2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Canım ben 3 kilo verdim 1 kilo falan geri almış olabilirim iştahım açıldı çünkü ama daha tartılmadım. Yani henüz hamile kaldığım kiloma da dönemedim. Göbeğim de çıkmadı henüz ortada hafif bir şişlik var sadece. Eski pantolonlarımı giyiyorum hala hiç belli değil benim de. Endişelenme bence yavaş yavaş başlar artık bundan sonra kilo artışı.

Canim kg veren bile var bence takilma bebis iyiyse sorun yok

Canm teşekkur ederim ya ne yalan söyleyim takmıştm açkçası.

Yapmak istediğim şeyi yapıyorsun tebrik ederim. Ben bu uyuşuklukla panda gibi yuvarlanırım en fazla

Canım inan 3 ay o kadar hareketsiz kaldım ki ve kilo da aldım baktım sabahları bulantım yok böyle bir karar aldım ve bana çok iyi geldi şimdiden bugun ara verdim hamlamışım 3 ayda bacaklarım acıdı yarın devam ama sende iyi olduğun zaman aralığını değerlendirebilirsin canım.

Yürümen süper.1 saat çok degıl mı.doktoruna danışsaydın

Canım ben öncesinde de çok yürüdüğüm için ve spor da yaptığım için açıkçası 5 km bana az bile geliyor yürüyüş biz hamileler için en güvenli hareket biçimi spor... ve doktora zaten danışmıştım o da egzersizden çok yürümemi tavsiye etti egzersizde profesyonel olmayan birileri yaptırdığı zaman ya da yanlış bir hareket yaparsam erken doğuma yol açabileceğini söyledi ve bu ilk 3 ay bakkala bile gidemedim çok hareketsiz kaldım bu beni çok rahatsız ediyordu şimdi psikolojik olarak çok iyiyim bulantılarım da öğleden sonra başlıyor.

Peki kusuyor musun.o zaman ıyı yapıyorsun yuru

kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Ben hala ayni kilodayim ve hic göbeğim yok diğer hamileliklerimde böyleydi 13 kg almistim bence böylesi daha iyi :) gobus buyudukce insan daha cok yoruluyo

Canm tebrik ederim seni gerçekten.Senin gibi azimli insanlara çok imreniyorum. Bende istikrar maalesef sıfır. Ve bu kendimi bildim bileli böyle. ben aylardır yatıyorum. Bu hic saglikli degil ama huy işte. Spor gercekten cok saglikli insan bedeni icin.Hatta psikolojiyi bile düzeltiyor

Zaten bir kaç haftaya hepimiz hayırlısıyla hissedecez bebişlerimizi

Günaydın kızlar.bende 68 ile başladım 2 kilo almışım şimdiden ilk gebeliği mde 58 le hamile kaldım 23 haftalikken gebeliğim sonlandı 66 kiloy dum.8 kilo aldım.ikinci gebeliğim de folik asit içtim ilk gebelikten dolayi ve 78 kiloyla hamile kaldım ve 86 ile doğuma gittim gebelik öncesi 15 kilo hamileyken 8 kilo aldim.bu arada benim 2 haftam felan kaldı omuriligi de sorun olup olmadığını öğrenmeme çok korkuyorum Allahım bir daha yaşatmasin çok zor kimsede yaşamasın.benim için ayrıntılı tarama çok önemli..onuda bir atlatabilirsem inş. Allahım herkese sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin

Kızlar bu arada arkadaşım bebeğinin ihtiyaçlarını internet üzerinden aldı mamacım diye bir site, bezlerde stok yenilenince güzel indirimler yapıyor haberiniz olsun. Diğer ürünlerde aynı şekilde sık sık indirime giriyor. Son kullanma tarihleri falan da ileri tarihmiş siparişinden memnun kaldı. Şikayet eden olmaz umarım işinize yarar diye yazdım herhangi bir çıkarım yok site üzerinden

Bi tek benim işime yaramıyor bu bilgiler

Ben az önce tartıldım 60.400e düşmüşüm bu sefer de yiyorum almışımdır diye düşündüm de niye hala kilo veriyorum anlamadım
Yaa şişkinlik oluyor bazen tartıldığında ondan olabilr bence. Keşke ben hiç kilo almasam depresyona girebilirim tartıda ki kilom artıkça

Yaa şişkinlik oluyor bazen tartışdığında ondan olabilr bence. Keşke ben hiç kilo almasam depresyona girebilirim tartıda ki kilom artıkça
En rahat kilo alacağın dönem canım ne depresyonu :) bebeğin peşinde koşturmaktan verirsin zaten rahat ol o yüzden

Peki kusuyor musun.o zaman ıyı yapıyorsun yuru
Yok canım hiç kusmadım ama mide bulantım hala geçmedi ve bulanmasına rağmen karnım çok acıkıyor

Canım çok teşekkür ederim 3 ay o kadar hareketsiz kaldım ki rahatsız etti beni, kesinlikle iyi geldi bana, sabah saatlerinde daha iyi olduğumu farkettim alarmı kurup erkenden kalkıyorum kendimi şuan daha iyi hissediyorum.

Ben 55 kilo ile hamile kaldım
4 haftada 3 kilo verdim
Doktorum normal olduğunu söyledi
Bulantilardan dolayı hamileliğin ilk başlarında kilo kaybı olabiliyorms

13 haftalık hamileyim
Hala hamilelik öncesi kiloma gelemedim
Karnım da hala dümdüz ve hiçbir kiyafetimde henüz sorun yaşamadım

Sen de haklisin canim da. Suan ben enfeksiyonla ve başka sıkıntılardan dolayı bebiş için endişelendiğim için kiloyu dert edemiyorum. Tek iyi olsun da napiyim

Geçmiş olsun
Enfeksiyon deyince dikkatimi çekti
Siz de mi idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz

Benimde ara sıra midem bulanmasına rağmen tahmini olarak 2-3 kilo almışımdır.
Çokta yemiyorum ama ev taşıma muhabbetinde vs düzensiz beslendim.
Birde akşamları iştahım açılıyor çok yiyorum galiba onunda etkisi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…