- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Hayırlı olsun:)Doktordan geldik her sey suan icin yolunda cok sukur. Doktor cinsiyet icin kesin diyemem ama kiza benziyor dedi.
Ağrı saplandı gerindiğim an, bir de göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor endişelendim o yüzdenGerinmek neden korkuttu
Günaydın kızlar
Kocamı işe gönderirken bile ağlıyorumbu nasıl bi kafa
Normalde işe gönderme işini yapmazdım ama bu sabah bişeyler oldu bana
Geçen bende ağladım ehehe hormonlarımız çalışıyor
canım merak etme ben sürekli geriliyorum, gerilmekten birşey olacağını zannetmiyorumKızlar bir şey sorcam ya aşırı evham yaptım çünkügece farkında olmadan gerindim herhalde karnıma bir ağrı girdi anlık, kalktığımdan beri de psikolojik midir nedir göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor korktum şimdi de doktora gitsem mi sizce
Psikolojiktir ama eğer geçmezse yarın bir doktora görün yada doktorunu ara birazdan canımAğrı saplandı gerindiğim an, bir de göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor endişelendim o yüzden
İnşallah gönlünüze göre kesenize uygun bulursunuz canım :)Evet canım kısmetse almayı düşünüyoruz ev sahibi evi sattı çünkü
Tüstüm ben yinedeAyy şaka yaptım ben
Hep senin randevunun iptal olmasından oldu bu işlerAA şimdi gördüm ben size küstüm dediğiniiii Melikeniinn
Kurunun yanında yaşta yanmış.
(Kuru sen yaş ben tişikkirlir)
Banada aynısı oluyor kızlar. Hamilelik hormonu her alde kocamı bırakmak istemiyorum
canım merak etme ben sürekli geriliyorum, gerilmekten birşey olacağını zannetmiyorum
Doktorla görüştüm canım gelmeme gerek var mı dedim bir şey olacağını sanmıyorum bol su iç geçmezse gelirsin dedi. Teşekkür ederimPsikolojiktir ama eğer geçmezse yarın bir doktora görün yada doktorunu ara birazdan canım
Resmen bütün seçmece insanları sizin hastaneye göndermişler.Sağolun kızlar. İlk güne göre şükür daha iyi ama doktorumuz akciğer filminden sonra gene çıkarmadı ve ne zaman çıkaracağınıda söylemedi.
Melikecim ne diyelim insanlara Allah akıl fikir vicdan versin. Sabah kadının biri burda sigara içiliyor mu diye sordu. Manyak mı ne. Hastanede sigara içildiği nerde görülmüş. Akşam bi bağırışma kim içti bu sigarayı burda die. Ama ben demiştim bu kadın içeçek burda sigara diye ve içmiş. Heryer sigara koktu
Çok garibime gitti. Türkiye’de duymuştum bu saçmalığı ama demekki heryerde aynıAmerika’da da çok sık ultrason ile bakılmıyormuş. Hatta genelde ebe kontrolü oluyormuş. Sadece zorunlu durumlarda doktor bakıyormuş.
Canım korkup evham yapma Allahın izniyle birşey olmamıştır içini ferah tutKızlar bir şey sorcam ya aşırı evham yaptım çünkügece farkında olmadan gerindim herhalde karnıma bir ağrı girdi anlık, kalktığımdan beri de psikolojik midir nedir göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor korktum şimdi de doktora gitsem mi sizce
Unutmazsan sorda içimizi rahatlat canım bizlerden çok doktorların verecekleri cevaplar daha önemli sonuçtaPerşembe günü unutmazsam bu konuyu peritonolog a sorayım, cevabı yazarım.
Tabi unutmazsam :)
Cnm endişelenme, benim karnımdaki delikler, sezeryanla dikisi varya daha ilk başlardan beri ağrı yapıyor. Daha da artacak demişti. Benim ağrılar bazen çok canımı acıtıyor.Ağrı saplandı gerindiğim an, bir de göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor endişelendim o yüzden
Ne geldiBebişimizin ilk hediyesi geldi dün
Gidip gidip bakıyorum
İnşallah cnm unutmam peritonologlarla görüşmem uzun sürün sürüyor. Kafam dağılmazsa kesin sorucam. Kafamı dağıtıyorlar.Unutmazsan sorda içimizi rahatlat canım bizlerden çok doktorların verecekleri cevaplar daha önemli sonuçta
Sağol kuzum içimi rahatlattın sendeCanım korkup evham yapma Allahın izniyle birşey olmamıştır içini ferah tut
Gebelikte yapılan egzersiz hareketleri arasında uzanmak,gerinmek,çömelmek gibi hareketler var canım tehlikeli olsa doktorlar tavsiye etmez kuzum.
Vücut ısınmadan gerindiği için uyku sersemi ağrın oluyor olabiliryinede içine sinmiyorsa bir doktora görün kuzum
Unutmazsan sorda içimizi rahatlat canım bizlerden çok doktorların verecekleri cevaplar daha önemli sonuçta
Sağol canım, normalde gerinmiyorum da gece uykumda fark etmeden oldu işte. O da anlık ağrı yaptı herhalde.Cnm endişelenme, benim karnımdaki delikler, sezeryanla dikisi varya daha ilk başlardan beri ağrı yapıyor. Daha da artacak demişti. Benim ağrılar bazen çok canımı acıtıyor.
Bebek büyüyor karın öne açılıyor. Yuvarlak bağ ağrıları.
Gerinirken, hapşırırken karnını bacaklarına çek. Karnın o zaman çok etkilenmiyor.
Tomurcuk bebek battaniyesi geldi canımNe geldi
Yumuş yumuş örtersin bebeğinin üzerini artıkTomurcuk bebek battaniyesi geldi canım
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum kafan dağılmazİnşallah cnm unutmam peritonologlarla görüşmem uzun sürün sürüyor. Kafam dağılmazsa kesin sorucam. Kafamı dağıtıyorlar.
Bu arada sen kan sulandırıcı enox mu kullanıyordun cnm.
Enox ithal ilaç değil İstanbul'da üretiliyor.
Arabayı kimyanın Kadıköy'de üretiliyor.
Evet kuzum bişey olsa gel hemen derdiSağol kuzum içimi rahatlattın sendedoktor da ağrı olursa gel şimdi gerek yok diyince vazgeçtim gitmekten. Endişelenecek bir şey olsa çağırırdı herhalde
Sağol canım, normalde gerinmiyorum da gece uykumda fark etmeden oldu işte. O da anlık ağrı yaptı herhalde.
Aminn. Hep guzel haberler alalim insaallahHayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?