2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende hiç tahmin yok 16. Haftaya bıraktı kilo alımları başladı, bende yemeye başladım alırım artık herhalde
Canimiz sagolsun kuzum. Bebislerimiz de iyi olsun da tek kilo dert etmiyorum ben. Ama ne yalan soyleyeyim bu kdr kusmaya 200 gr almis olunca sasirdm :) demekki kusmasam

Günaydın kızlar. Bulantı ve tiksintilerin gitmesiyle birlikte iştah artışı yaşamaya başladım. Bikaç saat bişey yemesem midem kazınıyor resmen. Sizde de var mı böyle şeyler?
Aynen bu durumdayim gecenin dördünde uyandim oglana bakiim dedim acliktan geri uyuyamadim kalktim badem yedim geri yattim.
Gun icinde de Surekli acikiyorum da boyle gidersem saglam kilo alicam gibi duruyor korkuyorum

Canimiz sagolsun kuzum. Bebislerimiz de iyi olsun da tek kilo dert etmiyorum ben. Ama ne yalan soyleyeyim bu kdr kusmaya 200 gr almis olunca sasirdm :) demekki kusmasam
Oglusta 26 kilo aldim verene kadar gobegim catladi ben dert ediyorum acikcasi
Suana kadar kilo almadim ama istahim yerinde sahalara firtina gibi donecegum sanirim

Günaydın kızlar

canım başın sağolsun. tarifi olmayan bir durum. Rabbim tekrar nasip etmiş sana. inşallah Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. piyasada olmama sebebi üretim azlığı mı yoksa fiyattan dolayı mı?

Günaydın kızlar. Bulantı ve tiksintilerin gitmesiyle birlikte iştah artışı yaşamaya başladım. Bikaç saat bişey yemesem midem kazınıyor resmen. Sizde de var mı böyle şeyler?

ben de ara atıştırmalık yapıyorum hurma ceviz meyve gibi. çünkü diğer ana öğünleri ölçülü yediğimden acıkıyorum. dün bir yerde okudum, normalden 300-400 kcal daha fazla almalıymışız. muhtemelen ben onu meyve ile alıyorum. bi de akşam yemek olayım yok. yani 7 de akşam yemeğinden sonra çok nadir bişiler yiyorum. sabah da 7.30 da kahvaltı yaptığımdan haliyle acıkıyorum.

Suana kadar kilo almadim ama istahim yerinde sahalara firtina gibi donecegum sanirim

ben de 16 kg almıştım. o kadar zorlanmıştım ki vermekte, bu sefer çok tedbirliyim. zaten aşırı kiloda hamile kaldım bi de üstüne alırsam yazık bana da. maksimum 95 ile doğuma gitmeliyim kendimi öyle şartladım. o yüzden sürekli hareket halindeyim.

Günaydın arkadaşlar

Benim bulantılarım olmasına reğmen iştahım çok açıktı başından beri midem kazınıyor resmen bende sabah yürüyüşlerine başladım bizim mahallede yürüyüş parkuru olan büyük bi park var haftada en az 3 gün tempolu 5 km yürüyorum (aralıksız 1 saat) şimdiden faydasını gördüm sanki metabolizmam hızlandı size de kesinlikle tavsiye ederim.

Yapmak istediğim şeyi yapıyorsun tebrik ederim. Ben bu uyuşuklukla panda gibi yuvarlanırım en fazla

Evet canm bende de var.Midem bos durmaya gelmiyor. Atştırmalk da olsa yemek istiyorum.Daha dogrusu midem bosken rahatsizzlik hissi oluyor

Sen de haklisin canim da. Suan ben enfeksiyonla ve başka sıkıntılardan dolayı bebiş için endişelendiğim için kiloyu dert edemiyorum. Tek iyi olsun da napiyim

Yürümen süper.1 saat çok degıl mı.doktoruna danışsaydın

Bende hayatımda kiloyu dert etmediğim dönemdeyim bebişler iyi olsun da bizi de onları da zora sokmayacak şekilde kilo alabiliriz
benimkine de daha tahmin yapılmadı 23 ekimde tekrar gidecem bakalım. insan heyecanlanıyor
Nasipse kasımın ilk haftası benim kontrolüm, o zamana kadar bekliyoruz bakalım

kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya

Gunaydin kizlaarrr
Ben ik gebeligimde 57 yle hamile kalmistim 77 ile doguma girdim 10 kg cok rahat gitti kalan 10 kg 3 4 kg zor verdim sonra ise baslayinca tekrar 57 ye dustum. 55 olmayi istedim evlendigim zamanlarki gibi ama veremedim. Biraz bogazna duskun birisyim. Yani hamilelik kilolarim gitti gerisi gitmedi. Simdi de 57 ile gebe kaldim ama ins 20 kg almam herkes 2. De daha az kg almis cevremde bakalim alirsam da bebisimin cani sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…