- 15 Temmuz 2016
- 8.684
- 14.679
- 248
Hayır cnm, hatta eşim bile karışmıyor. Sen koy dedi.Kızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı
Denizi de düşünüyoruz canım onun için diyor kendi seçtiği isim değil yaniKarışmasalar iyi de karışıyorlar işte kubul etsen bir dert etmese bir dert...Göbek adı Deniz olsun dersin....
Kızım olacakmış
OOO Süper o zaman...Denizi de düşünüyoruz canım onun için diyor kendi seçtiği isim değil yani
Hayırlı olsun canım benimde doktor %90 kız dedi ama bu gittiğimde netleşir inşallah ve hep kız olacakmış gibi davrandık erkekse büyük şok olucak bizeKızım olacakmış
Şuanlık kimse yorum yapmadı ya da ben kestim önleriniKızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı
Kızlar 1,5 saat ütü yaptım sonra mutfağa girdim 2 çeşit yemek yaptım ve bittim şuan midem de fena tuttuyorulmaya razıyım yeter ki şu bulantı geçsin [/QUOTE
Ahh şu bulantılar....hafta sonunu iyi geçirdim bugün bütün gün bulandı nasıl birşey bu yahu...
Bir yada iki kez giydirdim eşimin gönlü olsun diye :)Amin kuzum inşallah inşallah :)
Sizin hediyenizde çok güzelmiş
Giydirdiniz mi tulumu
Geçmiş olsun canım.Kızlar bacaklarimdaki kasılma ağrı geçmedi doktorumu aradım gebelik kasılmaları olur ama bu aylarda çok erken dedi doktorum daha önceden bildiği için bel fitiginizdan ileri gelebilir dedi hemen doktoru aradım kesinlikle ondan kaynaklı dedi gebeliğimi de söyledim sadece bitkisel bı karışım krem varmış onu al bacaklarına sur sıcak tut fazla ayakta kalma ayaklarını yükseğe köy dedi bakalım geçer umarım....
Bu arada mide bulantısı için ayvayi deneyin kızlar ben 2 gündür ayva yiyorum bulantim olmadi umarım artık gecicek.....
Hayır :) kızımın isminide eşim ve ben ortak noktada buluşmuşup koymuştuk. Şimdide kimse karışmaz.Kızlar sizinde ailede bebişin ismine karışanlar varmı
Deniz daha güzel bencedeBabam karışıyor.
Uras olsun dedik yok beğenmedi.
Deniz olsun diyor :)
Babam karışıyor.
Uras olsun dedik yok beğenmedi.
Deniz olsun diyor :)
Hayır cnm, hatta eşim bile karışmıyor. Sen koy dedi.
Şuanlık kimse yorum yapmadı ya da ben kestim önleriniBenimki tüp bebek normal gebeliğe göre biraz daha zorlu bir süreç tabi. Baştan beri kendi ailemin de eşimin ailesinin yanında da söylüyorum eşim dahil. İsim önerilerine açığım ama son karar bende diyorum O kadar süreci ben yaşadım hala da yaşıyorum benim hakkım diyorum. Yüzüme bişey diyen yok ama arkamda söyleyen var mı bilmiyorum
Eşin niye söz vermiş sana da danışmadanEşimin dedesi kendi ismini istiyormuş.herkese söylüyor ama bize direkt söylememişti. Bugün eşimle konuşmuşlar. Eşim aradı beni dedi ki dedemle konuştum ağzımdan kaçtı söz vermiş bulundum dedi onun ismini koymak için... anlamıyorum ya nedir bu benim ismimi koyun sevdasıben burda haala bebeğimin sağlığı için endişe ediyorum dua ediyorum kucağıma alayım diye millet ismine takılıyor
Korkutmak istemiyorum tabi :) zararlari cook burda yanlizca hamilelik boyunca sadece 3 defa giriyoruz (9ay), bugun gittim sadece kalp atisini dinledi.elinizdenn geldigince girme canim.kanadali35 Canim ultrason zararli mi ? Ben daha dune kadar kanama yuzunden neredeyse iki gunde bir ultrasona girmek zorunda kaliyordum ins bebege bir zarari olmamistir
Eşin niye söz vermiş sana da danışmadangüzel mi bari dedenin ismi ? Ben çok kızıyorum büyüklerin karışmasına ya. Onun adını koyunca ne olacak sanki.
Söz verirken sana sordu mu?Eşimin dedesi kendi ismini istiyormuş.herkese söylüyor ama bize direkt söylememişti. Bugün eşimle konuşmuşlar. Eşim aradı beni dedi ki dedemle konuştum ağzımdan kaçtı söz vermiş bulundum dedi onun ismini koymak için... anlamıyorum ya nedir bu benim ismimi koyun sevdasıben burda haala bebeğimin sağlığı için endişe ediyorum dua ediyorum kucağıma alayım diye millet ismine takılıyor
Biz daha sevgiliyken bile Aras istiyorduk oğlumuz olursa koyarız diye.Bir yada iki kez giydirdim eşimin gönlü olsun diye :)
Geçmiş olsun canım.
Ayvayı dilimliyorum tuzlayıp bolcana limon sıkıyorum çok güzel oluyor. Bulantı falanda kalmıyor :)
Hayır :) kızımın isminide eşim ve ben ortak noktada buluşmuşup koymuştuk. Şimdide kimse karışmaz.
Deniz daha güzel bencedekız yada erkek farketmez deniz koymayı çok isterim ben ama sülale deniz dolu
Yaa bende karşıyım o konularda yok dede ismi yok baba ismi. Hatta isim hakkı annenin hakkı diye düşünenlerdenim benEşimin dedesi kendi ismini istiyormuş.herkese söylüyor ama bize direkt söylememişti. Bugün eşimle konuşmuşlar. Eşim aradı beni dedi ki dedemle konuştum ağzımdan kaçtı söz vermiş bulundum dedi onun ismini koymak için... anlamıyorum ya nedir bu benim ismimi koyun sevdasıben burda haala bebeğimin sağlığı için endişe ediyorum dua ediyorum kucağıma alayım diye millet ismine takılıyor
Bizim geniş Ailedede çekirdek ailede de var deniz :) yiğenimin adı diyimBiz daha sevgiliyken bile Aras istiyorduk oğlumuz olursa koyarız diye.
Şimdi herkes koyuyor diye isimden soğudum.
Eşimde Uras olsun o zaman dedi. Açıkcası benim içime hiçbiri sinmiyor tam olarak. Deniz ismi bizim sülalede de var ama çekirdek ailede yok :) O yüzden ben başından beri olabilir gözüyle bakıyorum.
Yaa bende karşıyım o konularda yok dede ismi yok baba ismi. Hatta isim hakkı annenin hakkı diye düşünenlerdenim ben
Erkek olursa ilk Deniz ismini dusunuyorum.Biz daha sevgiliyken bile Aras istiyorduk oğlumuz olursa koyarız diye.
Şimdi herkes koyuyor diye isimden soğudum.
Eşimde Uras olsun o zaman dedi. Açıkcası benim içime hiçbiri sinmiyor tam olarak. Deniz ismi bizim sülalede de var ama çekirdek ailede yok :) O yüzden ben başından beri olabilir gözüyle bakıyorum.
Yaa bende karşıyım o konularda yok dede ismi yok baba ismi. Hatta isim hakkı annenin hakkı diye düşünenlerdenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?