- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ne becerikli hatunlar var tü tü maşallah. Ben ot gibiyim evlenmeden önce yemek yapmayı bile bilmezdim
oo şimdiden kıyamıyorsun ama senIsırsın tabi
Benim yavrum gösterdi bence doktor söylemediama yine de ısırırız nolcak ay kıyamam
İlaç firmasında çalışan arkadaşım söyledi bı kaç ürün daha var böyle dedi bu ilaçlar ithal olduğu için dolarin yükselişine bağlı firma zam istemiş devlette yapmamış yılbaşına kadar da eldeki stok biter dedi biz napacaz doktorlar da bı çare bulurlar artık inşallah....İlacın bulunmayacağı bilgisini kimden yada nereden öğrendiniz?
Sana da çok geçmiş olsun cnm. Ben hayatımda bilmem enfeksiyon ne kanda ne idrarda. Sadece taş düşürürken hafif olmuştu onda da antibiyotik kullanma gereği duymamıştım. Çok su içerim çünkü. Gıda zehirlenmesi hariç kanda da çıkmamıştı. Ama aksilik ya gebeyken her ikisini de yaşadım. Bence eğer yüksekse iç cnm tozu. Enfeksiyon çok daha tehlikeli çünkü allah korusun. Çok yüksek değilse su da bol içersen çözülür inş. Bir de bugün arkadaşım babası kanserken onun da kanda çok enfeksiyon çıkıyormuş. Beyaz dut kurusunu kaynatıp taze taze onu içiyormuş her gün. Zararlı feğilse onu araştırıp yapıcam aklınızda olsun. Bağışıklığı da güçlendiriyormuş.Çok geçmiş olsun canım
Benim de idrar yolları enfeksiyonu baş belası oldu resmen
Üç haftadır idrarda kan ve enfeksiyon çıkıyor
Bekarligimda ve gebelik öncesinde de çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirirdim ama hamilelikte olması canımı sıktı
Doktor bana da toz verdi ama daha kullanmadım
Ellerine sağlık kuzum dik bari sende o kadar bitmiş
Anlaşıldı senden uzak tutuyoruz bebişleriNe becerikli hatunlar var tü tü maşallah. Ben ot gibiyim evlenmeden önce yemek yapmayı bile bilmezdim
Eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş
oo şimdiden kıyamıyorsun ama senTek lokmalıktır kız zaten o leblebi gibi
Doğunca zaten göstercek ya ısırmıyım ağlar kızz teyzesi dayanamam ben kuzumaDoğunca ısır totosundan niye göstermedin diye
Kriz mi var ülkedeBaksana millet ilk emzik patik falan alır bebişine. Ben küvet seti alıcam ah kriz ah
Aaa ısırmam totosunuBizim yerimize de ısırsın ama
Sonrada seninkini ısıralım ne zaman göstereceksin diye
Kardeşimi bile sürekli totosundan ısırırım ben sonra yanak allahh çok leziz oluyorlar çokEllerine sağlık kuzum dik bari sende o kadar bitmiş
Anlaşıldı senden uzak tutuyoruz bebişleri
Kızlar nolur bulantılarınız aşırıysa doktorunuza danışın. Bakın ben de enfeksiyon çıktı. Ben çünkü çıkartıyorum da. Yaşm kalitem yerlerde. Kendinize eziyet etmeyin. Bir kontrol ettirin isterseniz.Benim de mide bulantım çok fazla. Ağlayasım geliyor hatta. Sabahtan beri yataktan kalkamadım işlerim duruyor yemek yapamıyorum inşallah geçer şu mide bulantısı. Bi de ben hiç ilaç da kullanmıyorum zararı vardır diye yok diyorlar ama inanmıyorum. Hareketlerini ben de anlamıyorum şuan. 69 kiloyum.. Kiloyla ilgisi var mı bilmiyorum da karnım da belli değil hafif belli. Ama bu bulantıdan gerçekten sinirlerim bozuluyor
Bende kıyamam da A April wind ‘nin kötü emelleri varDoğunca zaten göstercek ya ısırmıyım ağlar kızz teyzesi dayanamam ben kuzuma
Kriz mi var ülkedeaaa oda neymiş
Aaa ısırmam totosunu
Kendi bebişine yapabilecek misin bakalımKardeşimi bile sürekli totosundan ısırırım ben sonra yanak allahh çok leziz oluyorlar çok
Sonra canı yandı diye pişman oluyorum ama çok tatlı oluyorlar napıyım
Yok kızBende kıyamam da A April wind ‘nin kötü emelleri varleblebi gibi falan dedi en son ben bi korktum
Kendi bebişine yapabilecek misin bakalım
Bana yakın bir arkadaşım hatta uzun süre çocuk için uğraşan ve herşeyden önemlisi sağlık diyen arkadaşım, ikincide kız dediğimde olsun dedi. Çok şaşırdım ama belli etmedim. Evlat bu kızı erkeği mi var. Yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun. 4 yaşında bir kızım var eşim isteseydi cinsiyet bile öğrenmeyecektim. Sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok:)Aa keşke erkek olsaymış ya da kız olsaymış olsun bi dahaki sefere tarzı boş konuşanlara çok şükür Allah aratmasın nankörlük yapmamak lazım diyorum ben. Önce önemli olan sağlıklı olması. böyle şeyler Allahın gücüne gider. Yeterki sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun. Çok şükür..
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun kuzum,inan ol bende senin gibiydim :)Ne becerikli hatunlar var tü tü maşallah. Ben ot gibiyim evlenmeden önce yemek yapmayı bile bilmezdim
Eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş
oo şimdiden kıyamıyorsun ama senTek lokmalıktır kız zaten o leblebi gibi
Eczacımı aradım sordum yok böyle bişey dedi.İlaç firmasında çalışan arkadaşım söyledi bı kaç ürün daha var böyle dedi bu ilaçlar ithal olduğu için dolarin yükselişine bağlı firma zam istemiş devlette yapmamış yılbaşına kadar da eldeki stok biter dedi biz napacaz doktorlar da bı çare bulurlar artık inşallah....
Tutarsın kız mis gibi kokar o doğunca içine çeke çeke gezdirirsin kucağındaYok kız
Nasıl tutcam diye düşünüyorum şimdiden ben. 3 kilo altında doğarsa tutamam diye korkuyorum ne ısırmasıı.
Ben de araştırıp almama kararındayım. Hele benim 6. Aya kdr riskli görünüyor hala :/ bakalım. Küçük şeyler alırım ufak ufak biberondu oydu buydu:) olumsuz düşünmediğimi evrene bi şekilde bildirmem lazımBen büyük parçaları araştırmak istiyorum sadece canım en kullanışlı ve sağlam olanını bulmak için, hemen almayacağım erken olduğunu düşünüyorum :)
Sağol kuzum dikmem mi dikerim yenisini örüyom o bitsin ikisini bir dikerim artıkEllerine sağlık kuzum dik bari sende o kadar bitmiş
Anlaşıldı senden uzak tutuyoruz bebişleri
Bir şey olmaz kuzum Allah’ın izniyle :) ben önce liste yapmayı düşünüyorum sonra da marka araştırması ve fiyat araştırması yaparım. O zamana kadar da cinsiyet belli olursa ona göre yavaştan başlarım almaya :) şimdi almaya kalksam renkte de kararsız kalcam çünküBen de araştırıp almama kararındayım. Hele benim 6. Aya kdr riskli görünüyor hala :/ bakalım. Küçük şeyler alırım ufak ufak biberondu oydu buydu:) olumsuz düşünmediğimi evrene bi şekilde bildirmem lazım
Aynen bizde de var beşik iki tane bebek arabası. Prenses dediğin şu küçük tahta beşikler mi? Ben de onları çok seviyorum ama pahalı geliyor. O kadar para verip 6 ay gibi bi süre kullanmak gereksiz geliyor.Benim ablasindan var besigi bebek arabasi. Ama bu prenses besikler var ya onlara da cok ozeniyorum. Bilemiyorumpahalilar biraz
Bu gidişat beni korkutuyo stok yapasım var bunları duydukçaEczacımı aradım sordum yok böyle bişey dedi.
Clexane ilaç farklı ama, clexane artık satışı yok. Ellerinde olan bittikten sonra oksapar, enox vs yazıyorlar.
Bir de bebek arabasında o sürülürken tutulan yerin iki tarafa da dönmesi çok iyi olur diyorlar. Hani çocuk seni görmediğinde hzuursuzlanmasın diye çocuğun olduğu tarafada çevrilenilmesi lazımmışBebek arabasinda biz travel sistem almistik yani puseti de var bebek arabasinin oturak kismi yerine kucukken puset takılıyor hatta oto koltugu olarak bile bir sure kullanmistik biz memnun kaldim. Ama kimine gore bu arabalar hantal ve agir olabiliyor. Ama ben kullanimindan memnundum. Agir okusuna diyecek bir seyim yok arabaya yerlesuriken de yer kapliyor iskeleti geniş ve uzun. Ama ben sevmistim
Her parcasi fermuarliydi kiliflarini çıkarıp yıkamıştım. Bize almadan once tekerlekleri ikili olmasin tek ve buyuk olsun ozellikle on tekerlekleri demislerdi. O konuda katiliyorum ufak tefek araliklara taslara daha cok takiliyor cift tekerlekli olanlar anlatabildim mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?