- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Aynen ya bebek arabası hakki
Hm ikea hic aklima gelmemisti.Nasil magaza ürünleri nasil? Bende e bebek ve minicity e gittim henüz.Bide civile gitmeyi düşünüyorum.
Bebek arabalarina baktim ama hic anlamadim ya. Nasil almak gerekir neyine bakmak gerekir bilmiyorum.
3 lu modelin de ne oldugunu bilmiyorum mesela.
:) evet baya gerilmişsiniz hormonlarin etkisiyle. Arkadasda mudahil olmak icin yazmamıştır belki sadece fikir amacli yazmista olabilir siz nasil böyle seyleri okuyunca geriliyorum yazmisimiz oda bence sizi yazduginiziv okuyunca gerilebilir o yüzden rahat olun Rabbim ne dilerse o olur İnsallah burdaki bütün anneler saglikla kucagina alir bebeginiYa ben böyle gördükçe nedense geriliyorum benim durumum herşeyi son 2 ayda almaya yetmeyeceği için başlıcam ben. Allah korusun Doğumda da bir sorun olabilir birşey olacaksa. O zaman herşeyi bebek doğunca alalım?
Sana ithafen yazıyor gibi oldum ama herkes ne yapmak isterse yapsın bu kadar da herşeye müdahil olmayalım bence. Kırdıysam özür dilerim tutamıyorum ben kendimi
Gelen şeylere bakıcam yarın alabilirim bende hoşuma kaçarsaBanyo setini değilde ben nevresim takımı almayı düşünüyorum
Bencede erkenden bakıp karar verip almalı canım ilerleyen aylarda hem gidip değerlendirme yapmak için vaktimiz olmucak hemde son ana bırakıp unutulan çok şey olucak gibime geliyor.Ya ben böyle gördükçe nedense geriliyorum benim durumum herşeyi son 2 ayda almaya yetmeyeceği için başlıcam ben. Allah korusun Doğumda da bir sorun olabilir birşey olacaksa. O zaman herşeyi bebek doğunca alalım?
Sana ithafen yazıyor gibi oldum ama herkes ne yapmak isterse yapsın bu kadar da herşeye müdahil olmayalım bence. Kırdıysam özür dilerim tutamıyorum ben kendimi
Bunu bilmiyordum bak çift tekerlekli olanlar sorun çıkarıyor demek. Aklımızda bulunsunBebek arabasinda biz travel sistem almistik yani puseti de var bebek arabasinin oturak kismi yerine kucukken puset takılıyor hatta oto koltugu olarak bile bir sure kullanmistik biz memnun kaldim. Ama kimine gore bu arabalar hantal ve agir olabiliyor. Ama ben kullanimindan memnundum. Agir okusuna diyecek bir seyim yok arabaya yerlesuriken de yer kapliyor iskeleti geniş ve uzun. Ama ben sevmistim
Her parcasi fermuarliydi kiliflarini çıkarıp yıkamıştım. Bize almadan once tekerlekleri ikili olmasin tek ve buyuk olsun ozellikle on tekerlekleri demislerdi. O konuda katiliyorum ufak tefek araliklara taslara daha cok takiliyor cift tekerlekli olanlar anlatabildim mi bilmiyorum.
Bi nevi bende o düşüncedeyim aslındaGelen şeylere bakıcam yarın alabilirim bende hoşuma kaçarsa
Katalogda baskavrenl seceneklerini de kucuk yuvarlak daire icinde gostermis pembe mavi renklerinde mevcut galibaBi nevi bende o düşüncedeyim aslındakatalogdaki yeşil renk sadece bana itici feldi o yüzden banyo takımından vazgeçtim başka renk olursa kucaklar gelirim
İnşallah canım ama bazı konuların dışına çıkamıyoruz sürekli mide bulantısı halsizlikten bahsedecek değiliz ya :) Ne güzel biraz cicili bicili şeylerden bahsetsek güzelliklere şarj olsak fena mı:) evet baya gerilmişsiniz hormonlarin etkisiyle. Arkadasda mudahil olmak icin yazmamıştır belki sadece fikir amacli yazmista olabilir siz nasil böyle seyleri okuyunca geriliyorum yazmisimiz oda bence sizi yazduginiziv okuyunca gerilebilir o yüzden rahat olun Rabbim ne dilerse o olur İnsallah burdaki bütün anneler saglikla kucagina alir bebegini
Banada kuzenlerim hep öyle söylediler sonradan insan çok ağırlaşıyormuş. Bakalım zaten tutup herşeyi şimdiden alacak değilim ama uyguna alabilecekken niye sonradan kazık fiyata alayım düşüncesindeyim benBencede erkenden bakıp karar verip almalı canım ilerleyen aylarda hem gidip değerlendirme yapmak için vaktimiz olmucak hemde son ana bırakıp unutulan çok şey olucak gibime geliyor.
Kaldıki alışveriş için en uygun zamanın 4.-7.ay arası olduğunu söylüyor çoğu doğum yapmış arkadaşlar
Beyaz pembe ve mavi varmışBi nevi bende o düşüncedeyim aslındakatalogdaki yeşil renk sadece bana itici feldi o yüzden banyo takımından vazgeçtim başka renk olursa kucaklar gelirim
resim eklemek istiyorum ama nasilBunu bilmiyordum bak çift tekerlekli olanlar sorun çıkarıyor demek. Aklımızda bulunsun
Fotoğrafın boyutu büyük geliyor genelde önce ekleyeceğin resmi ekran görüntüsü al kırp, aşağıda cevapla’nın yanında dosya yükle var oradan seçebilirsin sonra yüklemek istediğin resmi fotoğraf arşivinden :)resim eklemek istiyorum ama nasil
İnternetten baktım canım ben dikkat etmedim diğer renkleri var mı yok mu diye bilgilendirme için teşekkürler :))Katalogda baskavrenl seceneklerini de kucuk yuvarlak daire icinde gostermis pembe mavi renklerinde mevcut galiba
Aynen canım bakalım şimdiden değerlendirelim uygun bulduklarımızı kucaklayıp kucaklayıp gelelimİnşallah canım ama bazı konuların dışına çıkamıyoruz sürekli mide bulantısı halsizlikten bahsedecek değiliz ya :) Ne güzel biraz cicili bicili şeylerden bahsetsek güzelliklere şarj olsak fena mı
Banada kuzenlerim hep öyle söylediler sonradan insan çok ağırlaşıyormuş. Bakalım zaten tutup herşeyi şimdiden alacak değilim ama uyguna alabilecekken niye sonradan kazık fiyata alayım düşüncesindeyim benNe denk gelirse artık
Ben beyaz bulursam banyo setinin beyazını alırım diye düşündüm. Yeşilden pek hoşlanmıyorum zaten ben nedense
Bizim ufaklık son kontrolde full toto göstermese maviyi alır gelirdimBeyaz pembe ve mavi varmış
Doğunca ısır totosundan niye göstermedin diyeİnternetten baktım canım ben dikkat etmedim diğer renkleri var mı yok mu diye bilgilendirme için teşekkürler :))
Aynen canım bakalım şimdiden değerlendirelim uygun bulduklarımızı kucaklayıp kucaklayıp gelelim
Malum hayat şartları çok pahalı
Bizim ufaklık son kontrolde full toto göstermese maviyi alır gelirdim
Baksana millet ilk emzik patik falan alır bebişine. Ben küvet seti alıcam ah kriz ahİnternetten baktım canım ben dikkat etmedim diğer renkleri var mı yok mu diye bilgilendirme için teşekkürler :))
Aynen canım bakalım şimdiden değerlendirelim uygun bulduklarımızı kucaklayıp kucaklayıp gelelim
Malum hayat şartları çok pahalı
Bizim ufaklık son kontrolde full toto göstermese maviyi alır gelirdim
Bizim yerimize de ısırsın amaDoğunca ısır totosundan niye göstermedin diye
Isırsın tabiBizim yerimize de ısırsın ama
Sonrada seninkini ısıralım ne zaman göstereceksin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?