2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar tahminleri alayim . Doktor kiza benziyo ama bacakları kapalı 1 ay daha bişey alma dedi . Sizce kız mı bebişim cok merak ediyorum . Bu 2. gidişimiz cinsiyet için

Eklentiler

• IMG-20181017-WA0013.webp
    7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20181017-162004.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar tahminleri alayim . Doktor kiza benziyo ama bacakları kapalı 1 ay daha bişey alma dedi . Sizce kız mı bebişim cok merak ediyorum . Bu 2. gidişimiz cinsiyet için
Pek anlayamadım ama içime kız gibi doğdu göstermemesi falan
Maşallh bu arada

Aa keşke erkek olsaymış ya da kız olsaymış olsun bi dahaki sefere tarzı boş konuşanlara çok şükür Allah aratmasın nankörlük yapmamak lazım diyorum ben. Önce önemli olan sağlıklı olması. böyle şeyler Allahın gücüne gider. Yeterki sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun. Çok şükür..

Aslında çoğu doktor anlıyormuş ama söylemiyormuş.saglıklı olsun önemli değil tabıkı cınsıyetı.bır kızım olsun isterim sana arkadaş oluyor

Evet bence de ümitlendirmek istemiyordur. ama benim doktorum direkt cinsiyetten girdi konuya. hatta sadece bana söyleyin kulağıma dememe rağmen tutamadı kendini. :) İnsan merak ediyor haliyle tabi. Allah ikisini de tattırır inşallah . Tüm isteyenlere de nasip etsin. Senin de gönlüne göre olur inşallah canım. :)

Kızlar ne zamandır yazamıyorum bulantilarim asiriydi umarım bundan sonra rahatlar bu arada bı çoğunuz hissetmeye baslamis hala ben bişi hissetmiyorum kilom biraz fazla ya acaba ondan mı hissetmiyorum ben....

Benim de mide bulantım çok fazla. Ağlayasım geliyor hatta. Sabahtan beri yataktan kalkamadım işlerim duruyor yemek yapamıyorum inşallah geçer şu mide bulantısı. Bi de ben hiç ilaç da kullanmıyorum zararı vardır diye yok diyorlar ama inanmıyorum. Hareketlerini ben de anlamıyorum şuan. 69 kiloyum.. Kiloyla ilgisi var mı bilmiyorum da karnım da belli değil hafif belli. Ama bu bulantıdan gerçekten sinirlerim bozuluyor

Oy kuzum maşallah sana :)) Fotoğraflar çok net değil ama erkek de olabilir sahiden orada bi gölge var :) çikolata ye gitmeden de oynasın biraz ben yiyerek gittim eller kollar tepiniyodu :)

Kızlar kaç günden beri kasıklarımda ağrılar var normal mi acaba?

Kızlar kaç günden beri kasıklarımda ağrılar var normal mi acaba?
Rahim büyüyor canım kaslar genişliyor normal ağrı olması. Benimde hala arada oluyor Ayrıyetten öksürünce vs. Ani sancı giriyor ama geçiyor. Çok aşırı rahatsız etmediği sürece bir sıkıntı yoktur inş

Cok iyi tsk ederiz paylastigin icin cnm:)

Oy kuzum maşallah sana :)) Fotoğraflar çok net değil ama erkek de olabilir sahiden orada bi gölge var :) çikolata ye gitmeden de oynasın biraz ben yiyerek gittim eller kollar tepiniyodu :)
Canım cikolata yedim ama doktor doğuma gitti baya bekledim etkisi mi geçti ne oldu yine bacakları kapatmış

Canım inan insan gebelikte böyle birşeyi hiç yaşamak istemiyor,yaşayıncada göz yaşlarına hakim olamıyor.
İnan ki hiç birşey bebeklerimizden önemli değil 3-4 gün kendime gelemedim üzüntüden
Rabbim gönlüne biran önce ferahlıh versin dertlerini unut canım

Kızlar beşik ,bebek arabası vesaire bakmaya başladiniz mi? Ben biraz biraz gezmeye başladim. Tecrübesiz olunca insan merak ediyor. Magazalara girdikçe fikir ediniyorum.
Benim ablasindan var besigi bebek arabasi. Ama bu prenses besikler var ya onlara da cok ozeniyorum. Bilemiyorum pahalilar biraz

Kızlar beşik ,bebek arabası vesaire bakmaya başladiniz mi? Ben biraz biraz gezmeye başladim. Tecrübesiz olunca insan merak ediyor. Magazalara girdikçe fikir ediniyorum.
Canım ben beşik konusunda karar verdim şu ara arayış içindeyim.
Bebek arabasının modeline karar veremiyorum

Bana dr.um bi bulanti hapi verdi. Baya iyi bu hap. Daha once iki tane verdi bi etki etmedi degistirdi dr.um. sabah aliyorum bulantim olursa aksam bile faydasi oluyor

Cok iyi tsk ederiz paylastigin icin cnm:)
Rica ederim canım :)
Aynen öyle kuzum bebeklerimiz için derdi tasayı unutmamız gerekiyor bir süre. Amin, Rabbim herkese unuttursun dertlerini ferahlık versin içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…