kanadali35
Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir
kanadali35
Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir
Merhaba günaydın herkese :) iş yoğunluğundan pek siteye bakamamıştım şuan raporluyum. Benim hamilelik biraz ağır geçiyor bulantılar kusmalar bile hala azalmadı siz düşünün. Kasık ağrılarım çok oluyor benim. Çok şükür kanamam falan yok inşallah olmazda. Ben riskli gebeyim hamile kalamazsın dediler septumum vardı ama oldu nasip işi. Bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim inşallah bu hafta sonu öğrenirim :)
Günaydınnnnn banada 12. haftada erkek dedi dr ama bir daha teyit ettiremedim.Pek inanamıyorum bir daha duymadan zaten kimseye söylemedim bende saklı bir daha ki kontrolüm 18+6 da bunda da söylemezse dr un kapısında yatarım
Günaydın hamişlerrr bugun 14+0 oldum doktoruma gidicem sizce cinsiyeti öğrenebilir miyiz çok heycanlıyım içim içime sığmıyorrrrr. Gece kaç kere uyandım uyyamadım