- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Canım ben 3 kilo verdim 1 kilo falan geri almış olabilirim iştahım açıldı çünkü ama daha tartılmadım. Yani henüz hamile kaldığım kiloma da dönemedim. Göbeğim de çıkmadı henüz ortada hafif bir şişlik var sadece. Eski pantolonlarımı giyiyorum hala hiç belli değil benim de. Endişelenme bence yavaş yavaş başlar artık bundan sonra kilo artışı.kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Canım ben 3 kilo verdim 1 kilo falan geri almış olabilirim iştahım açıldı çünkü ama daha tartılmadım. Yani henüz hamile kaldığım kiloma da dönemedim. Göbeğim de çıkmadı henüz ortada hafif bir şişlik var sadece. Eski pantolonlarımı giyiyorum hala hiç belli değil benim de. Endişelenme bence yavaş yavaş başlar artık bundan sonra kilo artışı.
Canim kg veren bile var bence takilma bebis iyiyse sorun yok
Yapmak istediğim şeyi yapıyorsun tebrik ederim. Ben bu uyuşuklukla panda gibi yuvarlanırım en fazla
Yürümen süper.1 saat çok degıl mı.doktoruna danışsaydın
Peki kusuyor musun.o zaman ıyı yapıyorsun yuruCanım inan 3 ay o kadar hareketsiz kaldım kive kilo da aldım baktım sabahları bulantım yok böyle bir karar aldım ve bana çok iyi geldi şimdiden bugun ara verdim hamlamışım 3 ayda bacaklarım acıdı yarın devam ama sende iyi olduğun zaman aralığını değerlendirebilirsin canım.
Canım ben öncesinde de çok yürüdüğüm için ve spor da yaptığım için açıkçası 5 km bana az bile geliyoryürüyüş biz hamileler için en güvenli hareket biçimi spor... ve doktora zaten danışmıştım o da egzersizden çok yürümemi tavsiye etti egzersizde profesyonel olmayan birileri yaptırdığı zaman ya da yanlış bir hareket yaparsam erken doğuma yol açabileceğini söyledi ve bu ilk 3 ay bakkala bile gidemedim çok hareketsiz kaldım bu beni çok rahatsız ediyordu şimdi psikolojik olarak çok iyiyim bulantılarım da öğleden sonra başlıyor.
Ben hala ayni kilodayim ve hic göbeğim yok diğer hamileliklerimde böyleydi 13 kg almistim bence böylesi daha iyi :) gobus buyudukce insan daha cok yoruluyokizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Canm tebrik ederim seni gerçekten.Senin gibi azimli insanlara çok imreniyorum. Bende istikrar maalesef sıfır. Ve bu kendimi bildim bileli böyle. ben aylardır yatıyorum. Bu hic saglikli degil ama huy işte. Spor gercekten cok saglikli insan bedeni icin.Hatta psikolojiyi bile düzeltiyorCanım inan 3 ay o kadar hareketsiz kaldım kive kilo da aldım baktım sabahları bulantım yok böyle bir karar aldım ve bana çok iyi geldi şimdiden bugun ara verdim hamlamışım 3 ayda bacaklarım acıdı yarın devam ama sende iyi olduğun zaman aralığını değerlendirebilirsin canım.
Canım ben öncesinde de çok yürüdüğüm için ve spor da yaptığım için açıkçası 5 km bana az bile geliyoryürüyüş biz hamileler için en güvenli hareket biçimi spor... ve doktora zaten danışmıştım o da egzersizden çok yürümemi tavsiye etti egzersizde profesyonel olmayan birileri yaptırdığı zaman ya da yanlış bir hareket yaparsam erken doğuma yol açabileceğini söyledi ve bu ilk 3 ay bakkala bile gidemedim çok hareketsiz kaldım bu beni çok rahatsız ediyordu şimdi psikolojik olarak çok iyiyim bulantılarım da öğleden sonra başlıyor.
Tabi eşinin yaptığı işe bağlı :)Ben de severim kendisini aslinda ama migrenim tutuyor iki gune bir maalesef ben yatip dinlenemezken sen yat dinlen demek istemiyorum
Yani doktor once bya hareketli masallah ama tabii hissetmen icin erken dedi. Ben de balik kaymasi ya da ufak titresimler hissediyorum ara ara dedim. Hii tabii titresimler olabilir falan dedi. Yani o bebek degeildir demedi bilemedim. O an cinsiyeti gorucem diye odaklandigi icin cok ustunde durmadi :)
Ben az önce tartıldım 60.400e düşmüşüm bu sefer deGünaydın kızlar. Benimde iştahım açıldı 900 gram almışım
Bi tek benim işime yaramıyor bu bilgilerKızlar bu arada arkadaşım bebeğinin ihtiyaçlarını internet üzerinden aldı mamacım diye bir site, bezlerde stok yenilenince güzel indirimler yapıyor haberiniz olsun. Diğer ürünlerde aynı şekilde sık sık indirime giriyor. Son kullanma tarihleri falan da ileri tarihmiş siparişinden memnun kaldı. Şikayet eden olmaz umarım işinize yarar diye yazdım herhangi bir çıkarım yok site üzerinden
Yaa şişkinlik oluyor bazen tartıldığında ondan olabilr bence. Keşke ben hiç kilo almasam depresyona girebilirim tartıda ki kilom artıkçaBen az önce tartıldım 60.400e düşmüşüm bu sefer deyiyorum almışımdır diye düşündüm de niye hala kilo veriyorum anlamadım
En rahat kilo alacağın dönem canım ne depresyonu :) bebeğin peşinde koşturmaktan verirsin zaten rahat ol o yüzdenYaa şişkinlik oluyor bazen tartışdığında ondan olabilr bence. Keşke ben hiç kilo almasam depresyona girebilirim tartıda ki kilom artıkça
Yok canım hiç kusmadım ama mide bulantım hala geçmedi ve bulanmasına rağmen karnım çok acıkıyorPeki kusuyor musun.o zaman ıyı yapıyorsun yuru
Canm tebrik ederim seni gerçekten.Senin gibi azimli insanlara çok imreniyorum. Bende istikrar maalesef sıfır. Ve bu kendimi bildim bileli böyle. ben aylardır yatıyorum. Bu hic saglikli degil ama huy işte. Spor gercekten cok saglikli insan bedeni icin.Hatta psikolojiyi bile düzeltiyor
kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Sen de haklisin canim da. Suan ben enfeksiyonla ve başka sıkıntılardan dolayı bebiş için endişelendiğim için kiloyu dert edemiyorum. Tek iyi olsun da napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?