Rabbim hayırlara çıkarsın canım. Bende 2 gün üst üste erkek çocuk gördüm. Bilinçaltımızda çok düşünüyoruz sanırım ondan oluyor.Dün gece bebeğimi yine rüyamda gördüm, hastaneye gitmişim nolur beni ultrasona alın çok merak ediyorum diye hemşireye yalvarıyorum, o da beni yatırıyor. Kardeşim o jelden karnıma sürüyor. Ben hadi hadi diye acele ettiriyorum. Hemşire cihazı karnımın yan tarafına tutuyor, neden ortaya tutmuyorsunuz bir sorun mu var diyorum. Bebeğimi bir aralık görebiliyorum ayağa kalkmış, yüzü bana dönük, kollarını havaya kaldırıp indiriyor, spor yapar gibi, Rabbim hayra çıkarsın
Rabbim hayırlara çıkarsın canım. Bende 2 gün üst üste erkek çocuk gördüm. Bilinçaltımızda çok düşünüyoruz sanırım ondan oluyor.
Gećmiş olsun. Aklina getirmemeye calis. Gerci 3. Aydan sonra tedavi ediyorlarmis bazi dis problemlerini20lik dişim inceden sızlıyor daha tam çıkaramamıştım abartmaz inşallah
geçmiş olsun sende benim gibisin is yapmadan bile biraz yürümek yetiyor benim de bel problemim var doktoruna mutlaka sor durumunu bana fizik tedavi başlanacakSelam kizlar nasilsiniz. Bugun pazara gittim geldim bi de kızıma banyo yaptirdim. Tüm gün yaptigim is bu belim acaip agriyor. Yatsam yatip kalicam diye korkuyorum. Az az is yapmak pesindeyim
Valla inanılmaz moral oldun bana inşallah benimde kısa surede geçer o kadar ağrım oluyor ki hareketlerim kısıtlandığı için de moral olarak çok çöktüm. Bir umut ışığı yandı sayende tek duam bir an önce bı durumdan çıkmakLimon tuz sarımsak pulbiber ile tüketiyorum
.
Telaşlanma canım. Bel fıtığı çıktı bende de 5 ay önce fizik tedavi te başladım bi hafta da düzeldi çok şükür hareketlerin faydası çok
Çok şükür sağlığı yerinde değerleri de iyi çıktı. Cinsiyetimiz de belli. KIZIM geliyor Allahın izniyle
bende geçen hafta bir kız bebek görmüştüm aynı kayınvalideme benziyordu bir iki gün sonra kayınvalideme gittim karnında sanki bebek zıplar gibi bir hareket oldu kayınvalidemle göz göze geldik bebek canlanınca baktığın kişiye benzer diyorlar öyle olacak sanırımDün gece bebeğimi yine rüyamda gördüm, hastaneye gitmişim nolur beni ultrasona alın çok merak ediyorum diye hemşireye yalvarıyorum, o da beni yatırıyor. Kardeşim o jelden karnıma sürüyor. Ben hadi hadi diye acele ettiriyorum. Hemşire cihazı karnımın yan tarafına tutuyor, neden ortaya tutmuyorsunuz bir sorun mu var diyorum. Bebeğimi bir aralık görebiliyorum ayağa kalkmış, yüzü bana dönük, kollarını havaya kaldırıp indiriyor, spor yapar gibi, Rabbim hayra çıkarsın
Korkma canım Allah büyük her gebelik kendine özeldir,kötü düşünüp kötüye adapte olma ilk 12 hafta geçti mi bi ohh çekersin.Evet canım bende hatırlıyorum seniKanama alanım olduğunu biliyorum ya ondan heralde vücudum da sürekli bişey oluyomuş gibi geliyor tabi ister istemez bunu da kanama alanlarına bağlıyorum. Bide 4 düşük olunca bu kuzuyu da kaybedicem diye korkuyorum sanırım
Çok teşekkür ederim canım benim düşüncelerin için insana moral oluyorKorkma canım Allah büyük her gebelik kendine özeldir,kötü düşünüp kötüye adapte olma ilk 12 hafta geçti mi bi ohh çekersin.
Kanama alanlarında zamanla azalır kaybolur inşallah her zaman olumluyu düşün canım
Mesela kasık ağrın mı var bebeğim gün geçtikçe büyüyor kendine yer açıyo diye kafandan geçir,bulantın olduğu zaman ben iyiyim anne diye sana mesaj gönderdiğini hisset canım
Valla inanılmaz moral oldun bana inşallah benimde kısa surede geçer o kadar ağrım oluyor ki hareketlerim kısıtlandığı için de moral olarak çok çöktüm. Bir umut ışığı yandı sayende tek duam bir an önce bı durumdan çıkmak
Kesinlikle katılıyorum ben de fıtık yok ama ne zaman strese girsem çok üzülsem belim öyle bir tutulurki hastanede vurulan kas gevşetici ağrı kesici acamaz fayda etmez benim de ilk defa kızım 11 gün geçmeyen bir gribe tutulmuştu ve ilaç da vernemislerdi viral diye yavrum surunmustu resmen o zaman tutulmuştu belim. Evlat yok güzel çok tatlı ama hep bir yürek pir Piri hep bı endişe evham halı içi gidiyor insanın. Hep sağlıklı sağ salim iyi olsunlar insallahBenim hep kilom oldu dönem dönem verdim korudum ama doğumdan sonra hep inişler çıkışlar herneyse. Nisan 2018 de tam kızımın doğum gününe 1 hafta kala Kızım kolunu kırdı ve alçıya alındı. Biraz babasının ihmalkarlığı vardı ama tabii diyemedim bunu. İçime attım. Kızıö Çok ağladı ben de ağladım. İlk gece beraber uyuduk ama o kadar üzgün kızgınım ki,ertesi sabah kalkamadım yataktan.ne oluyor dedim. Kalkamıyorum dönemi yorum ağrıdan ağlıyorum. Bildiğiniz sürüne sürüne gittim bi yandan kızımın ağrıları var bi yandan ben. Eşim mecbur işe gidiyor. En sonunda beyin cerrhaisine gittim 2 yerde fıtık çıktı mr çekildi ilaç verdi. Ftr te yönlendirdi. Ftr diyor ki yokuş yürüme kilo ver. Halbuki bilmiyor benim üzüntü ve stresten 1 gecede belim tutuldu. Neyse Krem ve hareketlerle 1 haftada düzeldim kızımın da alçısı çıktı. Demem o ki herşey üzüntü stres tüm hastalıklar. Evet kilo yanlış hareket beslenme tetikler ama herşeyin en büyük sebebi stres....sen de düşünme lütfen belini sıcak tut yatarken pozisyonunu iyi ayarla ve ani hareket yapma canım
saol desteğin için teşekkürler bende oğluma hamileliğimde 20kg aldım doğumdan sonra başladı ağrılarım ama bu gebelikle birlikte çok artık hergün ev süpür sil yapardım önceden şimdi iki günde bir sadece süpürge açıyorum sonrasında da akşama kadar yatıyorum detaylı temizlik yapınca sonrasında hiç yürüyemiyorum dediğin gibi sürünerek gidiyorumBenim hep kilom oldu dönem dönem verdim korudum ama doğumdan sonra hep inişler çıkışlar herneyse. Nisan 2018 de tam kızımın doğum gününe 1 hafta kala Kızım kolunu kırdı ve alçıya alındı. Biraz babasının ihmalkarlığı vardı ama tabii diyemedim bunu. İçime attım. Kızıö Çok ağladı ben de ağladım. İlk gece beraber uyuduk ama o kadar üzgün kızgınım ki,ertesi sabah kalkamadım yataktan.ne oluyor dedim. Kalkamıyorum dönemi yorum ağrıdan ağlıyorum. Bildiğiniz sürüne sürüne gittim bi yandan kızımın ağrıları var bi yandan ben. Eşim mecbur işe gidiyor. En sonunda beyin cerrhaisine gittim 2 yerde fıtık çıktı mr çekildi ilaç verdi. Ftr te yönlendirdi. Ftr diyor ki yokuş yürüme kilo ver. Halbuki bilmiyor benim üzüntü ve stresten 1 gecede belim tutuldu. Neyse Krem ve hareketlerle 1 haftada düzeldim kızımın da alçısı çıktı. Demem o ki herşey üzüntü stres tüm hastalıklar. Evet kilo yanlış hareket beslenme tetikler ama herşeyin en büyük sebebi stres....sen de düşünme lütfen belini sıcak tut yatarken pozisyonunu iyi ayarla ve ani hareket yapma canım
Kesinlikle katılıyorum ben de fıtık yok ama ne zaman strese girsem çok üzülsem belim öyle bir tutulurki hastanede vurulan kas gevşetici ağrı kesici acamaz fayda etmez benim de ilk defa kızım 11 gün geçmeyen bir gribe tutulmuştu ve ilaç da vernemislerdi viral diye yavrum surunmustu resmen o zaman tutulmuştu belim. Evlat yok güzel çok tatlı ama hep bir yürek pir Piri hep bı endişe evham halı içi gidiyor insanın. Hep sağlıklı sağ salim iyi olsunlar insallah
saol desteğin için teşekkürler bende oğluma hamileliğimde 20kg aldım doğumdan sonra başladı ağrılarım ama bu gebelikle birlikte çok artık hergün ev süpür sil yapardım önceden şimdi iki günde bir sadece süpürge açıyorum sonrasında da akşama kadar yatıyorum detaylı temizlik yapınca sonrasında hiç yürüyemiyorum dediğin gibi sürünerek gidiyorum
Amin kuzum inşallah inşallahÇok teşekkür ederim canım benim düşüncelerin için insana moral oluyor
Bazen çok olumlu oluyorum bazen çok kötümser düşünüyorum dengem şaştı iyice valla
Bulantım azalır belki biraz daha bişeyler yiyebilirim inş diyorum sonra gün içinde azalıyor gibi oldu mu niye bulanmıyor diyorum. Dediğin gibi inş 3 aydan sonra rahatlarım biraz ama zor sanki bu evham 9 ay bitmicek sankiBide 3 haftadır evde raporluyum bi 3 hafta daha raporum var sürekli oturup yatmaktan kafada daha çok kuruyorum sanırım. Rabbim hepimizede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri gösterir inş
bende geçen hafta bir kız bebek görmüştüm aynı kayınvalideme benziyordu bir iki gün sonra kayınvalideme gittim karnında sanki bebek zıplar gibi bir hareket oldu kayınvalidemle göz göze geldik bebek canlanınca baktığın kişiye benzer diyorlar öyle olacak sanırım
Benim rahimde perde varmis o agri yapar dedi dr.um igne verdi hafta da bir kullanicamgeçmiş olsun sende benim gibisin is yapmadan bile biraz yürümek yetiyor benim de bel problemim var doktoruna mutlaka sor durumunu bana fizik tedavi başlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?