesin giderim can paremi görmeye en büyüük aşşşkk o
Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Doktor fikir olarak sunmasa benim aklımdada yoktu kuzum bu doktorlar kafa karıştırmak için mi var :)
Ayrıntılı için tarihin belli mi ?
18-23 hafta arasında dedi benim doktor 20.haftada kendimde yapıyorum ama sizin tedavi gebeliği olduğu için perinatoloji yada radyoloji uzmanına yaptırmanız daha faydalı olur gibi bir muhabbet yaptı bende şuanda perinatoloji uzmanı arayışındayım
Şikayet eden olmazsa birşey olmaz sanırımKaç gündür yazayım diyorum bende uzun zamandır takip ediyorum sonra diyorum reklam gibi olurda kk kaldırırsa falan çok çok faydalı bir sayfa bende takip ediyorum
Yengem 4 yıl önce doğum yaptı o da yaptırmadı diye hatırlıyorum. Hatta abime sordum neler yaptırdınız siz diye ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmışlar sadeceMuhabbeti geçmişken sorayım ya bu ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyorlar mıydı? Çok uzun zaman geçmemesine rağmen kardeşime yapıldı mı hatırlamıyorum. Bizim burda zaten sadece 1 tane özel hastane var acaba orada mı yapılıyor. Annemde o zaman özele gidiyordu belki onun için yapılıp yapılmadığını hatırlamıyorum.
Tü tü tü maşallahRüzgar varsa çıkma canım baş ağrısı yapar mazallah :)
Bitince atarım inşallah
Bi tarafımı kaşıyım nazar değmesin
Aynen benim kardeşimde tam 4 yaşında oldu artık. Ama hatırlamıyorum İnan ki Hatta düşünüyorum acaba burada yok mu 3D ultrason diye belki o zaman yokmuştur belki bilemiyorum :)Yengem 4 yıl önce doğum yaptı o da yaptırmadı diye hatırlıyorum. Hatta abime sordum neler yaptırdınız siz diye ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmışlar sadece
Canım ben 23 kasıma randevu aldım 20. Haftamda oluyorum toğun bi doktormuş diye ama çok pahalı 535 tl.. bi alternatif buldum bağdat caddesinde perinatoloji uzmanı iki doktor var biri doçent yorumlarda iyi geçen yıl orası 320 tl miş kararsız kaldım eşimle konuşup ona göre randevu oluşturucam diğerini iptal ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnsanlar zaten çoğu zaman yorum yapmak için yapıyolar bence.
Doktor fikir olarak sunmasa benim aklımdada yoktu kuzum bu doktorlar kafa karıştırmak için mi var :)
18-23 hafta arasında dedi benim doktor 20.haftada kendimde yapıyorum ama sizin tedavi gebeliği olduğu için perinatoloji yada radyoloji uzmanına yaptırmanız daha faydalı olur gibi bir muhabbet yaptı bende şuanda perinatoloji uzmanı arayışındayım
İnsanlar zaten çoğu zaman yorum yapmak için yapıyolar bence.
Canım ayrıntılı ultrason çok önemli gebelikte yapılması gerek.Muhabbeti geçmişken sorayım ya bu ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyorlar mıydı? Çok uzun zaman geçmemesine rağmen kardeşime yapıldı mı hatırlamıyorum. Bizim burda zaten sadece 1 tane özel hastane var acaba orada mı yapılıyor. Annemde o zaman özele gidiyordu belki onun için yapılıp yapılmadığını hatırlamıyorum.
İnsanlar zaten çoğu zaman yorum yapmak için yapıyolar bence.
Aynen benim kardeşimde tam 4 yaşında oldu artık. Ama hatırlamıyorum İnan ki Hatta düşünüyorum acaba burada yok mu 3D ultrason diye belki o zaman yokmuştur belki bilemiyorum :)
Ama o zamanda 2014 ablası olarak takip ediyordum topikteki çoğu kişi yaptırmıştı ayrıntılı.
Çok haklısın canım Allah korusun miniklerimizi.Amin. Olumsuz düşünmemek lazım. Gerçi 4'lü de garanti değil. Fetal dna'sı, amniyosentez'i bitmiyor..
Canım ayrıntılı ultrason çok önemli gebelikte yapılması gerek.
Bebekte Allah korusun bir sorun olduğu zaman ona göre tedavi ediyorlar,doğumda ona göre müdahele oluyor.
Bebeğin baş çapına,parmaklarına bakılıyor tek tek,kalbi odacıklarında ayrı ayrı dinleniyor,iç organlarının yerleri değerlendiriliyor,kordonun kan akışı izleniyor,yüz hatları falan her yeri tek tek değerlendiriliyor.
Yaptırmanda fayda var doktoruna bu gidişinde sor kendi mi bakıyo yoksa perinatoloji uzmanına mı yönlendirme yapıyor
Artık o zaman da aşısıydı gazıydı onları konuşuruzÇok haklısın canım Allah korusun miniklerimizi.
Doğduktan sonrada bitmiyo bu stresler
Not alayım soracaklarımı artık yoksa unutuyorum kuzu :) Bunu sorayım hemencik gittiğimde.Canım ayrıntılı ultrason çok önemli gebelikte yapılması gerek.
Bebekte Allah korusun bir sorun olduğu zaman ona göre tedavi ediyorlar,doğumda ona göre müdahele oluyor.
Bebeğin baş çapına,parmaklarına bakılıyor tek tek,kalbi odacıklarında ayrı ayrı dinleniyor,iç organlarının yerleri değerlendiriliyor,kordonun kan akışı izleniyor,yüz hatları falan her yeri tek tek değerlendiriliyor.
Yaptırmanda fayda var doktoruna bu gidişinde sor kendi mi bakıyo yoksa perinatoloji uzmanına mı yönlendirme yapıyor
Evet benim bal küpüm sipariş veriyor erkek bebek diyeCanım 4 yaşında kardeşin mi varne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?