2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ankaradayim canm.Yakiyoruz ama faydasi yok gibi birsey.Alltan ustten yakmiyorlar malum(heralde kış birtek bize geldi:) )
Sizin ki merkezi sistem galiba o çok iyi. Butun daireler yandigi icin iyi ısıniyor merkezi sistemli evler
Alt ust yakmazsa evin de yalitimi iyi olmazsa ne kadar yakarsak yak yine isinmiyor kombili evler annemlerden biliyorum ya yaktigin da bosa gidiyor sanki para yakiyoruz gibi hissederdik

Sirke kokusundan nefret ediyorum

Cok tehlikeli canim dikkatli kullan hatta sen degil baskasi kullansin gecen hastanede acilde bi hamile kadina oksijen vermislerdi camasir suyu solumus sanirim evlerden irak
Çamaşır suyunu sadece banyoda kullanıyorum onsuz temiz olmuyor gibi geliyor çok uzun süre durmadım korkudan çıktım eşimi çağırdım, kapının eşiğinden ona anlattım artık nasıl yapması gerektiğini Allah korusun, bi daha yapmam öyle bişey

Sirke kokusundan nefret ediyorum
Benimde eşim nefret ediyor. Bazen vileda suyuna da az birşey koyuyorum mikrop kırılsın diye eşim bütün evi sirke kokutmuşsun diye isyan ediyo :) bana gelmiyo kokusu alışmışım galiba
Bana eşim yardım edemiyor şu sıralar 2 vardiya çalışıyor iş yoğunluğundan uyuyor kalkıyo işe gidiyor
PaZar günleri affetmem ama
İyi yapmışsın ama. eşin hallediversin gerçekten tehlikeli solumak normalde bile aslında.

Bende hafta sonu bırakmıyorum artık temizlik alışveriş evdeyken hepsini hallediyoruz

Bende öyleydim kendi pisirdigim seyleri hic yemek istemiyodum annemin yemeklerini hep canım cekiyodu yok mu ailen den çevrede kimse
annemgil hemen iki bina ilerimizde.gunun cogunu onlarda geciriyorum ama orada da ayni durumdayim.Severek yeme istegim gitti.acikiyorum idareten yiyorum ama sevemiyorum. Az yiyorum o yüzdende.

annemgil hemen iki bina ilerimizde.gunun cogunu onlarda geciriyorum ama orada da ayni durumdayim.Severek yeme istegim gitti.acikiyorum idareten yiyorum ama sevemiyorum. Az yiyorum o yüzdende.
Bende yedigim yemegi az yiyordum korkuyordum midem bulanacak diye üstelik kimsemde yok burda ama gecti şükür sende düzelirsin sıkma canını

Bende yedigim yemegi az yiyordum korkuyordum midem bulanacak diye üstelik kimsemde yok burda ama gecti şükür sende düzelirsin sıkma canını
Teşekkur ederim canm.Inşallah geçer. Bebegim vitaminsiz kalmasnca ben hep ondan korkuyorum.Saglikli beslenemezse diye korku yaşıyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız ?
İnşallah sizde bebişlerinizde iyidir

Cuttingcorners
@LoveAndMarriage kızlarınız geliyomuş kızlar çok sevindim cicili bicili,Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
@Blankinfinity kuzum duam tutmamış
Oğluşun geliyomuş,eşinde görüp adapte olmuş çok sevindim senin adına. Gözün aydın olsun
Rabbim sağ salim kucağına almayı maviş maviş giydirmeyi nasip etsin inşallah
@eszcm canım çok geçmiş olsun gebeliğin erken dönemlerinde başlayan anlattığın tarzda şikayetlerim oldu,cildiyeye gittim.
Alerji dedi ekşi tuzlu salçalı yağlı dometes turşu falan tüketme bir süre dedi.
Stresten uzak dur zararsır korkma,vücudun kuru nemlendirici tavsiye ederim dedi birde ilaç verdi.
Verdiği ilaçları kadın doğuma sorana kadar kullanmadım,dediklerine dikkat ettim ilaçları kullanmadan geçti çok şükür

Kızlar etiketlerim olmamış
Kız nerdesin sen kaç gündür merak ettik

Lusi canım geçmiş olsun hasta olmuşsun.
Benimde boğazlarım şiş,tuzlu suyla gargara yaptım 2gün boyunca pastil ve c vitaminiyle tam olmasada atlattım sayılır çok şükür

Kız nerdesin sen kaç gündür merak ettik
Canım ya ben size haber vericektim çok hasta oldum biranda.
Boğazlarım şişti haber veremedim,perşembe günüde eşimle ablamın yanına Mardine gittik gezmeye 2 gün kaldık bugün döndük.
Önceden yapılmış bir planda yoksa ertelemiştim hastayım diye.
18 aylık yiğenim var doyamadım ama çok özlemişim

Bende hafta sonu bırakmıyorum artık temizlik alışveriş evdeyken hepsini hallediyoruz
En güzeli valla
Teşekkür ederim canım daaa sen nerdesin diye hesap soracaktım LoveAndMarriage benden önce sormuş eheh
Merak ettik sen geziyormuşsun

Geçmiş olsun kuzum. Kötü bişey olmasın da özlenmez mi hiç, biz yeğenimle aynı şehirdeyiz ama bu sene kreşe başladı sene başından beri hasta sürekli soğuk algınlığı ateş, görüşemiyoruz o yüzden nasıl özledim az önce abim aradı halama mı gitsek acaba diyormuş kuzum abim de evet oğlum tam sırası zaten demiş

En güzeli valla

Teşekkür ederim canım daaa sen nerdesin diye hesap soracaktım LoveAndMarriage benden önce sormuş eheh
Merak ettik sen geziyormuşsun
Kızma canım ya evleneli aşşa yukarı 3 sene olucak,bizim tedavi sürecinden nasip olup hiç gidememiştim yanına kısmet bu günleriymiş

Çok sağol canım atlatmak üzereyim
Ayy ne güzel olurdu aynı şehirde olsak öpmelere doyamazdım heralde
6-9-18.ayda gördüm doğduğundan beri bunada şükür canı sağ olsun
Senin ufaklık içinde tam zamanıymış gerçekten minik kuzular dilleriyle sevdiriyolar kendilerini

Uzak olunca öyle oluyor maalesef canım bizde 1 senedir aynı şehirdeyiz :) sorma büyüdükçe dilleniyorlar zor tutuyorum kendimi yememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…