2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım aynı durumu bende bı ara yaşadım.kasık agrısı bıtıyo sadece arada batma gıbı oluyor.göğüs de aynı o şişlik gıdıyo.benımde inmiştı şimdi bıraz gene başladı

eşim temizlik yaptığım da çok kızıyor bana ama ben duramıyorum evde toz görsen deliriyorum yapamadığım zaman Allahtan bel problemim var da cam silmeye girişmiyorum ağrım olmasa cam tül perde işine de girerim ya

Ay yok canım ya onlar batıl inanç :) Hayırlı sağlıklı güzel bir bebek olsun inşallah :)
Valla baktığın kişiye benzer meselesi batıldır belki bilmiyorum ama ben oğluşumu rüyamda görmüştüm hamileyken doğduğunda aynı rüyamda gördüğüm bebekti bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun canım prenses geliyor desene

Evet canım inşallah, teşekkür ederim
Kızlar bu arada çin takvimi filan hikaye. Ama ye ekşiyi doğur Ayşeyi çok doğru:) ben her reglimde çikolata ve tatlı krizine giriyordum annemin gece 12de market aradığını bilirim. Hamile kalınca yandım kendimi tatlıdan alamam diyordum ama bir kere bile canım çikolata istemedi zoraki pasta yedim. Hatta tatlıdan midem bulanıyor görünce. Hep ekşili limonlu şeyler yiyorum ve acı. Kilo açısından çok iyi. ve bebiş sağ tarafta duruyor. bugün muayenede farkettim önceden tam ortadaydı şimdi sağa yerleşmiş. Merak edenlere ipucu olsun çünkü artık ben d3 inanmaya başladım :)

Iyi akşamlar arkadaşlar.kengi diye birsey duymus muydunuz.kuyruk sokumunda olan bir agri bu.ilk hamileligimde son aya olmustu.ama simdi 2 gundur siddetli bi agri var.yasayan var mi acaba?

Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Kacıncı haftaya kadar kullanacaksınız? Tüp bebekle hamile kalanlar özellikle

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum bugün hastaneye ikili tarama sonucum için gittim doktor biyokimya riskli dedi başka bir hastaneye yönlendirdi Çarşamba günü gidicem sabahtan beri araştırıyorum bakıyorum net olarak hiç bir bilgiden tatmin olamadım hastanede çok ağladım böyle bir durum aklımın ucundan bile geçmedi herşey Allah dan elbette ne verirse başım üstüne ama düşünmeden de duramıyorum

Hayırlı sabahlar üzülmeyin lütfen siz böyle yazınca nette daha önce Biyokimyasal degerinin farkli cikam kisiler yazmis ama iletleyen aylarda hic bir sıkıntı yasamamislar sizde yasamazsiniz Allahin izniyle ikili test zaten %100dogru sonuc vermiyo testin kendi kağıdında bile oyle yaziyo strese girip kendinizide bebeğide üzmeyin tabi gidin baska drlarada

Cnm günaydın biyokimya riskli derken neyi kastetti doktor? 5 yil önce yine burdabir arkadasin degeri 8de 1 çıkmıştı amniyosentez yaptırdılar cok yıprandı zor gunler gecirdi harmoni test sonucu iyiydi maşallah sapasağlam sağlıklı bir kızı doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…