- 3 Temmuz 2016
- 374
- 543
- 53
Maşallah size
Aynen öyle canım valla ona bişey dokunmasında ben bütün sıkıntıları çekmeye razıyımMaşallah canım oğluşuna
Bazen idrar yolu enfeksiyonu leke ağrı falan yapabiliyor.
Bebeklerimiz iyi olsunda gerisi hiç önemli değil
Kız göbüşlerimiz aynı bende çekeyim müsait olduğumda. Dediğin gibi benimki de normalde ince ve kaslıydı şuan gören şok geçiriyor biFarklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde
Leyla mı oldun kız bugünahahahha
Ya piremsesmiş onu bile prens diye okudum ahahha
Hayırlı olsun minnoşun
Sağol kuzum Allah razı olsunTebrik ederim canımm. Kaç haftalık tam ve boyu kaç cm ?
Geçmiş olsun neden rahatsızlandı. ?
Ayy prenses geliyor desene pembiş pembiş alışveriş başlayacak
Maşallah canım minik prensese ve annesine
Vuuuu baya baya burda bir bebiş bize merhaba diyorFarklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde
Annelik bu olsa gerek canım ona gelmesin ben razıyım demekMaşallah size
Aynen öyle canım valla ona bişey dokunmasında ben bütün sıkıntıları çekmeye razıyım
Kız göbüşlerimiz aynı bende çekeyim müsait olduğumda. Dediğin gibi benimki de normalde ince ve kaslıydı şuan gören şok geçiriyor bi
Maşallah size
Aynen öyle canım valla ona bişey dokunmasında ben bütün sıkıntıları çekmeye razıyım
Kız göbüşlerimiz aynı bende çekeyim müsait olduğumda. Dediğin gibi benimki de normalde ince ve kaslıydı şuan gören şok geçiriyor bi
Leyla mı oldun kız bugün
Sana yazarken bebişim kıpır kıpır
Sağol kuzum Allah razı olsun
Sağol kuzum Allah razı olsun
16+4 boyunu doktor söylemedi flden ben hesapladım 13.8cm
Ağrım vardı sabah kalkar kalkmaz 2-3 saat sonra leke geldi bende acile gittim şükür hiç bir sıkıntısı yokmuş pamuk kızımın
Eveeet gözüm hep kız kıyafetlerindeydi demekki cinsiyetin değişeceğine o kadar adapte etmişim kendimi
Maşallah canım minik prensese ve annesine
Vuuuu baya baya burda bir bebiş bize merhaba diyor
Maşallah sübhanallah
Annelik bu olsa gerek canım ona gelmesin ben razıyım demek
Evet canım çok şükür büyüyoruzAa vallah. Çek gönder canım sende merak ettim. Sanırım vücut tipine göre oluyor o halde. Kendimi yalnız hissediyordum
Maşallah canım büyümüş baya. Çok geçmiş olsun lekeler için hangi renkti canım ? Sebebi tam olarak neymiş ? Rahim genişlediği içinmiş ? Ay çok korkmuşsundur leke görünce
Evet canım çok şükür büyüyoruz
Kırmızı renkteydi canım.
Ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı,bebektede yoktu çok şükür.
Rahim ağzın tamamen kapalı düşük erken doğum riskin yok dedi çok mutlu oldum
Enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi kuzum fitil verdi tek kullanımlık
Hemde nasıl korktum canım yüreğim ağzımdaydı hastaneye varana kadar
Gönder canım sende bakalım seninki nasıl olmuş biraz öndesin bize göreBiraz sonra bende atıcam kızcemle fotomu
Sana öyle gelmiş canım aynıFarklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde
Amin canım inşallah inşallahÇok şükür canım. Allahım bu süreçi hepimiz için kolaylaştırsın. Yavrularımıza hepimiz sağ salim kavuşalım..
Enfeksiyonun mu vardı zaten ? Dün ağır hareketler yaptın mı canım ?
Size göre sanki biz küççük kalmışız kızcemleGönder canım sende bakalım seninki nasıl olmuş biraz öndesin bize göre
Bekle geleyyo biraz sonraHaydi at at
Oo maşallh ben burdayım diyoEki Görüntüle 2201770
58 kiloyum burda hamile kalmadan 2 hafta önce
Eki Görüntüle 2201771
56.5 kiloyum burda 16+4 kızcem vee ben
Teşkür ederiz teyzoşuOo maşallh ben burdayım diyo
Teşkür ederiz teyzoşu
Amin canım inşallah inşallah
2-3 gündür sarı kokulu akıntım vardı,dün değilde kuzum ablamın yanına gidince normal hareketlerime göre çok gezmiş oldum
Size göre sanki biz küççük kalmışız kızcemle
Bekle geleyyo biraz sonra
Maşallah canım prenses kendini belli ediyorEki Görüntüle 2201770
58 kiloyum burda hamile kalmadan 2 hafta önce
Eki Görüntüle 2201771
56.5 kiloyum burda 16+4 kızcem vee ben
Bizde sendeniz :) aynı böyle benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?