- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Günaydın kızlar. Bulantı ve tiksintilerin gitmesiyle birlikte iştah artışı yaşamaya başladım. Bikaç saat bişey yemesem midem kazınıyor resmen. Sizde de var mı böyle şeyler?
ben bugün gittim ama sormadım yineCumartesi dr gidecegim.umarim gecer.yurumem bile tuhaflasti.gercekten zor bir durum.acaba siz dr sordunuz mu?
Canım ben 4 kilo verdim 200 almışım son bir hafta. Yani hala -3.8 deyim :) o yüzden dert etme. Doktor dedi hiç kilo da almasan o çocuk kendine bakar merak etme dedi:) zaten bana izni ayda 500 gram :)kizlar simdiye kadar 400 gr aldm. ve sabahlari göbegim dümdüz.12 haftalik hamileyim.Sizce hersey yolunda mıdır?kilo alimim az olabilir mi kafama takldi ya
Bulanması kusmaktan ıyıdır.Yok canım hiç kusmadım ama mide bulantım hala geçmedi ve bulanmasına rağmen karnım çok acıkıyor
Canım çok teşekkür ederim3 ay o kadar hareketsiz kaldım ki rahatsız etti beni, kesinlikle iyi geldi bana, sabah saatlerinde daha iyi olduğumu farkettim alarmı kurup erkenden kalkıyorum kendimi şuan daha iyi hissediyorum.
meraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına
benden bitane daha bende oğlumda 20 kg aldım şimdiye kadar daha kilo almadim bundan sonrası Allah kerimOglusta 26 kilo aldim verene kadar gobegim catladi ben dert ediyorum acikcasi
Suana kadar kilo almadim ama istahim yerinde sahalara firtina gibi donecegum sanirim
Gözün aydın canımmeraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına
yürüyüş için yakınlarında bir yer olması çok güzel gerçi ben yürüyemiyorum yurudugumde bel ağrılarım çok oluyorGünaydın arkadaşlar
Benim bulantılarım olmasına reğmen iştahım çok açıktı başından beri midem kazınıyor resmen bende sabah yürüyüşlerine başladım bizim mahallede yürüyüş parkuru olan büyük bi park var haftada en az 3 gün tempolu 5 km yürüyorum (aralıksız 1 saat) şimdiden faydasını gördüm sanki metabolizmam hızlandı size de kesinlikle tavsiye ederim.
gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinmeraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına
İyidir inşallah canım, öylesine görmeye mi gittin ? Sorun yoktur umarım ?Kızlar ben dayanamadım Evimin yakınında şehir hastanesi açılmıştı oraya geldim sıra bekliyorum inş bebeğim iyidir dua larını zi bekliyorum
Sagol cnm. Ben gebeliğin başında bir idrar enfeksiyonu atlattım. Toz kullanmıştım. Geçen hafta enfeksiyonlu bir grip geçirdim. Kanda çıktı yani. Crp yüksek çıktı. 8 tane iğne yedim. Bgn tahlilleri yeniledim. Hala yüksek. Biraz düşmüş ama hal tehlikeli. Şimdi de antibiyotik başladık bakalımGeçmiş olsun
Enfeksiyon deyince dikkatimi çekti
Siz de mi idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz
Sagol cnm. Ben gebeliğin başında bir idrar enfeksiyonu atlattım. Toz kullanmıştım. Geçen hafta enfeksiyonlu bir grip geçirdim. Kanda çıktı yani. Crp yüksek çıktı. 8 tane iğne yedim. Bgn tahlilleri yeniledim. Hala yüksek. Biraz düşmüş ama hal tehlikeli. Şimdi de antibiyotik başladık bakalım
Sende de mi var?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)meraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına
meraba herkese çok mutluyum bugün başka bi doktora gittim devlette yine ve çok iyi geldi vee bebişimin bacak arasını gördük erkek bebeğimiz yaa çok sevindim öğrendiğim için erkek olduğu için değil tabi kız olsa da çok sevinirdim öğrendim ya sonunda gördüğüm an aa erkek dedim ayrıntılı ultrason için taa 22.haftaya 14 aralık a gün verdi hastane ama ben 20.hafta gibi özele gideceğim kızımda gitmiştik çok güzeldi 1 saat izlemiştik ayrıntılı bakmıştık gerçekten yine gitmek istiyorum ayrıyeten ayy yeni doktorumu da çok beğendim inşallah hep böyle gider darısı öğreneceklerin başına
Sorun yok da vcnm bu aralar omuriligi görüyorlar ya kendi dr ma randevum a 2 hafta var hem başka dr görsün hemde bakım dedim çok sorun yaşadığım için ilk gebelikte şimdiden bakıyorumİyidir inşallah canım, öylesine görmeye mi gittin ? Sorun yoktur umarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?