Bende yarın devlet hastanesine gidecem muayemem var bakalım minigimin cinsiyetini öğrenebilecek miyizBende ikiliyi ucluyu devlette yaptim cinsiyeti soylemediler hic devlette cinsiyeti ogrenenler oldu mu acaba
Ben 13. Haftada ogrendim 16 da tekrar soyledi erkek diye. Ben erken soylemesine sasirdim acikcasiBende ikiliyi ucluyu devlette yaptim cinsiyeti soylemediler hic devlette cinsiyeti ogrenenler oldu mu acaba
Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.Cnm görünmüyordun ne zamandir nasılsın ?
Allah korumus canim ya cok cok gecmis olsun bi daha gostermesinIyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Selam kizlar carsamba aksama randevu aldik yaaa cok heyecanliyim cinsiyetimiz kesinlesecek hem de cok ozledim minnosumu
Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et yalnız çıkma tansiyonun böyle sık sık düşüyorsa.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Ayyy zaman gecmiyor bizim bi ay olacak gormeyeli.Selam canım süpermiş. Benim randevu 15 kasımda daha yolum var bebişimi özledim bende
Ayy allah korumuş canım çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım tansiyon konusunda. Yanında biri olmadan çıkma çok tansiyon düşmesi yaşıyorsanIyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Hadi bakalım inşallah kesinleşir cinsiyetSelam kizlar carsamba aksama randevu aldik yaaa cok heyecanliyim cinsiyetimiz kesinlesecek hem de cok ozledim minnosumu
Cok gecmis olsun canim iyi ki iyi insanlara denk gelmişsin.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Çok çok geçmiş olsun allahtan insanlar varmış açmıydınız?Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Özür dilerim yaaa. Düşünemedim ve biliyor musun aşermek mi bilmem ama benimde canım çok istiyordu da gördüğüm ilk ayvayı almıştım Pazar’dan ama sizinde canınızın isteyeceği aklıma gelmedi... ne bileyim ayva denilince direk aklıma bu geliyorCanım şu mesajdan dolayı ilk defa aşerdigimi hissettimAllah'tan evde ayva vardı hemen tuzlayip limonluyorum
Cok gecmis olsun Dikkat edin kendinize üzülmeyin evet kötü bi gun olmus sizin icin bi kac gun etkisi surer dusunmemeye calisin kendinizi kötü hissetmeye basliyosaniz o an alma imkanin olursa ayran alip için hemen ben öyle yapiyorum iyi geliyoIyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Bende de 11 haftalıkken oldu doktora gittim önlem amaçlı progestan hap verdi ve pruluton iğne yaptı. 10 günde rapor yazdı dinlen yorma kendini dedi. Bi daha da olmadı leke falan. İhmal etme bi görün doktora.Kızlar iyi akşamlar
15+1 deyim ilk gebeliğim bugün çok ayakta kaldım hem bel ağrım çok hem de pembe akıntım oldu tedirgin oldum sizce birşey mi oldu
Aç da diildim aslında ama çok çabuk acıkıyorum 2-3 haftadır doymuyorum resmen saat başı bisiler yemek istiyorum yoksa hemen tansiyonum düşüyorÇok çok geçmiş olsun allahtan insanlar varmış açmıydınız?
Çok geçmiş olsun.Iyi diyeyim de hep iyi olayım cnm. Bugün yolda yürürken bayılmışım telefon bi tarafa cüzdan çanta.. gözümü açtığımda bi yigin insan tepemde ambulansı arıyordu. En son gözümün önünü karardığını hatirliyrm o kadar. Bi adam tepemde yüzüme su dokuyodu. Esimi bulmuşlar telefonumdan onu aramışlar. Bi adam kucaklamış kaldirmis beni hiç bisi hatırlamıyorum.tuzlu ayran yaptırmışlar su almışlar.. Çok değişik bi gün yaşadım. Tansiyonum yerlerde sürünüyordu. Tam bi yere oturayım dedim farkettim kötüleştiğimi o ara düşmüşüm demekki. Sonra sordum oradakilere ne oldu bana diye. Allah'tan biz tuttuk sizi kafanız vurmadı dediler. Bedenim düşmüş kafamı adam dizi ile tutmuş. Çok ağladım çok korktum. Ayranı içince kendime geldim bi yemek yedim. Kötü bi gundu canım. Allah kimseye yasatmasin.
Yok canım ne özüru :) bulunmayacak birşey değil zaten evde her türlü meyve bulunduruyoruz griplere karşı.Özür dilerim yaaa. Düşünemedim ve biliyor musun aşermek mi bilmem ama benimde canım çok istiyordu da gördüğüm ilk ayvayı almıştım Pazar’dan ama sizinde canınızın isteyeceği aklıma gelmedi... ne bileyim ayva denilince direk aklıma bu geliyor
Evde bizimde vardı ama hastanede kendimi mandalinaya verdimYok canım ne özüru :) bulunmayacak birşey değil zaten evde her türlü meyve bulunduruyoruz griplere karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?