2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Son zamanlarda bende buna taktım da nereden yaptırabilirim bilmiyorum bir de diğer yataklara göre boyutu büyük duruyor öyle mi acaba canım bilgin var mı boyutları hakkında ?
Instagramda takip ettigim bir kac sayfa var oralara bakicam bir de mobilyacilara falan ugrayip sorucam canim. Evet ama ozel yapiliyor ebatlari biz de belirleyebiliriz diye dusundum.

Merhaba Hanımlar
Ne güzel çoğunluğunuz cinsiyetini öğrendiniz. Darısı başıma
Biz de bebek arabasını 14. gününde almıştık. Elimizde puset falan hiç bir şey yoktu. Sık sık dışarı çıkan bir aile olduğumuz içinde bebek arabası çok işimize yaradı. Sevmeyen bebekler var doğru. Bana daha çok erken alıştırmakla alakalı gibi geliyor, yanılıyor da olabilirim tabii

Canım bence baştan alıp alıştırmalısın bebek arabası olmazsa olmazlardan. Arabanız varsa muhakkak 3lü set al içinde oto koltuğu oluyor eğer arabanız varsa doğdu ilk günden beri oto koltuk kullanması lazım 3lü setlerde hepsi var

8aya kadar oto koltuksuz nasıl yaptınız? Ne kullandınız yerine ?

Kızlar merhaba dün ikili testi yaptırdım hersey normal yolunda dedi bir de kan verdim sonucu cıkınca arıcaklarmıs :) cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş :) bişeyler almak icin sabırsızlanıyorum :))
Gozun aydin canim.
Bu sene erkek senesi galiba.
havadansudan sen de hayirli haberlerle gel insallah.

Olabilir benim kardeş kışın doğdu Zaten arabayla işimiz olmamıştı ilkbahar gelene kadar. Sonradan alışamamışta olabilir :)

Ay aklım çok karıştı ya
En sona ertelicem ben bu konuyu

Kız ben alcam dedim benden önce davranmışsın iyi etmişsin
Cicilerde hayırlı olsun canım gördükçe mutlu oluyorum yahu

Heheeh sen de alinca paylas canim ben aklima geldikce internetten avm gittikce de magaza turluyorum duramiyorum

Olabilir benim kardeş kışın doğdu Zaten arabayla işimiz olmamıştı ilkbahar gelene kadar. Sonradan alışamamışta olabilir :)

Ay aklım çok karıştı ya
En sona ertelicem ben bu konuyu

Bebeklerim bahar bebeği. Yani ilk ay zaten lohusalık olacak evden çıkamayacağız ama sonra çıkmak isteyeceğiz hava ılık güzel olacak. Bebek arabasının o zaman ellinin altında olmadı daha iyi olur. Ama tabiki senin kararın nasıl istersen öyle yap

Heheeh sen de alinca paylas canim ben aklima geldikce internetten avm gittikce de magaza turluyorum duramiyorum
Bende öyleyim ya düğüne gittik ya dönüşte Bolu da mola verdik direk bebek mağazalarına attım kendimi baktım baktım duygulandım ama birşey almadım

Haklısın canım bebişler tam güzel zamanlara denk gelecek oy

Instagramda takip ettigim bir kac sayfa var oralara bakicam bir de mobilyacilara falan ugrayip sorucam canim. Evet ama ozel yapiliyor ebatlari biz de belirleyebiliriz diye dusundum.
Evet sonradan aklıma geldi o da çok heyecanlanıyorum böyle araştırdıkça

Kizlar nasilsiniz ?
Biz pazar gunu tasindik ve hala evin yerlesme isi bitmedi o kadar yorgunum ki Cuma gunu kayinvalidemler gelmisti cumadan beri yaklasik bir haftadir elim ayagim sudan cikmadi. Surekli deterjanlarla ev temizligi yaptim. Kayinvalidem ve annem yasli ve hasta oldugu icin bir cogunu ben yapmak zorunda kaldim. Daha bugun ozonlu su ve cifle banyo yikadim Bunun bebegime zarari olmus mudur ? Duzenlide beslenemedin surekli ayaktaydim karnim basta biraz cikmisti hatta disaridan belli oluyordu ama simdi baktim inmis hic kalmamis dumduz. Birde ustumde acaip bir enerji var bir hafta oncesine kadar 9 da uyuyup kalan ben iki gundur 12 de bile ayaktayim uykum yok buda beni korkutuyor
Allah korusun bebegin kalbi dursa yada dusuk yapmis olsam belli olur muydu ? Karnimin sisligi iner miydi ?

Ben temizliğime devam edeyim
Halıları daha yeni seriyorum Aslında yıkamaya vermem gerekiyordu en son geçen kışa girerken vermiştim. Bebek olacak Mart gibi verirsin dedi annem kanıma girdi. Şeytan diyor ver gitsin kirlenirse bir daha verirsin

Canım neden kendini bu kadar yordun. Doğal temizlik malzemeleri vardı sirke bikarbonat gibi. Onları kullansaydın ve yavaş yavaş birgün bir yeri mola vererek yapsaydın. Yemeklerini aksatman iyi değil sürekli ayakta olmanda. Kendi kendine eziyet etmişsin canım. İçin rahat değilse doktora bir uğra derim. Kimyasallarla çok iç içe kalmışsın biz burda ne desek yalan olur..

Yavaş yavaş yerleştir canım. Ben haala ev bekliyorum tahminimce şubat mart gibi çıkar o zaman o halde nasıl yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…