2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Rahim büyümesinden kaynaklı olabilir tatlım.

Selam kızlar bende bugün hastanedeydim ama bebişim için değil bu kez kendim için gittim belimdeki sıkıntı için doktor fiziktedavi ye yönlendirdi cuma günü fizik tedavi muayenesi sonrası karar verilecek bi kaç ya fizik tedavi uygulanması gerekli dedi doktor. Hem hamileyim hem çocukla nasıl olcak bu sürekli hastaneye gidip gelmek bakalım.

Geçmiş olsun canım kendi doktorun mu yönlendirdi?

Canım seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorum :)
Benimkide tüp,12.-13.haftada tek taraflı sol tarafta kasık ağrısı ve belimdede ağrı vardı dinlenince geçmeyen 3 gün falan ağrıdı doktora sordum.
Rahim kaslarının gerilmesinden oluyo demişti, bebek 12 ve 13.haftada karın boşluğuna ilerlediği için oldu muhtemelen daha sonra ufaçık bi göbeğim çıktı
Muhtemelen seninde o yüzden oluyo canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz
Bizimle de paylas resimleri tatlim. Ben de cok severim orguyu. Ellerine saglik simdiden
Paylaşıcam canım bitireyim ilk işim size atmak olucak :)
Çok sağol canım

nasıl tüketiyorsun tatlım

Limon tuz sarımsak pulbiber ile tüketiyorum

Biz de avokadoyuz :)

.
Telaşlanma canım. Bel fıtığı çıktı bende de 5 ay önce fizik tedavi te başladım bi hafta da düzeldi çok şükür hareketlerin faydası çok

Evet canım bende hatırlıyorum seni Kanama alanım olduğunu biliyorum ya ondan heralde vücudum da sürekli bişey oluyomuş gibi geliyor tabi ister istemez bunu da kanama alanlarına bağlıyorum. Bide 4 düşük olunca bu kuzuyu da kaybedicem diye korkuyorum sanırım

Dün gece bebeğimi yine rüyamda gördüm, hastaneye gitmişim nolur beni ultrasona alın çok merak ediyorum diye hemşireye yalvarıyorum, o da beni yatırıyor. Kardeşim o jelden karnıma sürüyor. Ben hadi hadi diye acele ettiriyorum. Hemşire cihazı karnımın yan tarafına tutuyor, neden ortaya tutmuyorsunuz bir sorun mu var diyorum. Bebeğimi bir aralık görebiliyorum ayağa kalkmış, yüzü bana dönük, kollarını havaya kaldırıp indiriyor, spor yapar gibi, Rabbim hayra çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…