- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bizimkilere sormuştur belki yaptırmak istememişlerdir tercihe bırakıyorlar ya genelde :) belki annene de sormuştur doktor. O kadar çok detay var ki insan ne yapacağını da bilemiyorAynen benim kardeşimde tam 4 yaşında oldu artık. Ama hatırlamıyorum İnan ki Hatta düşünüyorum acaba burada yok mu 3D ultrason diye belki o zaman yokmuştur belki bilemiyorum :)
Ama o zamanda 2014 ablası olarak takip ediyordum topikteki çoğu kişi yaptırmıştı ayrıntılı.
Ben 6,5 yıl önce yaptım doğum o zaman vardı ayrıntılı ultrason yaptırmıştık bütün 2012 Mart anneleri falan deneyimli radyoloji uzmanına yollamıştı kadın doğumcum hatta onlar çok iyi ultrason konusunda diyeAynen benim kardeşimde tam 4 yaşında oldu artık. Ama hatırlamıyorum İnan ki Hatta düşünüyorum acaba burada yok mu 3D ultrason diye belki o zaman yokmuştur belki bilemiyorum :)
Ama o zamanda 2014 ablası olarak takip ediyordum topikteki çoğu kişi yaptırmıştı ayrıntılı.
Ben 6,5 yıl önce yaptım doğum o zaman vardı ayrıntılı ultrason yaptırmıştık bütün 2012 Mart anneleri falan deneyimli radyoloji uzmanına yollamıştı kadın doğumcum hatta onlar çok iyi ultrason konusunda diye
Valla haklısın kuzum bitmiyor ayrı bi stres yaratıyor üstüne..Bizimkilere sormuştur belki yaptırmak istememişlerdir tercihe bırakıyorlar ya genelde :) belki annene de sormuştur doktor. O kadar çok detay var ki insan ne yapacağını da bilemiyor
Doğrudur canım 2014te de herkes yaptırmıştı çünkü. Artık doktora sorup öğrenicem bakalım nasıl oluyormuş. :)Ben 6,5 yıl önce yaptım doğum o zaman vardı ayrıntılı ultrason yaptırmıştık bütün 2012 Mart anneleri falan deneyimli radyoloji uzmanına yollamıştı kadın doğumcum hatta onlar çok iyi ultrason konusunda diye
Doktorun muayenesi bitti mi hemen bir yüzüm düşüyo,bitti mi bu kadar mı devam edelim diyesim geliyo halbuki doktorumuz ayrıntılı olarak her şeyini tek tek inceliyo ama bana yetmiyo işte başlıyorum o an özlemeyeAmin inşallah:) Böyle bir özlem yok dimi 2 haftadan sonra bana bi haller geliyor özledim diye mızmızlanıyorum merak ediyorum
Başlarım ay sonuna doğru bebemi görmek istiyorum diye
Şikayet eden olmazsa birşey olmaz sanırım
Faydalı herşey paylaşılıyor birşey olmaz ya :)
Tü tü tü maşallah
Amin canım cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.Canım ben 23 kasıma randevu aldım 20. Haftamda oluyorum toğun bi doktormuş diye ama çok pahalı 535 tl.. bi alternatif buldum bağdat caddesinde perinatoloji uzmanı iki doktor var biri doçent yorumlarda iyi geçen yıl orası 320 tl miş kararsız kaldım eşimle konuşup ona göre randevu oluşturucam diğerini iptal ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benimde zaten göbeğim vardı bi göbek var ama bebek mi yoksa cidden göbek mi anlayamıyorum ama genişledim ben. Kilo aldım tartıda yok kaç kilo aldım bilmiyorumKızlar anladığim kadariyla sayimiz artti artik farkli arkadaslari da okuyorum .Gelenler hoş geldi.Hepsini selamlıyorum.
Kızlar su ana kadar 12 haftaligim aldigim kilo 500 gr. Daha cinsiyet ogrenemedim ikiliyi de yaptirmadik bu hafta cuma randevumuz var bakalm.Bircogunuz benden öndesiniz ama benim icin iyi oluyor ilk gebeligim ve sizin tecrubelerinizi okumak benim icin önemli.
Şu göbeklileri kıskaniyorum bak,benim niçn yok ?Benim bebe nerede büyüyor gibi sorular aklıma geliyor
Aranizda televizyon karakteri Gülazeri bilen var mi? Yasemin Yalcn canlandiriyordu.Koca popolu olan hani. Galiba gülazerin yolunda ilerliyorum.Bir haftadir da evde yatili misafirim var. Daha size şikayet etme firsatim olmadı.Allah gunah yazmasin,ne diyem gelmiş bir kere.Söylensen olmaz söylenmesen olmaz işte.
Bende durumlar bu hamişler.öpüyorum
Girebildim canım ben. Telefon uygulamasındanKızlar enabız’a girebiliyor musunuz ? Bende hata veriyor da
Uygulamadan denemedim canım oradan bakıym, teşekkür ederimGirebildim canım ben. Telefon uygulamasından
Canım burada devlet hastanelerinde ya randevu bulamam ya da doğru dürüst ilgilenmeyebilirler hiç aklıma bile gelmediDoktorun muayenesi bitti mi hemen bir yüzüm düşüyo,bitti mi bu kadar mı devam edelim diyesim geliyo halbuki doktorumuz ayrıntılı olarak her şeyini tek tek inceliyo ama bana yetmiyo işte başlıyorum o an özlemeye
Kontrol günü yaklaştı mı bide kafada tilkiler dolaşıyo
Amin canım cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.
Adım attığın her yer para resmen
Araştırmada perinotoloji yok mu canım sevkle gidemez misin.
Benimki büyük ihtimal ya tüpü yaptırdığım yerde yada araştırmaya sevk alıp gidicem orda olcak
İkili tarama sonucum çıktı sonunda
Herşey güzel çıkmış çok şükür
Bu doktorda aklımda olsunCanım Manisa'da Mümtaz Koyuncu varmış sadece perinatoloji uzmanı olan. Ama şart mı ki periye gitmek acaba?
Manisada yaşıyorum canım.nerede yaşıyorsun canım?
Evet uzun sürdüğünü okudum topiklerdenben perinatoloji ye sadece mol gebelik yaşadığım dönemde gittim. çünkü sadece onlar bakıyor bu duruma. önceki gebeliğimde ayrıntılı ultrasonu doktorum bakmıştı uzun sürmüştü epey.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım o günleride konuşuruz hayırlısıylaArtık o zaman da aşısıydı gazıydı onları konuşuruz
Sor canım ihmal etme karar sana kalırNot alayım soracaklarımı artık yoksa unutuyorum kuzu :) Bunu sorayım hemencik gittiğimde.
Evet benim bal küpüm sipariş veriyor erkek bebek diyeÇünkü eniştesini çok seviyormuş
Şuan evde misafiri düşünemiyorumKızlar anladığim kadariyla sayimiz artti artik farkli arkadaslari da okuyorum .Gelenler hoş geldi.Hepsini selamlıyorum.
Kızlar su ana kadar 12 haftaligim aldigim kilo 500 gr. Daha cinsiyet ogrenemedim ikiliyi de yaptirmadik bu hafta cuma randevumuz var bakalm.Bircogunuz benden öndesiniz ama benim icin iyi oluyor ilk gebeligim ve sizin tecrubelerinizi okumak benim icin önemli.
Şu göbeklileri kıskaniyorum bak,benim niçn yok ?Benim bebe nerede büyüyor gibi sorular aklıma geliyor
Aranizda televizyon karakteri Gülazeri bilen var mi? Yasemin Yalcn canlandiriyordu.Koca popolu olan hani. Galiba gülazerin yolunda ilerliyorum.Bir haftadir da evde yatili misafirim var. Daha size şikayet etme firsatim olmadı.Allah gunah yazmasin,ne diyem gelmiş bir kere.Söylensen olmaz söylenmesen olmaz işte.
Bende durumlar bu hamişler.öpüyorum
Devletten sevk alıp üniye araştırma hastanesinde perinotoloji doktoruna gidebilirsin.Canım burada devlet hastanelerinde ya randevu bulamam ya da doğru dürüst ilgilenmeyebilirler hiç aklıma bile gelmedi
Valla elim mahkum yapiyorum canm.Allahtan bulantim hafifledi gibi. Aniden gelen ve ne zaman gidecegi belli olmayan misafir desem :)Şuan evde misafiri düşünemiyorumyemek vs yapabilio musun canım? Bulantın var mı? Bize gelselerdi ya aç kalırlardı ya da bi tost sandviç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?