Alt ust yakmazsa evin de yalitimi iyi olmazsa ne kadar yakarsak yak yine isinmiyor kombili evler annemlerden biliyorum ya yaktigin da bosa gidiyor sanki para yakiyoruz gibi hissederdikankaradayim canm.Yakiyoruz ama faydasi yok gibi birsey.Alltan ustten yakmiyorlar malum(heralde kış birtek bize geldi:) )
Sizin ki merkezi sistem galiba o çok iyi. Butun daireler yandigi icin iyi ısıniyor merkezi sistemli evler
Sirke kokusundan nefret ediyorumKoklama canım çamaşır suyu kullanmamaya çalış.
Ben banyo tuvalette kullanıyorum sadece ondada döküyorum çıkıyorum giriyorum duruluyorum.
Mutfakta sirke karbanat veya limon kullanmak en güzeli. Ben dayanamıyorum cif kullanıyorum bazen lavabo için :) Onuda amonyaksız almaya çalışıyorum. Amonyaklı olanlarda yazıyor zaten
Koklama canım çamaşır suyu kullanmamaya çalış.
Ben banyo tuvalette kullanıyorum sadece ondada döküyorum çıkıyorum giriyorum duruluyorum.
Mutfakta sirke karbanat veya limon kullanmak en güzeli. Ben dayanamıyorum cif kullanıyorum bazen lavabo için :) Onuda amonyaksız almaya çalışıyorum. Amonyaklı olanlarda yazıyor zaten
Çamaşır suyunu sadece banyoda kullanıyorum onsuz temiz olmuyor gibi geliyorCok tehlikeli canim dikkatli kullan hatta sen degil baskasi kullansin gecen hastanede acilde bi hamile kadina oksijen vermislerdi camasir suyu solumus sanirim evlerden irak
Benimde eşim nefret ediyor. Bazen vileda suyuna da az birşey koyuyorum mikrop kırılsın diye eşim bütün evi sirke kokutmuşsun diye isyan ediyo :) bana gelmiyo kokusu alışmışım galibaSirke kokusundan nefret ediyorum
Bana eşim yardım edemiyor şu sıralar 2 vardiya çalışıyor iş yoğunluğundan uyuyor kalkıyo işe gidiyorÇamaşır suyunu sadece banyoda kullanıyorum onsuz temiz olmuyor gibi geliyorçok uzun süre durmadım korkudan çıktım eşimi çağırdım, kapının eşiğinden ona anlattım artık nasıl yapması gerektiğini Allah korusun, bi daha yapmam öyle bişey
Bulantim da kalmadı gibi cok cok azaldı.Sevdigim hicbirsey kalmadi.Bulantın devam ediyor mu peki?
Benim bulantım geçtiğinden beri bir kilo almışım. Sevdiğim birşey olunca iyi yiyorum :)
Bende hafta sonu bırakmıyorum artık temizlik alışveriş evdeyken hepsini hallediyoruzBenimde eşim nefret ediyor. Bazen vileda suyuna da az birşey koyuyorum mikrop kırılsın diye eşim bütün evi sirke kokutmuşsun diye isyan ediyo :) bana gelmiyo kokusu alışmışım galiba
Bana eşim yardım edemiyor şu sıralar 2 vardiya çalışıyor iş yoğunluğundan uyuyor kalkıyo işe gidiyor
PaZar günleri affetmem ama
İyi yapmışsın ama. eşin hallediversin gerçekten tehlikeli solumak normalde bile aslında.
Bende öyleydim kendi pisirdigim seyleri hic yemek istemiyodum annemin yemeklerini hep canım cekiyodu yok mu ailen den çevrede kimseBulantim da kalmadı gibi cok cok azaldı.Sevdigim hicbirsey kalmadi.((
annemgil hemen iki bina ilerimizde.gunun cogunu onlarda geciriyorum ama orada da ayni durumdayim.Severek yeme istegim gitti.acikiyorum idareten yiyorum ama sevemiyorum. Az yiyorum o yüzdende.Bende öyleydim kendi pisirdigim seyleri hic yemek istemiyodum annemin yemeklerini hep canım cekiyodu yok mu ailen den çevrede kimse
Bende yedigim yemegi az yiyordum korkuyordum midem bulanacak diye üstelik kimsemde yok burdaannemgil hemen iki bina ilerimizde.gunun cogunu onlarda geciriyorum ama orada da ayni durumdayim.Severek yeme istegim gitti.acikiyorum idareten yiyorum ama sevemiyorum. Az yiyorum o yüzdende.
Teşekkur ederim canm.Inşallah geçer. Bebegim vitaminsiz kalmasnca ben hep ondan korkuyorum.Saglikli beslenemezse diye korku yaşıyorum.Bende yedigim yemegi az yiyordum korkuyordum midem bulanacak diye üstelik kimsemde yok burdaama gecti şükür sende düzelirsin sıkma canını
Merhaba kızlar nasılsınız ?
İnşallah sizde bebişlerinizde iyidir
Cuttingcorners
@LoveAndMarriage kızlarınız geliyomuş kızlar çok sevindim cicili bicili,Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
@Blankinfinity kuzum duam tutmamış
Oğluşun geliyomuş,eşinde görüp adapte olmuş çok sevindim senin adına. Gözün aydın olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayı maviş maviş giydirmeyi nasip etsin inşallah
@eszcm canım çok geçmiş olsun gebeliğin erken dönemlerinde başlayan anlattığın tarzda şikayetlerim oldu,cildiyeye gittim.
Alerji dedi ekşi tuzlu salçalı yağlı dometes turşu falan tüketme bir süre dedi.
Stresten uzak dur zararsır korkma,vücudun kuru nemlendirici tavsiye ederim dedi birde ilaç verdi.
Verdiği ilaçları kadın doğuma sorana kadar kullanmadım,dediklerine dikkat ettim ilaçları kullanmadan geçti çok şükür
Kız nerdesin sen kaç gündür merak ettikKızlar etiketlerim olmamış
İlk 3 ay anneden beslenmiyor bebis korkma bi kac gunede gecer sikayetlerin tam anlamiyla beslenmeye baslarsinTeşekkur ederim canm.Inşallah geçer. Bebegim vitaminsiz kalmasnca ben hep ondan korkuyorum.Saglikli beslenemezse diye korku yaşıyorum.
Canım ya ben size haber vericektim çok hasta oldum biranda.Kız nerdesin sen kaç gündür merak ettik
En güzeli vallaBende hafta sonu bırakmıyorum artık temizlik alışveriş evdeyken hepsini hallediyoruz
Teşekkür ederim canım daaa sen nerdesin diye hesap soracaktımMerhaba kızlar nasılsınız ?
İnşallah sizde bebişlerinizde iyidir
Cuttingcorners
@LoveAndMarriage kızlarınız geliyomuş kızlar çok sevindim cicili bicili,Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
@Blankinfinity kuzum duam tutmamış
Oğluşun geliyomuş,eşinde görüp adapte olmuş çok sevindim senin adına. Gözün aydın olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayı maviş maviş giydirmeyi nasip etsin inşallah
@eszcm canım çok geçmiş olsun gebeliğin erken dönemlerinde başlayan anlattığın tarzda şikayetlerim oldu,cildiyeye gittim.
Alerji dedi ekşi tuzlu salçalı yağlı dometes turşu falan tüketme bir süre dedi.
Stresten uzak dur zararsır korkma,vücudun kuru nemlendirici tavsiye ederim dedi birde ilaç verdi.
Verdiği ilaçları kadın doğuma sorana kadar kullanmadım,dediklerine dikkat ettim ilaçları kullanmadan geçti çok şükür
Geçmiş olsun kuzum. Kötü bişey olmasın daCanım ya ben size haber vericektim çok hasta oldum biranda.
Boğazlarım şişti haber veremedim,perşembe günüde eşimle ablamın yanına Mardine gittik gezmeye 2 gün kaldık bugün döndük.
Önceden yapılmış bir planda yoksa ertelemiştim hastayım diye.
18 aylık yiğenim var doyamadım ama çok özlemişim
Kızma canım ya evleneli aşşa yukarı 3 sene olucak,bizim tedavi sürecinden nasip olup hiç gidememiştim yanına kısmet bu günleriymişEn güzeli valla
Teşekkür ederim canım daaa sen nerdesin diye hesap soracaktımLoveAndMarriage benden önce sormuş eheh
Merak ettik sen geziyormuşsun
Çok sağol canım atlatmak üzereyimGeçmiş olsun kuzum. Kötü bişey olmasın daözlenmez mi hiç, biz yeğenimle aynı şehirdeyiz ama bu sene kreşe başladı sene başından beri hasta sürekli soğuk algınlığı ateş, görüşemiyoruz o yüzden nasıl özledim az önce abim aradı halama mı gitsek acaba diyormuş kuzum abim de evet oğlum tam sırası zaten demiş
Uzak olunca öyle oluyor maalesef canım bizde 1 senedir aynı şehirdeyiz :) sorma büyüdükçe dilleniyorlar zor tutuyorum kendimi yememek içinKızma canım ya evleneli aşşa yukarı 3 sene olucak,bizim tedavi sürecinden nasip olup hiç gidememiştim yanına kısmet bu günleriymiş
Çok sağol canım atlatmak üzereyim
Ayy ne güzel olurdu aynı şehirde olsak öpmelere doyamazdım heralde
6-9-18.ayda gördüm doğduğundan beri bunada şükür canı sağ olsun
Senin ufaklık içinde tam zamanıymış gerçektenminik kuzular dilleriyle sevdiriyolar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?