2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selamlar annişler
Bulantıları geçmeyen var mı benim gibi ya ben hala fenalardayım.
Bu ara dersler yoğun çok takip edemiyorum maalesef
Lusi ekim sonu kilom da 70.6
Bu arada göbüşler konuşulmuş. Benim göbüş aldı başını gidiyor. Hatta göbek çukurluğu azalmış dış doğru çıkmaya başlamış sanki şimdiden. İlk fırsatta foto atıcam inş.

Bekliyoruz canım
Bulantı Benim geçti ama koku hassasiyeti kaldı geçmiyor o da bazı şeylerde bulantı yapıyor.

Yok kuzu eşim geldiği gibi uyuyacam dedi ses etmedim bende :) Belki öğleden sonra erken uyanırsa giderim. Sağlık ocağım uzakta çünkü değiştirmedim kaydımı
Anladım canım uzak olunca tek gidemezsin :)
Kiminin uzun sürüyormuş canım inşallah biran önce biter rahat bir nefes alırsın

Lusi . Ben ayin17sinde kontrolüm var. Migren ağrılarım var gidip hacamat yaptırdım bide aol sınavım var o a çalışıyorum. Gün gün giremesem de unutmayın bu arda listeyi güncellerseniz bilgilerimi özelden yazmıştım.

Anladım canım uzak olunca tek gidemezsin :)

Kiminin uzun sürüyormuş canım inşallah biran önce biter rahat bir nefes alırsın
Benim iki gün önce ekşimsi sarı geldi. Ama hareket yok 120 günlükken canlı oluyor yani canlı ama ruh geliyor bebeğe diyorlar ya bir hafta kaldi 120 gün ne.

Teşekkür ederim canım çıkmış evet baya. Eski haline bakınca daha net anlaşılıyor değil mi
Evet canım normalde insan pek bişey yokmuş gibi geliyor, böyle olunca anlıyosun farkı. Bende çekiliyodum arada bu sıralar boşladım herşeyi çok fena saldım zaten bu aralar

Evet canım normalde insan pek bişey yokmuş gibi geliyor, böyle olunca anlıyosun farkı. Bende çekiliyodum arada bu sıralar boşladım herşeyi çok fena saldım zaten bu aralar

Çek canım hatıra olur bide nasıl ilerlediğini daha net görürsün

Kızlar bişey sorcam size, benim kendi doktorum özelde. Şimdi başka bir doktora gitsem o da başka bi özel hastanede kendi doktorum bi dahaki gittiğimde sistemde görebiliyor mu onu ?

Kızlar bişey sorcam size, benim kendi doktorum özelde. Şimdi başka bir doktora gitsem o da başka bi özel hastanede kendi doktorum bi dahaki gittiğimde sistemde görebiliyor mu onu ?
Canım bilmiyorum ama ben özele gittiğimde hangi doktorun takibimi yaptığını sordu o doktorda. Demek ki görmüyor diye yordum.

Ben varım canım geçmedi bir türlü özellikle de akşamlrı oluyor bana ne oluyorsa ve metalimsi acı bir tat iğrenç

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Büyük bir cesaretle size bir fotoğraf paylaşıcam şimdi önce ve sonrası.. Eşim yapmış montajı
Canım maaşallah baya belli olmuş

Canım bu e nabızda ayarlar var oradan gizleyebiliyorsun diye biliyorum çünkü ben Sadece ben yaptım başkaları görmesin dedim.

Yok kuzu eşim geldiği gibi uyuyacam dedi ses etmedim bende :) Belki öğleden sonra erken uyanırsa giderim. Sağlık ocağım uzakta çünkü değiştirmedim kaydımı
Öğleden sonra kan alıyorlar mı canım? Burada sabah 10 a kadar

E devlet şifren varsa çok kolay değişiklik yapılıyor canım . E devletten e nabiza üye oluyorsun orada bütün tahlillerin sağlıkla ilgili herşeyin çıkıyor . Ben girip aile hekimimi değiştim ama sağlık ocağıda degisiyordu

Yok Canım ben bilerek değiştirmedim ben. Doktorumdan memnunum oturduğum yerde ki sağlık ocağına yine minibüsle gitmem gerekiyor Zaten. En azından şuan ki sağlık ocağım çarşıya yakın uğrayabiliyorum çarşıya indiğimde.

Canım bilmiyorum ama ben özele gittiğimde hangi doktorun takibimi yaptığını sordu o doktorda. Demek ki görmüyor diye yordum.
Şimdi girdim canım bende hiç sormadı takiplerimi kime yaptırdığımı ama görse söylerdi şimdi gittiğim adamın eski hastanesiydi çünkü orası hiç bu kadar uzun süre ultrasonda kalmamıştım bebeğim rahatsız olacak kapat diyecektim artık
Bende öyle tahmin ettim de emin olamadım canım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…