2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ödü kopuyor 6 kasıma kadar bulacak diye
Yook kız merak ettim
Merak etmicem bundan sonra sizi tüstüm
Bugün herşeyimi hallettim eşim varken kolay oldu :)
Senin grip ne alemde daha iyi misin kuzu?
Ohh hadi yine dört ayak üstüne düştün desene
Benimki grip mi onu bile çözemedim
Burun akıntısı+hapşuruk+baş ağrısı var
Sabaha göre iyi gibiyim şükür

Bol meyveyi ihmal etme kuzum

Evet canım kısmetse almayı düşünüyoruz ev sahibi evi sattı çünkü

Daha once 3 arkadasima bu haftalard 13-14 erkek diyip kiz oldugunu biliyorum.En garantisi 16. Haftada soylenen :) Allah gonlundekini versin insallah...
Evet canım doğrudur 16. Haftayı bekleyeceğiz artıkgönlümdeki sağlıklı bir bebek olması zaten ilk bebeğimiz cinsiyet fark etmez ama gene de ona nasıl hitap edeceğimi öğrenmek için sabırsızlanıyorum:)

İyi geceler kızlar ‍
Nar olayı Benin gibi riskli gebeliklerde tehlikeli.önceden de yazmıştım kanamam oluyor diye o yüzden nar yiyemiyorum çok canım istediğinde yarım kaşık atıyorum ağzıma.
Bebek şükür kontrollerde iyi ama geçmeyen lekelenme beni çok strese sokuyor

Kizlar birisi yazmisti hatirlayamadim gogsunuzu elllemeyin ,sikmayin ,simdiden uyarida bulun mayin lutfen,gelen sivi colostrum denen sivi bebege yararli

Kizlar birisi yazmisti hatirlayamadim gogsunuzu elllemeyin ,sikmayin ,simdiden uyarida bulun mayin lutfen,gelen sivi colostrum denen sivi bebege yararli
Benden sıvı geldi sabah bir iki damla. Sızlıyor ya bazen bende öyle bi bakıyım derken farkettim tesekkürler

Kızın nasıl oldu ? Yarın çıkabilecek misiniz

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun! Insallah enkisa zamanda iyilesir,cikarsiniz,simdi nasil durumu?
Sağolun kızlar. İlk güne göre şükür daha iyi ama doktorumuz akciğer filminden sonra gene çıkarmadı ve ne zaman çıkaracağınıda söylemedi.
Melikecim ne diyelim insanlara Allah akıl fikir vicdan versin. Sabah kadının biri burda sigara içiliyor mu diye sordu. Manyak mı ne. Hastanede sigara içildiği nerde görülmüş. Akşam bi bağırışma kim içti bu sigarayı burda die. Ama ben demiştim bu kadın içeçek burda sigara diye ve içmiş. Heryer sigara koktu
Çok garibime gitti. Türkiye’de duymuştum bu saçmalığı ama demekki heryerde aynı Amerika’da da çok sık ultrason ile bakılmıyormuş. Hatta genelde ebe kontrolü oluyormuş. Sadece zorunlu durumlarda doktor bakıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…