2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah kolaylık versin ne diyim. Kızımda erkek kardeş istemiyordu. Kız olacağını öğrenince en çok kızım sevindi. Eğer erkek olsaydı çok trip çekerdik.
Herşeye ağlıyot zaten ögreninve ilk tepkim Elasu ya nasil söyliycez oldu. Dün gece biraz gezdirdik sürpriz oyuncak aldim simdi uyuyor uyaninca vereyim dedim. Baya zorlayacak beni alosincaya kadar

Aman dikkat et dr.una da soyle. Benimki sakin ayakta cok kalma yorulma yurume risklisin dusuk olur dedi

Aman dikkat et dr.una da soyle. Benimki sakin ayakta cok kalma yorulma yurume risklisin dusuk olur dedi
Ağrım olunca uzandım zaten hemen canım birden şiddetlice ağrı oldu bende korktum. Ama dinlenince geçti. Doktora danışırım yinede.
Dkkat etmek lazım

Ağrım olunca uzandım zaten hemen canım birden şiddetlice ağrı oldu bende korktum. Ama dinlenince geçti. Doktora danışırım yinede.
Dkkat etmek lazım
Uzanmayinca gecmiyor agrilar. Ben yurumeyi cok severim cok iyi hissediyorum yururlen dr.a sordum sakin dedi. Aglayabilirdim o an nolur azicik yurusem diye.

Herşeye ağlıyot zaten ögreninve ilk tepkim Elasu ya nasil söyliycez oldu. Dün gece biraz gezdirdik sürpriz oyuncak aldim simdi uyuyor uyaninca vereyim dedim. Baya zorlayacak beni alosincaya kadar
Bi süre sonra alışacaktır erkek kardeşe. Biraz suyuna gitmek gerek sanırım. Benim kızım kardeşi olacağını öğrendiğinde acayip bozulmuştu. Kiii çok istiyordu. Sonra kardeş fikrine olumlu yaklaşmaya başladı ama kız olmalı demeye başladı. Erkek olsaydı ona da bi süre sonra alışırdı :) mecbur alışacaklar :))))

Cok gecmis olsun benim tanıdığım bi kiside de vardı surekli idrar yolu enfeksiyonuna kapılıyodu nerdeyse kroniklesmis di. Tv de ibrahim saracoglu karnabahar i söyledi 2 tane koparın karnabahardan 1.5 bardak suyla kaynatip için 2-3 dk kadar 1 bardak kalıyor geriye bunu sicaga yakin ilik bi sekilde icin gercekten cok ihi geliyo karnabaharida yiyebilirsiniz o kaynattiginiz. Tabi bide drunuza sorun bi sorun olacagini sanmam neticede sebze ama danisin yinede. Tanıdık her ay antibiyotik icerdi . Simdi olmuyo o kadar sık olursada iciyo karnabahar suyu cabuk atlatiyo

Tunaydin kizlar
Biz de kombi yakiyoruz ev buz gibi. Salonda oturuyorduk esim salonu kisin isitamayiz dedi kucuk bir oda vardi oraya gectik. Bugun saat 2 de uzun bir aradan sonra kendi doktorumuzla randevumuz var hic dikkat edemedim kendime ins olumsuz birsey duymayiz. Cinsiyet tahmini yapacak mi onun da meragi icindeyim

Güzel haberlerle gel canım

Hiç iştahim yok en basndan beri.normal mi bilmiyorum. 3.5 ayı tamamladik artik az birsey olsun açılmasi gerekmez miydi

Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
Sen ankarada miydin canim?
Ankara soguktu bu hafta ustune hir de oglus hasta babasi hasta ben hasta ya allahtan site yakmis kaloriferleri yoksa niceydi halimiz

Sen ankarada miydin canim?
Ankara soguktu bu hafta ustune hir de oglus hasta babasi hasta ben hasta ya allahtan site yakmis kaloriferleri yoksa niceydi halimiz
ankaradayim canm.Yakiyoruz ama faydasi yok gibi birsey.Alltan ustten yakmiyorlar malum(heralde kış birtek bize geldi:) )
Sizin ki merkezi sistem galiba o çok iyi. Butun daireler yandigi icin iyi ısıniyor merkezi sistemli evler

Temizlik yaparken yine kendimi kaybettim ve deterjanları boca ettim aferin bana
Koklama canım çamaşır suyu kullanmamaya çalış.
Ben banyo tuvalette kullanıyorum sadece ondada döküyorum çıkıyorum giriyorum duruluyorum.
Mutfakta sirke karbanat veya limon kullanmak en güzeli. Ben dayanamıyorum cif kullanıyorum bazen lavabo için :) Onuda amonyaksız almaya çalışıyorum. Amonyaklı olanlarda yazıyor zaten

Temizlik yaparken yine kendimi kaybettim ve deterjanları boca ettim aferin bana
Cok tehlikeli canim dikkatli kullan hatta sen degil baskasi kullansin gecen hastanede acilde bi hamile kadina oksijen vermislerdi camasir suyu solumus sanirim evlerden irak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…