2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizimkilere sormuştur belki yaptırmak istememişlerdir tercihe bırakıyorlar ya genelde :) belki annene de sormuştur doktor. O kadar çok detay var ki insan ne yapacağını da bilemiyor

Ben 6,5 yıl önce yaptım doğum o zaman vardı ayrıntılı ultrason yaptırmıştık bütün 2012 Mart anneleri falan deneyimli radyoloji uzmanına yollamıştı kadın doğumcum hatta onlar çok iyi ultrason konusunda diye

aaa ben de 2012 nisan annesiyim :) şimdi yine 2018 nisan oldum

Bizimkilere sormuştur belki yaptırmak istememişlerdir tercihe bırakıyorlar ya genelde :) belki annene de sormuştur doktor. O kadar çok detay var ki insan ne yapacağını da bilemiyor
Valla haklısın kuzum bitmiyor ayrı bi stres yaratıyor üstüne..

Doğrudur canım 2014te de herkes yaptırmıştı çünkü. Artık doktora sorup öğrenicem bakalım nasıl oluyormuş. :)

Kızlar anladığim kadariyla sayimiz artti artik farkli arkadaslari da okuyorum .Gelenler hoş geldi.Hepsini selamlıyorum.
Kızlar su ana kadar 12 haftaligim aldigim kilo 500 gr. Daha cinsiyet ogrenemedim ikiliyi de yaptirmadik bu hafta cuma randevumuz var bakalm.Bircogunuz benden öndesiniz ama benim icin iyi oluyor ilk gebeligim ve sizin tecrubelerinizi okumak benim icin önemli.
Şu göbeklileri kıskaniyorum bak,benim niçn yok ?Benim bebe nerede büyüyor gibi sorular aklıma geliyor
Aranizda televizyon karakteri Gülazeri bilen var mi? Yasemin Yalcn canlandiriyordu.Koca popolu olan hani. Galiba gülazerin yolunda ilerliyorum.Bir haftadir da evde yatili misafirim var. Daha size şikayet etme firsatim olmadı.Allah gunah yazmasin,ne diyem gelmiş bir kere.Söylensen olmaz söylenmesen olmaz işte.
Bende durumlar bu hamişler.öpüyorum

Doktorun muayenesi bitti mi hemen bir yüzüm düşüyo,bitti mi bu kadar mı devam edelim diyesim geliyo halbuki doktorumuz ayrıntılı olarak her şeyini tek tek inceliyo ama bana yetmiyo işte başlıyorum o an özlemeye
Kontrol günü yaklaştı mı bide kafada tilkiler dolaşıyo
Tü tü tü maşallah

Amin canım cümlemiz inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz.
Adım attığın her yer para resmen
Araştırmada perinotoloji yok mu canım sevkle gidemez misin.
Benimki büyük ihtimal ya tüpü yaptırdığım yerde yada araştırmaya sevk alıp gidicem orda olcak

Kızlar enabız’a girebiliyor musunuz ? Bende hata veriyor da

Benimde zaten göbeğim vardı bi göbek var ama bebek mi yoksa cidden göbek mi anlayamıyorum ama genişledim ben. Kilo aldım tartıda yok kaç kilo aldım bilmiyorum sağlıklı olsunlarda
Yatılı misafir aman aman Kendime zor bakıyorum misafire hiç bakamam heralde allah sabır ve güç versin kuzum

Canım burada devlet hastanelerinde ya randevu bulamam ya da doğru dürüst ilgilenmeyebilirler hiç aklıma bile gelmedi

Canım Manisa'da Mümtaz Koyuncu varmış sadece perinatoloji uzmanı olan. Ama şart mı ki periye gitmek acaba?
Bu doktorda aklımda olsun
Muayene ücreti ne kadarmış bi bilgin var mı
Onlar ve radyoloji uzmanı daha detaylı oluyolarmış bu konuda
nerede yaşıyorsun canım?
Manisada yaşıyorum canım.
Manisa veya İzmirde arıyorum doktoru
ben perinatoloji ye sadece mol gebelik yaşadığım dönemde gittim. çünkü sadece onlar bakıyor bu duruma. önceki gebeliğimde ayrıntılı ultrasonu doktorum bakmıştı uzun sürmüştü epey.
Evet uzun sürdüğünü okudum topiklerden
Gebeliği takip eden doktorlarda bakıyolarmış,yönlendirmede yapan oluyormuş.
En iyi perinatoloji ve radyoloji doktoru inceleme yapıyormuş diye okudum bende
Artık o zaman da aşısıydı gazıydı onları konuşuruz
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canım o günleride konuşuruz hayırlısıyla

Şuan evde misafiri düşünemiyorum yemek vs yapabilio musun canım? Bulantın var mı? Bize gelselerdi ya aç kalırlardı ya da bi tost sandviç

Şuan evde misafiri düşünemiyorum yemek vs yapabilio musun canım? Bulantın var mı? Bize gelselerdi ya aç kalırlardı ya da bi tost sandviç
Valla elim mahkum yapiyorum canm.Allahtan bulantim hafifledi gibi. Aniden gelen ve ne zaman gidecegi belli olmayan misafir desem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…