2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Güzel haberler alırsın inşallah yarın
Ilk hamileligimde bende yemistim baya nar .asiri olmiyacak sekilde azbir miktar yenilebilir.:)
Doktorum da abartmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin sadece katkı maddesi olmamasına dikkat et dedi :) her şeyin fazlası zarar zaten, az az yedikten sonra bişey olmaz Allah’ın izniyle :)

Aynen canım bende hem internette okudum hemde transferden sonra doktor tüketmeyin diye uyarmıştı
ben kaç haftadır gün aşırı nar yiyorum normalde çok faydalı vitamin deposu çok da canım çekiyor diye yiyordum hiç bilmiyordum böyle bir şeyi dr a danışana kadar bir daha yemeyeyim bari

ben kaç haftadır gün aşırı nar yiyorum normalde çok faydalı vitamin deposu çok da canım çekiyor diye yiyordum hiç bilmiyordum böyle bir şeyi dr a danışana kadar bir daha yemeyeyim bari
Rahim kasılması etkisi olduğu yazıyor internette hatta sıcanlar üzerinde denenmiş
Dikkatli tüketin yazıyor tabi en uygun cevabı bizlerden çok doktorun verir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…