2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay polis canını yerim onun bıdık ya. Benimki de kizkardes istiyor oyun oynayacakmis onunla

Afyon da ama ilçesinde oturuyorum canım. Afyon la bile farkediyor farkediyor hersey
Allah herkesin yardımcısı olsun.bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil gerçi. Neyse ben kacar kızlar azıcık evi toparliyim öpüyorum hepinizi.bidiklariniza iyi bakin

Slm kızlar nasılsınız.bugün randevum var çok heyecanlıyım.bır ay oldu gormedıgım bebişimi
Hayırlı haberlerle gel inşallah. 1 ay iyi sabretmişsin :)
Kızlar merhaba dün ikili testi yaptırdım hersey normal yolunda dedi bir de kan verdim sonucu cıkınca arıcaklarmıs :) cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş :) bişeyler almak icin sabırsızlanıyorum :))
Ya Nisan bebeleri hep erkek :) Hayırlı olsun canım

Slm kızlar nasılsınız.bugün randevum var çok heyecanlıyım.bır ay oldu gormedıgım bebişimi
Güzel haberlerle gel inşallah canım.
Kızlar merhaba dün ikili testi yaptırdım hersey normal yolunda dedi bir de kan verdim sonucu cıkınca arıcaklarmıs :) cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş :) bişeyler almak icin sabırsızlanıyorum :))
Gözün aydın canım, kan sonucun da güzel çıkar inşallah :)

erkek sayisi nerdeyse kiz sayısının iki kati olmus cok şaşırdım.Bide üçüz de oylamislar. Bizim aramizda üçüzü olan varmiydi yahu

Merhaba Kızlar,

baya muhabbet etmişsiniz. işlerim çoktu ancak baktım... fikir alışverişi yapmanız iyi olmuş. kızımdan kalan çok eşya olduğu için ben sizin kadar alışveriş yapmayacağım. küçük çaplı kullanışlı makul şeyler alacam ama çok erken 7.aya girerken alırım. önceki doğumum da da öyle yapmıştım. kraft bebek arabamız oto koltuğumuz, mama sandalyemiz ve park yatağımız var ben hep memnun kaldım kızımdan sonra 1 çocuk daha kullandı onları hala sapasağlam. tavsiye ederim kraft ı .

Özellikle 2. Bebiş annelerine sormak istiyorum.
Ben bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum. Bazı bebekler hiç durmuyormuş deneyip almak daha mı iyi olur ki acaba?
Kardeşime almıştık binmedi durmadı hiç. annem arkadaşına verdi gitti. Keşke vermeseymiş

kesinlikle mantıklı. biz doğduktan sonra aldık, zaten ilk ay taşıma çantasındaydı sonra pusette. bebek arabası kullanmadık bile. 2.aydan sonra kullanmaya başladık. oto koltuğunu da 8.ayda aldık denedik oturttuk öyle aldık.

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…