2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Karışmasalar iyi de karışıyorlar işte kubul etsen bir dert etmese bir dert...Göbek adı Deniz olsun dersin....

Kızım olacakmış

Bir kız annesi olarak tebrik ediyorum... Öyle güzellerki...Hissettirdikleri bir ömre bedel...Benim eşim kızına bazen öyle bakarki gözleri sulanır... Baba kız şahane oluyorlar...Allah kucağınıza Almayı nasip etsin sağlıkla......

Kızlar 1,5 saat ütü yaptım sonra mutfağa girdim 2 çeşit yemek yaptım ve bittim şuan midem de fena tuttu yorulmaya razıyım yeter ki şu bulantı geçsin

Kızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı
Şuanlık kimse yorum yapmadı ya da ben kestim önlerini Benimki tüp bebek normal gebeliğe göre biraz daha zorlu bir süreç tabi. Baştan beri kendi ailemin de eşimin ailesinin yanında da söylüyorum eşim dahil. İsim önerilerine açığım ama son karar bende diyorum O kadar süreci ben yaşadım hala da yaşıyorum benim hakkım diyorum. Yüzüme bişey diyen yok ama arkamda söyleyen var mı bilmiyorum

Amin kuzum inşallah inşallah :)
Sizin hediyenizde çok güzelmiş
Giydirdiniz mi tulumu
Bir yada iki kez giydirdim eşimin gönlü olsun diye :)

Geçmiş olsun canım.
Ayvayı dilimliyorum tuzlayıp bolcana limon sıkıyorum çok güzel oluyor. Bulantı falanda kalmıyor :)
Kızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı
Hayır :) kızımın isminide eşim ve ben ortak noktada buluşmuşup koymuştuk. Şimdide kimse karışmaz.
Babam karışıyor.
Uras olsun dedik yok beğenmedi.
Deniz olsun diyor :)
Deniz daha güzel bencede kız yada erkek farketmez deniz koymayı çok isterim ben ama sülale deniz dolu

Babam karışıyor.
Uras olsun dedik yok beğenmedi.
Deniz olsun diyor :)

Hayır cnm, hatta eşim bile karışmıyor. Sen koy dedi.

Eşimin dedesi kendi ismini istiyormuş.herkese söylüyor ama bize direkt söylememişti. Bugün eşimle konuşmuşlar. Eşim aradı beni dedi ki dedemle konuştum ağzımdan kaçtı söz vermiş bulundum dedi onun ismini koymak için... anlamıyorum ya nedir bu benim ismimi koyun sevdası ben burda haala bebeğimin sağlığı için endişe ediyorum dua ediyorum kucağıma alayım diye millet ismine takılıyor

Eşin niye söz vermiş sana da danışmadan güzel mi bari dedenin ismi ? Ben çok kızıyorum büyüklerin karışmasına ya. Onun adını koyunca ne olacak sanki.

kanadali35 Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir
Korkutmak istemiyorum tabi :) zararlari cook burda yanlizca hamilelik boyunca sadece 3 defa giriyoruz (9ay), bugun gittim sadece kalp atisini dinledi.elinizdenn geldigince girme canim.

Eşin niye söz vermiş sana da danışmadan güzel mi bari dedenin ismi ? Ben çok kızıyorum büyüklerin karışmasına ya. Onun adını koyunca ne olacak sanki.

Eşimin babası vefat ettiği için dedesini baba yerine koyuyor kendisi çok yaşlı ve hasta neredeyse günleri sayılı öyle deyince kıyamamış üzülmesin diye söz vermiş... Bilemiyorum ya

Söz verirken sana sordu mu?

Biz daha sevgiliyken bile Aras istiyorduk oğlumuz olursa koyarız diye.
Şimdi herkes koyuyor diye isimden soğudum.
Eşimde Uras olsun o zaman dedi. Açıkcası benim içime hiçbiri sinmiyor tam olarak. Deniz ismi bizim sülalede de var ama çekirdek ailede yok :) O yüzden ben başından beri olabilir gözüyle bakıyorum.
Yaa bende karşıyım o konularda yok dede ismi yok baba ismi. Hatta isim hakkı annenin hakkı diye düşünenlerdenim ben

Bizim geniş Ailedede çekirdek ailede de var deniz :) yiğenimin adı diyim

Erkek olursa ilk Deniz ismini dusunuyorum. bizim sulalede yok her iki tarafta .esim bana birakiyo isim konusunu ,bencede annenin hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…