Ben kilo almışım 1 kilo 600 gram
Ben hala kilo aldım mı almadım mı bilmiyorum ya sağlık ocağında tartılmam laızm
Yarın gitmeyi düşünüyordum idrara baktırayım diye. Gideyim bari
resim bekleriz senide gaza getirelimBizde sendeniz :) aynı böyle benimde.
Sana nazar mi ettik yoksa :) Özellikle ben cok tatli bulmustumSabahlarıda böyleyse gaz değildir zaten canım. Maşallah artık dahada belli olur. Benimki biraz indi
Ben hamişlikten hemen önce 62 çıktım annemde 7 haftalıkken sağlık ocağı 60 tarttı aklım karıştı hep :)Ben kilo almışım 1 kilo 600 gram9 ay bitince artık yazarız toplamını ben sanırım 15 kilodan fazlasıyla girerim doğuma
Bencede aynı gibiFarklı açıdan fotoğraf çektim iki ayrı penyeyle. İnmemiş bana öyle geliyor her alde
En azından kilo vermişsin canım şuan sanırım biraz olsun kilo konusu bizim elimizde ama son aylar herşey yarayacak asıl o zaman şişecez bende korkmuyor değilimSizin bebişler kadar benim göbüş var75le hamile kalmıştım en son 2 hafta önce 73 tüm. 90 görürüm sanırım
Git kuzum arada sırada baktır ihmal etme gidince tartıl bakalım kaç kilo almışsın
Ben hala kilo aldım mı almadım mı bilmiyorum ya sağlık ocağında tartılmam laızm
Yarın gitmeyi düşünüyordum idrara baktırayım diye. Gideyim bari
Dün koku geldi canım banada 2-3 gündür akıntımın rengide sarı olunca hemen enfeksiyon geldi aklıma zaten.Ay vallah canım benimde sarımsı akıntım var ama öyle kokulu değil. Randevum da 2 hafta sonraz.. Ama 1 buçukhafta önce idrar tahlilim temiz çıkmıştı enfeksiyon yoktu.
Evet canım çok şükür bugünümüzeMaşallah canım prenses kendini belli ediyor
Bende kendimi 70 olarak giderim diye tahmin ediyorum ama çok kilo almamam lazım,kan akışı için pıhtılaşma var bende ondan çok takıyorum kilo olayınaBen kilo almışım 1 kilo 600 gram9 ay bitince artık yazarız toplamını ben sanırım 15 kilodan fazlasıyla girerim doğuma
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım az kalmış :) Bizde öpüyoruzKızlar Meraba dünden beri giremiyorum yine internetim erken bitecek suan alışveriş merkezindeyım ordan bağlandim kızım parkta oynuyr ben mesajları okuyorum1448 .sayfada kaldım. prsembe günü saat 2:15 de randevum var inş hayırlı haberlerle gelirim omuriligi inş oluşmuştur hepinizi öpüyorum bebislerinize iyi bakin
Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsinKızlar Meraba dünden beri giremiyorum yine internetim erken bitecek suan alışveriş merkezindeyım ordan bağlandim kızım parkta oynuyr ben mesajları okuyorum1448 .sayfada kaldım. prsembe günü saat 2:15 de randevum var inş hayırlı haberlerle gelirim omuriligi inş oluşmuştur hepinizi öpüyorum bebislerinize iyi bakin
Canım ben tam anlamıyorum ama bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır içini ferah tut,Allahın izniyle hiçbirşey olmuyacak olacak diye beynine sinyal gönderme kuzumKızlar sizce kanama alanı var mı bende? Doktora girtim emin olamadı kan sulandırıcı kullanıyorum kanaman olursa kanama alanı demektir ilacı kesersin dedi. Böyle sacma acıklama mı olur inanmadım acil doktoruna iğnemi yapamadım da korkudan. Kanama alanınyasamıs olanlar bakabilir mi? Yeşil okla gösterdim kanama alanı olabilir dediği kısmı
Ben hamişlikten hemen önce 62 çıktım annemde 7 haftalıkken sağlık ocağı 60 tarttı aklım karıştı hep :)
2 hafta önce annemde yine 62 çıktım. Ya kilo verip aldım yada annemin tartısı fazla tartıyorSağlık ocağında netleşecek
Bende alırım gibime geliyor iştahım yine arttı 2 gündür Zaten
Bencede aynı gibi
Git kuzum arada sırada baktır ihmal etme gidince tartıl bakalım kaç kilo almışsın
Dün koku geldi canım banada 2-3 gündür akıntımın rengide sarı olunca hemen enfeksiyon geldi aklıma zaten.
Bazen koku olmasada daha sonradan oluşabiliyor canım enfeksiyon,içinin rahat etmesi için biraz arttır canım içtiğin suyu
Evet canım çok şükür bugünümüze
Bende kendimi 70 olarak giderim diye tahmin ediyorum ama çok kilo almamam lazım,kan akışı için pıhtılaşma var bende ondan çok takıyorum kilo olayına
Canım ben anlamıyorum böyle şeylerden ama için rahat etmediyse yarın başka doktora görünmelisin. Anca iyi bir doktor sana bunun açıklamasını yapabilir. Maalesef biz ne desek yalan olur şu anKızlar sizce kanama alanı var mı bende? Doktora girtim emin olamadı kan sulandırıcı kullanıyorum kanaman olursa kanama alanı demektir ilacı kesersin dedi. Böyle sacma acıklama mı olur inanmadım acil doktoruna iğnemi yapamadım da korkudan. Kanama alanınyasamıs olanlar bakabilir mi? Yeşil okla gösterdim kanama alanı olabilir dediği kısmı
Canım benimde var kanama alanım. Kanama alanı olunca illa kanama olacak diye bişey yok ki. Ben 1 aydır evdeyim kanama alanları yüzünden ama şükür hiç kanamam olmadı. Rahim kendi de tolere edebilir bu durumu. Ben hem hap hem iğne kullanıyodum hapı kesti iğne devam. Kanama olsaydı iğneye de ara verebiliriz demişti doktorum. Sendeki kanama alanı mı değil mi bişey diyemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama iğneni vurul bence.Kızlar sizce kanama alanı var mı bende? Doktora girtim emin olamadı kan sulandırıcı kullanıyorum kanaman olursa kanama alanı demektir ilacı kesersin dedi. Böyle sacma acıklama mı olur inanmadım acil doktoruna iğnemi yapamadım da korkudan. Kanama alanınyasamıs olanlar bakabilir mi? Yeşil okla gösterdim kanama alanı olabilir dediği kısmı
Canım kullandığın antibiyotiğin adı neydiBenim evdeki tartıyla annemdeki tartı ve doktorun tartısıyla hiç aynı çıkmıyor canım. Ben doktorumda her ay tartılıyorum onu baz alıyorum diğer türlü aklım çok karışıyor ya
Bana öyle geliyor sanırım genelde bol giyindiğim için belki ondan inmiş gibi geliyordur kalın bol kazakları çıkartım
Evet bol su içiyorum bir kere enfeksiyon oldum ama çok ağrım olmuştu canım çok kötüydü doktor antibiyotik verdik tek kullanımlık hamileyken enfeksiyon çok kötüymüş bir daha bunu yaşamamak için günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum bol pijamalar giyiyorum bolbol su içiyorum ve ayaklarımı sıcak tutuyorum.
Bende 70le diye tahmin ediyordu ama sanırım yalan olacak inşallah 75i geçmem. Boyum da ufak ya kötü durur fazla kilo. Ama ben çok azimli biriyim. Diyet beni asla korkutmuyor evlendikten sonra 10 kilo almışım. 1 buçuk sene öyle takıldım hiç dikkat etmeden. Sonra birgün tartıldım oha dedim diyette girdim 2buçuk ayda kaybettim o 10 kiloyu. Doğumdan sonra inşallah yine kaybederim
Kaç haftalıksın canım takvim ekleseydin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?