Ankara buzzz gibi gelirsen sahlep ismarliim bebitolarin da ici isinsin
Memleket olunca özleniyor iste ani hatirayi ozluyor insan isin asli dimi
Teyzoşları biz geldik prensesimle
Bugün biraz rahatsızlandım acile gittik,şükür bir sıkıntımız çıkmadı
Cinsiyetimiz kesinleşti,akşama eşime süpriz yapıcam
140 gr olmuş pamuk kızım
Kızlar ben hamile pantolonuna geçtim.lcw mağazasında 80 civarı bende internet sitesinden outlet kısmından aldim.kot pantolonu 30 siyah dar paca 20 ye aldim çokta iyi cıktı.eger ihtiyacınız varsa ordan bakın
Bu arada sol tarafım atiyo hep sizede oluyor mu
Kizlar bebek hediyeligi dusundunuz mu ne vereceksiniz ya da yaptiracaksiniz birbirimize fikir olur görsellerle paylasirsaniz ?
ben tesbih ve yasin düşünüyorum üzerinde isim yazılı
Eki Görüntüle 2201799
Buda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
Canım şimdi ben keçeden çalışmalar gördüm pinterestte instagramda ve bayıldım resmen erkek ve kız bebeklere göre de modeller belirlenebiliyo kalıplar çıkarılıyo ve aklıma çok yattı örneğin bu modellerden magnet yapmayı düşünüyorum kapı süsleri de yapılıyor bebek yapıyorlar o kadar hoşuma gitti ki
O konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim
Doğru ama maalesef ne kadar direndiysem o gece hiç uyuyamadım ceviz fındık kayısı badem vs asla bastırmıyor midemi illa hamurlu bişey ihtiyaç oluyo ama gün içinde nerdeyse hiç ekmek tüketmiyorum.Gece atıştırmaları çok sağlıklı değil , süt içebilirsiniz yanında kuruyemiş ya da kuru meyve ile açlığınızı yatıştırabilirsiniz , çocuk için sağlıksızve gereksiz olan şeyleri yiyincesonra alınan o kiloları vermek zor oluyor
H Heart of Gold ooo sen grupta ilk doğum yapacaklardansın inşallah :)
Ben onu cift dugmeli bir kaban aldim gobus buyudukce dugmeyle oynayabilirim dedim.ablam oyle yapmistiO konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim
İnşallah kuzum :):)) darısı sizin göbüşlere canım
Evet canım çok şükür hissediyorumArtik hareketlerini hissediyor musun
Amin canım inşallah inşallah cümlenin evladı sağ salim sağlıkla büyüsünMaşaAllah canım sağlıkla büyüsün inşallah
aynen öyle ben de baktım 60 -80 arası üstelik daha kadifeler gelmemişti ben baktığımda. ben pantolon işini hallettim kızkardeşim 2,5 sene önce doğum yaptı ve aynı kilodayız. 2 pantolon 5 gömlek verdi yeter de artar, geçen sene de büyük beden almıştım bi kaç bluz onlarla idare edecem.
ben de aynıyım senle son 10 günde karnım birden çıktı. toplamda 3 kg aldım ama sanki daha çokmuşum gibi. benim ki de erkek :)
çok zevkli keçe. geçen sene kızımın etkinliği için yapmıştım hele de o bulutları yapmak acayip güzel. çok zaman alıyor ama müthiş kafa dağıtıyor.
var ama bence gerek yok. ben panço aldım onunla idare edecem zaten işe arabayla gidip geliyorum.
Canım kuru üzüm ve pekmez çok kan yapıyor aklında olsun tüketmende fayda vardün kontrolüm vardı. kan ve idrar verdim. idrar temiz ama kan değerim hbg 11,6 çıktı. geçen ay 12.0 di. 2 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen yükselmemiş tam tersi düşmüş. bunu da 1o gündür sabah akşam çay içmeme bağlıyorum. normalde hamile kaldığımdan beri sadece sabah 2 bardak içiyordum ama bu ara abarttım hemen etkilemiş.
Geçmiş olsun canım kaç çıktı değerinAnnisler tünaydin sabah sabah aile hekimine gittim tsh degerim icin kan verdim dusuk cikmisti doktor bi ay sonra tekrar ver demisti bakalim ilac kullanmama gerek kalmaz
Yok kuzu eşim geldiği gibi uyuyacam dedi ses etmedim bende :) Belki öğleden sonra erken uyanırsa giderim. Sağlık ocağım uzakta çünkü değiştirmedim kaydımıA April wind kuzu gittin mi sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?