2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum kafan dağılmaz
Oksapar kullanıyorum kuzum bulamadığım zaman enox kullanıyorum

Evet kuzum bişey olsa gel hemen derdi
Ağrın sayesinde affettim bak hem senide
Hahahaha teşekkür ederim şimdi bir de ona stres yapacaktım

Kızlar grupta nikahsız bir hamile arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım,noldu son durumu bilen var mı ?
İnşallah sorunları bitmiş eşiyle arası düzelmiş nikah kıymışlardır

Yanlız değilim doktor kontrolünden sonra saldırırım ben mağazalara :))
Eşime sen bana kartlarını seferber et gerisinii hiiiiiiçç düşünme diyorum
Biz dün e-bebek’te gezindik biraz sırtım ağrıdı akşam baya. Eşim ağrır tabi 75 dakika sadece e-bebekte dolandın durdun diyo alışveriş yaparken görsün asıl dolanmayı

OooooOo hayırlı olsun. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Kızımada Beşiktaşlı tulumla battaniye gelmişti ilk hediye :) ama kızımı Fenerbahçeli yaptım

İnşallah :)))
Amin kuzum inşallah inşallah :)
Sizin hediyenizde çok güzelmiş
Giydirdiniz mi tulumu

Biz dün e-bebek’te gezindik biraz sırtım ağrıdı akşam baya. Eşim ağrır tabi 75 dakika sadece e-bebekte dolandın durdun diyo alışveriş yaparken görsün asıl dolanmayı
İş alışverişe gezmeye gelince hiç ağrımız sızımız olmuyor resmen turp gibi oluyoruz

C

canım not et ne olur sor baştan beri benim de canım çok istiyor yiyemiyorum
Cnm sormam mı sorucam.
Perinatologlar çok konuşuyor çok anlatıyorlar detaylı detaylı, o zaman kafam dağılıyor. Sorularımı unutuyorum.
Olmadı elime yazayım unutmayayım.

Kızlar bacaklarimdaki kasılma ağrı geçmedi doktorumu aradım gebelik kasılmaları olur ama bu aylarda çok erken dedi doktorum daha önceden bildiği için bel fitiginizdan ileri gelebilir dedi hemen doktoru aradım kesinlikle ondan kaynaklı dedi gebeliğimi de söyledim sadece bitkisel bı karışım krem varmış onu al bacaklarına sur sıcak tut fazla ayakta kalma ayaklarını yükseğe köy dedi bakalım geçer umarım....
Bu arada mide bulantısı için ayvayi deneyin kızlar ben 2 gündür ayva yiyorum bulantim olmadi umarım artık gecicek.....

Kızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı

İlahihamileliğim boyunca o kadar garip rüyalar gördüm ki ama şuan her gece doğumhanedeyim daha doğum evresine geçemedim belki bu gece doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…