2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar
Kocamı işe gönderirken bile ağlıyorum bu nasıl bi kafa
Normalde işe gönderme işini yapmazdım ama bu sabah bişeyler oldu bana

Geçen bende ağladım ehehe hormonlarımız çalışıyor

Banada aynısı oluyor kızlar. Hamilelik hormonu her alde kocamı bırakmak istemiyorum

canım merak etme ben sürekli geriliyorum, gerilmekten birşey olacağını zannetmiyorum

Evet canım kısmetse almayı düşünüyoruz ev sahibi evi sattı çünkü
İnşallah gönlünüze göre kesenize uygun bulursunuz canım :)
Ev sahibiniz evi sattığına göre çok vaktiniz yoktur kuzum muhtemelen
Rabbim kirada kim varsa kurtarsın,kiracılık zor gerçekten
Ayy şaka yaptım ben
Tüstüm ben yinede
AA şimdi gördüm ben size küstüm dediğiniiii Melikeniinn
Kurunun yanında yaşta yanmış.
(Kuru sen yaş ben tişikkirlir)
Hep senin randevunun iptal olmasından oldu bu işler

Banada aynısı oluyor kızlar. Hamilelik hormonu her alde kocamı bırakmak istemiyorum

canım merak etme ben sürekli geriliyorum, gerilmekten birşey olacağını zannetmiyorum
Psikolojiktir ama eğer geçmezse yarın bir doktora görün yada doktorunu ara birazdan canım
Doktorla görüştüm canım gelmeme gerek var mı dedim bir şey olacağını sanmıyorum bol su iç geçmezse gelirsin dedi. Teşekkür ederim

Resmen bütün seçmece insanları sizin hastaneye göndermişler.
Dediğin gibi canım Allah akıl fikir vicdan versin sen ne desen dinlemez böylesi insanlar

Canım korkup evham yapma Allahın izniyle birşey olmamıştır içini ferah tut
Gebelikte yapılan egzersiz hareketleri arasında uzanmak,gerinmek,çömelmek gibi hareketler var canım tehlikeli olsa doktorlar tavsiye etmez kuzum.
Vücut ısınmadan gerindiği için uyku sersemi ağrın oluyor olabilir yinede içine sinmiyorsa bir doktora görün kuzum
Perşembe günü unutmazsam bu konuyu peritonolog a sorayım, cevabı yazarım.
Tabi unutmazsam :)
Unutmazsan sorda içimizi rahatlat canım bizlerden çok doktorların verecekleri cevaplar daha önemli sonuçta

Kızlar nar için yazanlar olmuştu. Bende çok severim ama şuana kadar 1 adet yedim daha. Hemşireme yazdım bugün günde oturup 5 tane nar yemiyosun sonuçta kararında olduktan sonra problem yok. Rahimde kasılma yaratır bebeği dışarı atmaya çalışır diye bişey söyleyemeyiz dedi. Üstelik benim rahim kasılmalarından dolayı kanama alanım var. Öyle bi sorun teşkil etse kesinlikle yeme derdi heralde.Tabi sizler yine kendi doktorunuza sorun.

Ağrı saplandı gerindiğim an, bir de göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor endişelendim o yüzden
Cnm endişelenme, benim karnımdaki delikler, sezeryanla dikisi varya daha ilk başlardan beri ağrı yapıyor. Daha da artacak demişti. Benim ağrılar bazen çok canımı acıtıyor.
Bebek büyüyor karın öne açılıyor. Yuvarlak bağ ağrıları.
Gerinirken, hapşırırken karnını bacaklarına çek. Karnın o zaman çok etkilenmiyor.

Unutmazsan sorda içimizi rahatlat canım bizlerden çok doktorların verecekleri cevaplar daha önemli sonuçta
İnşallah cnm unutmam peritonologlarla görüşmem uzun sürün sürüyor. Kafam dağılmazsa kesin sorucam. Kafamı dağıtıyorlar.
Bu arada sen kan sulandırıcı enox mu kullanıyordun cnm.
Enox ithal ilaç değil İstanbul'da üretiliyor.
Arabayı kimyanın Kadıköy'de üretiliyor.

Sağol kuzum içimi rahatlattın sende doktor da ağrı olursa gel şimdi gerek yok diyince vazgeçtim gitmekten. Endişelenecek bir şey olsa çağırırdı herhalde
Sağol canım, normalde gerinmiyorum da gece uykumda fark etmeden oldu işte. O da anlık ağrı yaptı herhalde.

İnşallah güzel haberler alırsın kuzum kafan dağılmaz
Oksapar kullanıyorum kuzum bulamadığım zaman enox kullanıyorum
Evet kuzum bişey olsa gel hemen derdi
Ağrın sayesinde affettim bak hem senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…