2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Rabbim hayırlara çıkarsın canım. Bende 2 gün üst üste erkek çocuk gördüm. Bilinçaltımızda çok düşünüyoruz sanırım ondan oluyor.

Rabbim hayırlara çıkarsın canım. Bende 2 gün üst üste erkek çocuk gördüm. Bilinçaltımızda çok düşünüyoruz sanırım ondan oluyor.

Amin kuzum. Evet her an her dakika onu düşünüyorum

Selam kizlar nasilsiniz. Bugun pazara gittim geldim bi de kızıma banyo yaptirdim. Tüm gün yaptigim is bu belim acaip agriyor. Yatsam yatip kalicam diye korkuyorum. Az az is yapmak pesindeyim

Selam kizlar nasilsiniz. Bugun pazara gittim geldim bi de kızıma banyo yaptirdim. Tüm gün yaptigim is bu belim acaip agriyor. Yatsam yatip kalicam diye korkuyorum. Az az is yapmak pesindeyim
geçmiş olsun sende benim gibisin is yapmadan bile biraz yürümek yetiyor benim de bel problemim var doktoruna mutlaka sor durumunu bana fizik tedavi başlanacak

Limon tuz sarımsak pulbiber ile tüketiyorum

.
Telaşlanma canım. Bel fıtığı çıktı bende de 5 ay önce fizik tedavi te başladım bi hafta da düzeldi çok şükür hareketlerin faydası çok
Valla inanılmaz moral oldun bana inşallah benimde kısa surede geçer o kadar ağrım oluyor ki hareketlerim kısıtlandığı için de moral olarak çok çöktüm. Bir umut ışığı yandı sayende tek duam bir an önce bı durumdan çıkmak

bende geçen hafta bir kız bebek görmüştüm aynı kayınvalideme benziyordu bir iki gün sonra kayınvalideme gittim karnında sanki bebek zıplar gibi bir hareket oldu kayınvalidemle göz göze geldik bebek canlanınca baktığın kişiye benzer diyorlar öyle olacak sanırım

Korkma canım Allah büyük her gebelik kendine özeldir,kötü düşünüp kötüye adapte olma ilk 12 hafta geçti mi bi ohh çekersin.
Kanama alanlarında zamanla azalır kaybolur inşallah her zaman olumluyu düşün canım
Mesela kasık ağrın mı var bebeğim gün geçtikçe büyüyor kendine yer açıyo diye kafandan geçir,bulantın olduğu zaman ben iyiyim anne diye sana mesaj gönderdiğini hisset canım

Çok teşekkür ederim canım benim düşüncelerin için insana moral oluyor
Bazen çok olumlu oluyorum bazen çok kötümser düşünüyorum dengem şaştı iyice valla
Bulantım azalır belki biraz daha bişeyler yiyebilirim inş diyorum sonra gün içinde azalıyor gibi oldu mu niye bulanmıyor diyorum. Dediğin gibi inş 3 aydan sonra rahatlarım biraz ama zor sanki bu evham 9 ay bitmicek sanki Bide 3 haftadır evde raporluyum bi 3 hafta daha raporum var sürekli oturup yatmaktan kafada daha çok kuruyorum sanırım. Rabbim hepimizede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri gösterir inş

Benim hep kilom oldu dönem dönem verdim korudum ama doğumdan sonra hep inişler çıkışlar herneyse. Nisan 2018 de tam kızımın doğum gününe 1 hafta kala Kızım kolunu kırdı ve alçıya alındı. Biraz babasının ihmalkarlığı vardı ama tabii diyemedim bunu. İçime attım. Kızıö Çok ağladı ben de ağladım. İlk gece beraber uyuduk ama o kadar üzgün kızgınım ki,ertesi sabah kalkamadım yataktan.ne oluyor dedim. Kalkamıyorum dönemi yorum ağrıdan ağlıyorum. Bildiğiniz sürüne sürüne gittim bi yandan kızımın ağrıları var bi yandan ben. Eşim mecbur işe gidiyor. En sonunda beyin cerrhaisine gittim 2 yerde fıtık çıktı mr çekildi ilaç verdi. Ftr te yönlendirdi. Ftr diyor ki yokuş yürüme kilo ver. Halbuki bilmiyor benim üzüntü ve stresten 1 gecede belim tutuldu. Neyse Krem ve hareketlerle 1 haftada düzeldim kızımın da alçısı çıktı. Demem o ki herşey üzüntü stres tüm hastalıklar. Evet kilo yanlış hareket beslenme tetikler ama herşeyin en büyük sebebi stres....sen de düşünme lütfen belini sıcak tut yatarken pozisyonunu iyi ayarla ve ani hareket yapma canım

Kesinlikle katılıyorum ben de fıtık yok ama ne zaman strese girsem çok üzülsem belim öyle bir tutulurki hastanede vurulan kas gevşetici ağrı kesici acamaz fayda etmez benim de ilk defa kızım 11 gün geçmeyen bir gribe tutulmuştu ve ilaç da vernemislerdi viral diye yavrum surunmustu resmen o zaman tutulmuştu belim. Evlat yok güzel çok tatlı ama hep bir yürek pir Piri hep bı endişe evham halı içi gidiyor insanın. Hep sağlıklı sağ salim iyi olsunlar insallah

saol desteğin için teşekkürler bende oğluma hamileliğimde 20kg aldım doğumdan sonra başladı ağrılarım ama bu gebelikle birlikte çok artık hergün ev süpür sil yapardım önceden şimdi iki günde bir sadece süpürge açıyorum sonrasında da akşama kadar yatıyorum detaylı temizlik yapınca sonrasında hiç yürüyemiyorum dediğin gibi sürünerek gidiyorum

Evet öyle gerçekten. Hele ki sana ihtiyacı olduğunda senin de hasta olman daha da insanın içini acıtıyor. Çok şükür halimize.

Boşver canım süpürgeyi. Haftada bir yap. Eşin de çok problem etmiyorsa girme detaya. Senden daha mı kıymetli. Oğlun la geçir o vakti dinlen uzan dinlenerek de oyun oynayabilirsin yıpratma kendini

Amin kuzum inşallah inşallah
İnan ol hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz birgün çok mutlu ertesi gün çok karamsar hele bizim gibi tedavi gebeliği olanlar biraz daha evhamlı oluyolar
Her zaman şunu getir canım aklına Rabbim nasip etti şükür bizde bir fidan taşıyoruz, bu dünyada yiyecek ekmeği varsa biz ona ön ayak oluyoruz.
Rabbim inşallah sonuna kadar yar ve yardımcımız olur sağ salim kucağımıza alır büyüdükleri günleri görmeyi nasip eder
Kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen canım
Kitap oku bol bol,örgü örmeyi biliyorsan ör çok rahatlatıyo terapi gibi,komedi filmleri izle :)
Sakın bebeğim beslenemiyo diye düşünme ilk 12 hafta günlerim bulantı kusmaktan bişey yiyemeden geçti geçen hafta düzeldi geçti dedim,düzenli beslenmeye başladım bu haftada mide yanmamla ekşimem başladı yinede bugünümüze bin şükür

Ay yok canım ya onlar batıl inanç :) Hayırlı sağlıklı güzel bir bebek olsun inşallah :)

geçmiş olsun sende benim gibisin is yapmadan bile biraz yürümek yetiyor benim de bel problemim var doktoruna mutlaka sor durumunu bana fizik tedavi başlanacak
Benim rahimde perde varmis o agri yapar dedi dr.um igne verdi hafta da bir kullanicam

Lusi . Doktordan geldim. Detayları özelden paylaşimki. Listeyi güncellerken mesajları bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…