2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kanadali35 Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir

kanadali35 Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir
Kanama daha tehlikeli ama. Ultrasana çok girmek pek önerilmez ama bebeğe de zararının çok olduğunu sanmam sonuçta kanama için zorunluydu.

Merhaba günaydın herkese :) iş yoğunluğundan pek siteye bakamamıştım şuan raporluyum. Benim hamilelik biraz ağır geçiyor bulantılar kusmalar bile hala azalmadı siz düşünün. Kasık ağrılarım çok oluyor benim. Çok şükür kanamam falan yok inşallah olmazda. Ben riskli gebeyim hamile kalamazsın dediler septumum vardı ama oldu nasip işi. Bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim inşallah bu hafta sonu öğrenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…