2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar. Bulantı ve tiksintilerin gitmesiyle birlikte iştah artışı yaşamaya başladım. Bikaç saat bişey yemesem midem kazınıyor resmen. Sizde de var mı böyle şeyler?

Ben de aynı şekilde sürekli aç hissediyorum kendimi ama canım hiçbir şey yemek istemiyor

Hatta mutfağa bile girmek istemiyorum

Sırf aç kalmamak adına zorluyrm ama çok çok az yiyorum
Daha çok meyve kuru yemiş tarzı şeyler yiyorum

kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Canım ben 4 kilo verdim 200 almışım son bir hafta. Yani hala -3.8 deyim :) o yüzden dert etme. Doktor dedi hiç kilo da almasan o çocuk kendine bakar merak etme dedi:) zaten bana izni ayda 500 gram :)

Bulanması kusmaktan ıyıdır.

meraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına

gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla inşallah kucağına alırsın. benim de bir sonraki randevum 10 kasım da, 20.haftanin içinde olmuş oluyorum ama detaylı bakarız diye bişi demedi. belki aklına gelmemiş de olabilir.

Oglusta 26 kilo aldim verene kadar gobegim catladi ben dert ediyorum acikcasi
Suana kadar kilo almadim ama istahim yerinde sahalara firtina gibi donecegum sanirim
benden bitane daha bende oğlumda 20 kg aldım şimdiye kadar daha kilo almadim bundan sonrası Allah kerim

Gözün aydın canım Maşallah

yürüyüş için yakınlarında bir yer olması çok güzel gerçi ben yürüyemiyorum yurudugumde bel ağrılarım çok oluyor

gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Geçmiş olsun
Enfeksiyon deyince dikkatimi çekti
Siz de mi idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz
Sagol cnm. Ben gebeliğin başında bir idrar enfeksiyonu atlattım. Toz kullanmıştım. Geçen hafta enfeksiyonlu bir grip geçirdim. Kanda çıktı yani. Crp yüksek çıktı. 8 tane iğne yedim. Bgn tahlilleri yeniledim. Hala yüksek. Biraz düşmüş ama hal tehlikeli. Şimdi de antibiyotik başladık bakalım
Sende de mi var?

Çok geçmiş olsun canım

Benim de idrar yolları enfeksiyonu baş belası oldu resmen
Üç haftadır idrarda kan ve enfeksiyon çıkıyor

Bekarligimda ve gebelik öncesinde de çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirirdim ama hamilelikte olması canımı sıktı

Doktor bana da toz verdi ama daha kullanmadım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Benim de geçen hafta ikili test kontrolum vardı
12+6 dedi doktor
Her şey normal çıktı çok şükür
Bir ay sonra gel dedi
9 Kasım'da gideceğim yani tekrar

Ama ben de cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum
Haftaya özele gitsem acaba cinsiyeti belli olmuş olur mu
Hem ozellerin cihazı devlete göre daha net gösteriyor diyorlar

Bu arada sizinle muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüyor
Beklenen doğum tarihini size doktor mu söyledi

Ben gebelik tabiki için uygulama indirmistim
Oraya son adet tarihimi yazınca beklenen doğum tarihi 18 Nisan çıkıyor

Siz şuan tam olarak kaç hafta kaç günlüksünüz
Ben hala tam hafta gün hesaplamayı anlamıyorum uygulamadan bakıyorum ama doktorun dediğiyle uymuyor galiba

Geldim kızlar devlet hastanesine gittim bayan genç bir dr du ilk gebeliği mi söyledim spina bifida ve sonlandirildi dedim iyice inceledi omuriligi ni şimdilik sorun yok dedi omuriligi oluşmuş dedi beyni de normal dedi 3 lu testi mutlaka yaptir dedi cinsiyet sormayacam dedim benim için sağlığı önemli dedim devlet hastanedekiler pek soylemiorlarya erkeğe benzetti m dedi özelde ki de kıza benzetmişti 2 hafta önce bu arada eve gelince gördüm ultrasyonda 13+4 çıktı ama ben 14 +3 um Sata gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…