- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Instagramda takip ettigim bir kac sayfa var oralara bakicam bir de mobilyacilara falan ugrayip sorucam canim. Evet ama ozel yapiliyor ebatlari biz de belirleyebiliriz diye dusundum.Son zamanlarda bende buna taktım da nereden yaptırabilirim bilmiyorumbir de diğer yataklara göre boyutu büyük duruyor öyle mi acaba canım bilgin var mı boyutları hakkında ?
Biz de bebek arabasını 14. gününde almıştık. Elimizde puset falan hiç bir şey yoktu. Sık sık dışarı çıkan bir aile olduğumuz içinde bebek arabası çok işimize yaradı. Sevmeyen bebekler var doğru. Bana daha çok erken alıştırmakla alakalı gibi geliyor, yanılıyor da olabilirim tabiiÖzellikle 2. Bebiş annelerine sormak istiyorum.
Ben bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum. Bazı bebekler hiç durmuyormuş deneyip almak daha mı iyi olur ki acaba?
Kardeşime almıştık binmedi durmadı hiç. annem arkadaşına verdi gitti. Keşke vermeseymiş
Canım bence baştan alıp alıştırmalısın bebek arabası olmazsa olmazlardan. Arabanız varsa muhakkak 3lü set al içinde oto koltuğu oluyor eğer arabanız varsa doğdu ilk günden beri oto koltuk kullanması lazım 3lü setlerde hepsi varÖzellikle 2. Bebiş annelerine sormak istiyorum.
Ben bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum. Bazı bebekler hiç durmuyormuş deneyip almak daha mı iyi olur ki acaba?
Kardeşime almıştık binmedi durmadı hiç. annem arkadaşına verdi gitti. Keşke vermeseymiş
8aya kadar oto koltuksuz nasıl yaptınız? Ne kullandınız yerine ?kesinlikle mantıklı. biz doğduktan sonra aldık, zaten ilk ay taşıma çantasındaydı sonra pusette. bebek arabası kullanmadık bile. 2.aydan sonra kullanmaya başladık. oto koltuğunu da 8.ayda aldık denedik oturttuk öyle aldık.
Gozun aydin canim.Kızlar merhaba dün ikili testi yaptırdım hersey normal yolunda dedi bir de kan verdim sonucu cıkınca arıcaklarmıs :) cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş :) bişeyler almak icin sabırsızlanıyorum :))
Ay evet zor bekledım:)Hayırlı haberlerle gel inşallah. 1 ay iyi sabretmişsin :)
Ya Nisan bebeleri hep erkek :) Hayırlı olsun canım
Erkekler erken ogrenıldıgı için sanırım.kız sayısıda artar benceerkek sayisi nerdeyse kiz sayısının iki kati olmus cok şaşırdım.Bide üçüz de oylamislar. Bizim aramizda üçüzü olan varmiydi yahu
Olabilir benim kardeş kışın doğdu Zaten arabayla işimiz olmamıştı ilkbahar gelene kadar. Sonradan alışamamışta olabilir :)Merhaba Hanımlar
Ne güzel çoğunluğunuz cinsiyetini öğrendiniz. Darısı başıma
Biz de bebek arabasını 14. gününde almıştık. Elimizde puset falan hiç bir şey yoktu. Sık sık dışarı çıkan bir aile olduğumuz içinde bebek arabası çok işimize yaradı. Sevmeyen bebekler var doğru. Bana daha çok erken alıştırmakla alakalı gibi geliyor, yanılıyor da olabilirim tabii
Ay aklım çok karıştı yaCanım bence baştan alıp alıştırmalısın bebek arabası olmazsa olmazlardan. Arabanız varsa muhakkak 3lü set al içinde oto koltuğu oluyor eğer arabanız varsa doğdu ilk günden beri oto koltuk kullanması lazım 3lü setlerde hepsi var
Kız ben alcam dedim benden önce davranmışsın iyi etmişsin
Cicilerde hayırlı olsun canım gördükçe mutlu oluyorum yahu
Kiyafetleri de unisex aldim ki abes durmasinGünaydın
Amaa bunlar çok tatlı ya
İyi yapmışsın bez almakla, nolur nolmaz fiyatlar
Doktor bır ay sonra gel dedı onu dınledım.doktor öyle soylesede erken mı gidiyorsunHadi bakalım hayırlısı, baya zaman olmuş canım.. Ben 2-3 haftayı zor geçiriyorum valla :)
Olabilir benim kardeş kışın doğdu Zaten arabayla işimiz olmamıştı ilkbahar gelene kadar. Sonradan alışamamışta olabilir :)
Ay aklım çok karıştı ya
En sona ertelicem ben bu konuyu
Çok iyi yapmışsın ben cinsiyetini biliyoum ama yinede unisex alacağım tekrar kullanabilmek içinKiyafetleri de unisex aldim ki abes durmasin
Bende öyleyim ya düğüne gittik ya dönüşte Bolu da mola verdik direk bebek mağazalarına attım kendimi baktım baktım duygulandım ama birşey almadımHeheeh sen de alinca paylas canim ben aklima geldikce internetten avm gittikce de magaza turluyorum duramiyorum
Haklısın canım bebişler tam güzel zamanlara denk gelecek oyBebeklerim bahar bebeği. Yani ilk ay zaten lohusalık olacak evden çıkamayacağız ama sonra çıkmak isteyeceğiz hava ılık güzel olacak. Bebek arabasının o zaman ellinin altında olmadı daha iyi olur. Ama tabiki senin kararın nasıl istersen öyle yap
Evet sonradan aklıma geldi o daInstagramda takip ettigim bir kac sayfa var oralara bakicam bir de mobilyacilara falan ugrayip sorucam canim. Evet ama ozel yapiliyor ebatlari biz de belirleyebiliriz diye dusundum.
Canım neden kendini bu kadar yordun. Doğal temizlik malzemeleri vardı sirke bikarbonat gibi. Onları kullansaydın ve yavaş yavaş birgün bir yeri mola vererek yapsaydın. Yemeklerini aksatman iyi değil sürekli ayakta olmanda. Kendi kendine eziyet etmişsin canım. İçin rahat değilse doktora bir uğra derim. Kimyasallarla çok iç içe kalmışsın biz burda ne desek yalan olur..Kizlar nasilsiniz ?
Biz pazar gunu tasindik ve hala evin yerlesme isi bitmedi o kadar yorgunum kiCuma gunu kayinvalidemler gelmisti cumadan beri yaklasik bir haftadir elim ayagim sudan cikmadi. Surekli deterjanlarla ev temizligi yaptim. Kayinvalidem ve annem yasli ve hasta oldugu icin bir cogunu ben yapmak zorunda kaldim. Daha bugun ozonlu su ve cifle banyo yikadim Bunun bebegime zarari olmus mudur ? Duzenlide beslenemedin surekli ayaktaydim karnim basta biraz cikmisti hatta disaridan belli oluyordu ama simdi baktim inmis hic kalmamis dumduz. Birde ustumde acaip bir enerji var bir hafta oncesine kadar 9 da uyuyup kalan ben iki gundur 12 de bile ayaktayim uykum yok buda beni korkutuyor
Allah korusun bebegin kalbi dursa yada dusuk yapmis olsam belli olur muydu ? Karnimin sisligi iner miydi ?
Ben temizliğime devam edeyim
Halıları daha yeni seriyorumAslında yıkamaya vermem gerekiyordu en son geçen kışa girerken vermiştim. Bebek olacak Mart gibi verirsin dedi annem kanıma girdi. Şeytan diyor ver gitsin kirlenirse bir daha verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?