2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar.rüyamda düşük yapıyordum çok etkilendm.rüya tabirlerinde güzel şeyler yazıyor hayra yordum ama çok kötüydü rabbim kimseyi bebeğinden ayırmasın

Amin canim. Bende gecen gece gormustum otobusten iniyordum ustumde elbise vardi ve iner inmez bacagimdan kan bosaliyordu dusuk yapiyormusum. Cok korkmustum ama sonucta ruya :) Bu yuzden sikma canini. Etkisinden kurtulmak icin kafani dagitmaya calis. Rabbim bebeklerimizi korusun

Hayatımda ilk defa 11.30 a kadar uyudum bi uyandım saati görünce şok oldum erken kalkarım hep.rüyadan olduğunu düşündüm.aklımdan çıkarmaya çalışcam sağol canım
Hayırlara vesile olsun canım.
Amin canım inşallah

Bende her gece doğuma giriyorum ya rüyamda sabah da hep etkisinde kalıyorum bilinçaltı işte
Ben çok garip rüyalar görüyorum ya bazıları aklımda bile kalmıyor :)
Geçen okuldaydım rüyamda 9 aylık hamileyim su içiyorum 5 dk sonra derste suyum geliyor
O suyu içmeseydim birşey olmazdı diye kızıyorum falan aman neler neler

Kızlar bir şey sorcam ya aşırı evham yaptım çünkü gece farkında olmadan gerindim herhalde karnıma bir ağrı girdi anlık, kalktığımdan beri de psikolojik midir nedir göbek deliğimin etrafında ara ara sızlama oluyor korktum şimdi de doktora gitsem mi sizce

Numarası yok mu canım mesaj atardın.
İçin rahatlayacaksa git istersen.
Bende sabahları gerinmemek için zor tutuyorum kendimi :)

Numarası yok mu canım mesaj atardın.
İçin rahatlayacaksa git istersen.
Bende sabahları gerinmemek için zor tutuyorum kendimi :)
Kendi doktoruma gidemem şimdi uzak çünkü eşimle gitmem lazım ona ben gerinmiyorum da uykuda işte fark edemedim herhalde, annem bir şey olmaz evham yapma diyor da gel de anlat bana

Kendi doktoruma gidemem şimdi uzak çünkü eşimle gitmem lazım ona ben gerinmiyorum da uykuda işte fark edemedim herhalde, annem bir şey olmaz evham yapma diyor da gel de anlat bana
Ya evham yapınca insan rahatlamak istiyor :)
Ama bence de birşey olmaz kanama ve aşırı ağrı olmadığı sürece :) İlk 3 ayı öyle böyle atlattık şükürler olsun bebişlerimiz sımsıkı tutunuyor bize

Aşırı ağrı yok kuzum şükür ara ara sızlama oluyor. O da psikolojik ya da rahim büyümesine bağlı ağrıdır diye düşünüyorum :) doktora mesaj attım şimdi ultrasonda bebeği kontrol etmeye gerek var mı diye, sorun olacağını sanmıyorum bol su için bir tane minoset tab için ağrı geçmezse gelin dedi. Minoseti içmeyim de ben Allah korusun ağrı olursa kesmeyim en azından neyse içim rahatladı biraz

Perşembe günü unutmazsam bu konuyu peritonolog a sorayım, cevabı yazarım.
Tabi unutmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…