2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind aaa tamam okumuştum bunu geçtiğimiz sayfalarda, gönlünden geçen olsun inşallah, ikisi de çok güzel
En zor kısımlardan biri sanırım isim :)
Kız ismi olsa hazırdı aslında inci koyacaktım
Erkek olunca biraz düşünmediğimiz tarafa denk geldi
Sağlıkla gelsinler inşallah

Gökçe ve Ece uyumlu son hecelerden:) benim kızımda Gökçe ve ikinci kızıma Ece koyalım dedim ama eşim kabul etmedi :))

Birtek ben kaldm heralde cinsiyet öğrenemeyen
Ben de varım bizde öğrenemedik henüz yani doktor görmediğini fakat iskeletine göre kız olduğunu söyledi , önce kız fikrine kendimizi çok alıştırdık fakat kime söylesem iskelete göre nasıl oluyor öyle şey mi olur falan diyor herkes , ben de odaklanamadım açıkçası kız olduğuna

Maaşallah ne güzel ikisini de tadacaksın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bir ben kalacağım herhalde cinsiyeti öğrenmeyen galiba en son randevu benimki 10 kasım
Canım yok ben de hala öğreenemedim. Bir daha ki randevumu 22 kasıma falan alıcam muhtemelen. O yüzden her türlü senden sonra gibi duruyor. O da olmadı detaylıya kalacak artık kısmetse :)

Kızlar 3 aydir gebeyim 3.kez uçuk vakası yaşiyorum.Burnumla dudagim arasnda kocaman bir uçuk var hayret edersiniz yani. Normalde senede bir ya olurdu ya olmazdi.Simdi vücuduma ne oluyor anlamiyorm gercekten.Bunyem hic bu kadar düşmemisti. Cok sinirim bozuldy sabah sabah.Geceleri irkilip duruyorum sabaha bu görüntü oluyor.

Ben de anneme suratı kemik olarak falan erkeğe benzettim dedim. Annemin tepki “sen de erkeğe benziyordun. Hatta doğdun yine erkeğe benziyordun” gerçekten bebeklik fotolarımda daha çok erkeğe benziyorum. Komik oldu o yüzden :) belki kızdır ve bana benzemiştir

Canım geçmiş olsun. Ucuk enfeksiyonel sebeplerle olabilir. Bir doktora git istersen. Bağışıklık evet düşüyor maalesef. Ben de hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım gebeyken.

Wuhuuu gözün aydın canım
Zaten öyle hissediyordun. Çok mutlu oldum
Hisler çıkarmış genelde
Teşekkür ederim canım

Yaa geçmiş olsun kuzu doktorunla görüşmüş müydün bu durumu ne önermişti?
Günaydın kızar A April wind gözünüz aydın cnm.
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…