Valla çok haklısın canım kim olsa korkar.
İnsanın çocuğu hastayken daha çok hijyen gösterip dikkat etmesi gerek ama nerde insanda düşünce
İnşallah kızın biran önce iyileşir taburcu olursunuz canım
Hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bir ev bulursunuz
Anladığım kadarıyla kiraya girmiceksin kuzum ev alıcaksınız doğru anlamışmıyım
Daha once 3 arkadasima bu haftalard 13-14 erkek diyip kiz oldugunu biliyorum.En garantisi 16. Haftada soylenen :) Allah gonlundekini versin insallah...
Evet canım doğrudur 16. Haftayı bekleyeceğiz artıkgönlümdeki sağlıklı bir bebek olması zaten ilk bebeğimiz cinsiyet fark etmez ama gene de ona nasıl hitap edeceğimi öğrenmek için sabırsızlanıyorum:)
İyi geceler kızlar
Nar olayı Benin gibi riskli gebeliklerde tehlikeli.önceden de yazmıştım kanamam oluyor diye o yüzden nar yiyemiyorum çok canım istediğinde yarım kaşık atıyorum ağzıma.
Bebek şükür kontrollerde iyi ama geçmeyen lekelenme beni çok strese sokuyor
Hellö hamisler nabersiniz uyudunuz mu?
Bugun 2.40 tl ve 4.79 a bi dunya önü cicili zibin aldim e-bebekten allahim niye inmis bu kadar mana veremedim ama hemen bi kac beden kaptim
Hellö hamisler nabersiniz uyudunuz mu?
Bugun 2.40 tl ve 4.79 a bi dunya önü cicili zibin aldim e-bebekten allahim niye inmis bu kadar mana veremedim ama hemen bi kac beden kaptim Eki Görüntüle 2199866
Valla çok haklısın canım kim olsa korkar.
İnsanın çocuğu hastayken daha çok hijyen gösterip dikkat etmesi gerek ama nerde insanda düşünce
İnşallah kızın biran önce iyileşir taburcu olursunuz canım
Hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bir ev bulursunuz
Anladığım kadarıyla kiraya girmiceksin kuzum ev alıcaksınız doğru anlamışmıyım
Sağolun kızlar. İlk güne göre şükür daha iyi ama doktorumuz akciğer filminden sonra gene çıkarmadı ve ne zaman çıkaracağınıda söylemedi.
Melikecim ne diyelim insanlara Allah akıl fikir vicdan versin. Sabah kadının biri burda sigara içiliyor mu diye sordu. Manyak mı ne. Hastanede sigara içildiği nerde görülmüş. Akşam bi bağırışma kim içti bu sigarayı burda die. Ama ben demiştim bu kadın içeçek burda sigara diye ve içmiş. Heryer sigara koktu
Slm kizlar ,benim de yarin kadin dogumcumla ilk randevum var.ultrasounda bakmiyolar burda her ziyarette.bende cinsiyetini en son ogrenenlerden olucam ayrintili an once ultrasound'a girmedigim icin 20 haftalik en anca ogrenicem.bide burda yasal kurtaj suresi dolmadan soylemezler ,kiz cocugu olacagini ogreneneler sirf bu sebebten kurtaj oluyolar oyuzden mumkun oldugunca erteliyolar.ultrasound bebege cook zararli ona dikkat edin cook girmeyin lutfen .
Çok garibime gitti. Türkiye’de duymuştum bu saçmalığı ama demekki heryerde aynı Amerika’da da çok sık ultrason ile bakılmıyormuş. Hatta genelde ebe kontrolü oluyormuş. Sadece zorunlu durumlarda doktor bakıyormuş.