2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Eşimin babası vefat ettiği için dedesini baba yerine koyuyor kendisi çok yaşlı ve hasta neredeyse günleri sayılı öyle deyince kıyamamış üzülmesin diye söz vermiş... Bilemiyorum ya
Hic uzulme ,sen soz vermedin ,doguracak olanda sensin ne istersen onu koy canim isim olarak.dedenin fransizcasini ismi varmi,Adam,(adem),David(davud),Josef(Yusuf) gibi

Kızlar meraba bende bugün cildiyeye gittim kasıntim vardı egzama dedi ve iki türlü krem vrdi biri kortizon lu 3 günden fazla kullanma dedi hindistan yağını sordum Hayır dedi sirke dedim Hayır dedi zeytinyağı sür dedi ama çok kalabalık ti çatlaklar için soracaktım unuttum hemen başkasını aldı soramadim daha dogrusu

Bu hafta bebişi görmek için özele gitcez. Tanıdık vardı haber verecek hangi gün sabahtan boşsa Perşembe veya Cuma. Eşim 12/8 çalıştığı için uyumadan gitcez.
İkili test sonucum enabızda sadece değer olarak gözüküyor. Risk yüzdesi gözükmüyor.
Test sonucumu kendi doktoruma mı yorumlatsam? Yoksa özelde ki doktor görebiliyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorum aklım karıştı :)

Söz verirken sana sordu mu?

Hayır sormadı ama eşim bana bırakıyor söz verdim ama koymayabiliriz ikinci isim olarak koyalım diyor ilkini yine sen seç diyor

Hic uzulme ,sen soz vermedin ,doguracak olanda sensin ne istersen onu koy canim isim olarak.dedenin fransizcasini ismi varmi,Adam,(adem),David(davud),Josef(Yusuf) gibi

Yok maalesef karşılığı sanırım ikinci isim olarak koyacağım. Zaten fransada sadece ilk isim kullanılıyor

Deniz İsmi çok güzel bu arada bizim ailede çoook var en yakkn kuzenler bile isimleri deniz o yüzden maalesef biz koymayacaz.

Dedenin ismi dışında Eren düşünüyorum birde Aras da aklımda var biz yurtdışında olduğumuz için Aras ismi pek yok

Takma kafana. Cinsiyeti degisebilir daha kesin degilde bi dahaki gittiginde kiz dersin .

Özelde ki görmez cnm çıktısını al özel e götür inş hersey yolundadir ve cinsiyette kesinleşir inş. Sen benden önce gideceksin yani bende 2 ekimde gittim 1 ay sonra gel dedi zaten ilaçta bitiyor o zamana kadar 2 kasımda gidecem..

Bakalım ismiyle seslenmek istiyorum artık. :)
Karar verilir bir şekilde olmadı iki ismide koyarız

Canim aynı durum bende de vardi.beyaz beyaz olmuştu.hindistan cevizi yağı sürdüm hemen geçirdi.doktorada söyledim antibiyotik özelliği var iyi gelir dedi.krem verdi birde istersen ismini yazarim
Cnm ilacın ismini yazsan belki aynıdır ilaç ismi yazılıyor mu bilmiyorum ama bana hametan ve ectopix verdi

Bende ayın onunda gitmiştim en son doktorum sonuçlar için 2 hafta sonra gel demişti ama randevu sorun oldu daha bulamadım kendi doktoruma. Eşim hiç görmedi gidelim görsün istiyorum özelde :) Ondan sonra kendi doktoruma da sonuç için giderim o zaman artık ne zamana denk gelirse :)

Ohh iki kere gitmiş olursun hem bebisinide görürsün bende geçen hafta devlete gittim gördüm buda erkek dedi bakalım 2 hafta sonra netlesir

Ohh iki kere gitmiş olursun hem bebisinide görürsün bende geçen hafta devlete gittim gördüm buda erkek dedi bakalım 2 hafta sonra netlesir
Aynen canım netleşir artık 2 haftaya. Bende bu gittiğimde kesin öğrenirim sanırım 14+6 oluyorum nerdeyse 15 haftalık.
Zaten özellerin aletleri daha net ve iyi oluyor :)

Bende ikiliyi ucluyu devlette yaptim cinsiyeti soylemediler hic devlette cinsiyeti ogrenenler oldu mu acaba

Bende ikiliyi ucluyu devlette yaptim cinsiyeti soylemediler hic devlette cinsiyeti ogrenenler oldu mu acaba
12+5te erkeğe benzetti ama devlette ki doktorum.
Kesin olmaz bence aletlerden dolayı yanılma payı var. 16 haftada organ gelişimi tamamlanmış olur o zaman netlik kazanır.

Canım özele gidiyorum doktorum 16. Haftaya kadar cinsiyet oluşumu tamamlanır o zaman net söylerim dedi. Bazıları da yanıltmak istemiyor sanırım. Ya net göremiyorlar ya da kesinleşmesini bekliyorlar :)

Kızlar iyi akşamlar
15+1 deyim ilk gebeliğim bugün çok ayakta kaldım hem bel ağrım çok hem de pembe akıntım oldu tedirgin oldum sizce birşey mi oldu

Kızlar iyi akşamlar
15+1 deyim ilk gebeliğim bugün çok ayakta kaldım hem bel ağrım çok hem de pembe akıntım oldu tedirgin oldum sizce birşey mi oldu
Canım benim annem 4 aylıkken misafirlerim gelecek diye ayakta çok kalmıştı. Otur dedim oturmadı sonra karnım ağrıdı dedi yattı o sırada kanaması olmuş koşa koşa tuvalete gitti. Ama giderken yere kan damlıyordu. Kaç Ped doldurdu bilemiyorum. Acile gittik ama nasıl korkuyorum birşey oldu diye. Ama iyiymiş kan verildi o akşam yatış verdiler ertesi gün doktor görsün diye. Şuan 4 yaşında dünya güzeli kardeşim çok akıllı sapasağlam :) bu arada ara ara kanamaları olmuştu Doğuma kadar..
Tabi bu örnekte birşey olmadı diye kimseye birşey olmaz demiyorum kesinlikle.
Ama için rahat olmayacaksa ya doktorunla görüşmeni ya da acile gidip bebişini görmeni öneririm. Allah evlatlarımızı korusun inşallah.
Hiçbir şey bebeklerimizden önemli değil dinlenmeyi ihmal etmeyelim :)

Kızlar iyi akşamlar
Akıntı varsa acile git canım. Pembe kahverengi kırmızı fark etmez. Bu tarz durumlarda doktora görünmelisin. Biz ne dersek yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…