Kızlar beşik ,bebek arabası vesaire bakmaya başladiniz mi? Ben biraz biraz gezmeye başladim. Tecrübesiz olunca insan merak ediyor. Magazalara girdikçe fikir ediniyorum.
Hm ikea hic aklima gelmemisti.Nasil magaza ürünleri nasil? Bende e bebek ve minicity e gittim henüz.Bide civile gitmeyi düşünüyorum.
Bebek arabalarina baktim ama hic anlamadim ya. Nasil almak gerekir neyine bakmak gerekir bilmiyorum.
3 lu modelin de ne oldugunu bilmiyorum mesela.
Bebek arabası bende 3lü model istiyorum da marka yok daha aklımda yavaştan araştırmaya başlıycam. Onun bile birsürü ayrıntısı var fren sistemi kumaşı katlanabilir olması falan tek tek bakmak lazım
Bebek arabası bende 3lü model istiyorum da marka yok daha aklımda yavaştan araştırmaya başlıycam. Onun bile birsürü ayrıntısı var fren sistemi kumaşı katlanabilir olması falan tek tek bakmak lazım
İnsan ilk çocuk da çok özeniyor heves ediyor onu alayım bunu alayım hele bide görüntüsüne vurulup aldığınız onca şey oluyor. Sonra bazı aldiklarinizi bebek hiç sevmiyor kullanmıyorsunuz. Yada çok harika gözüken bebek arabaları ağır ve kurulumu parça değişimi çok çok zor oluyor insanı bezdiriyor. O yüzden tavsiyem önceliğiniz ürünün pratikliği kolay kullanımı olsun. Çok gerekli olmayıp Lükse giren ürünleri de eğer çok istiyorsanız bebek doğup onu tanıyınca neyi sevip sevmeyeceğini anlayınca almayı tercih edin
Rahim büyüyor canım kaslar genişliyor normal ağrı olması. Benimde hala arada oluyor Ayrıyetten öksürünce vs. Ani sancı giriyor ama geçiyor. Çok aşırı rahatsız etmediği sürece bir sıkıntı yoktur inş
Ya ben böyle gördükçe nedense geriliyorum benim durumum herşeyi son 2 ayda almaya yetmeyeceği için başlıcam ben. Allah korusun Doğumda da bir sorun olabilir birşey olacaksa. O zaman herşeyi bebek doğunca alalım?
Sana ithafen yazıyor gibi oldum ama herkes ne yapmak isterse yapsın bu kadar da herşeye müdahil olmayalım bence. Kırdıysam özür dilerim tutamıyorum ben kendimi
Benim ilk canım onun için karşılaştırma yapamıyorum ama doktora soran arkadaşlarımız oldu her seferinde normal cevabı aldılar. Bende takmıyorum gelip geçiyor Zaten devamlı bir ağrı Yok şükür ki