2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ankara buzzz gibi gelirsen sahlep ismarliim bebitolarin da ici isinsin
Memleket olunca özleniyor iste ani hatirayi ozluyor insan isin asli dimi

Öyle tabi hatıralar çok özleniyor .. Kış zaten en sevdiğim mevsimdir. Ne güzel olurdu sıcak sahlep içmek şimdi Ankara’da ..

Ama çok şanslıyız hamileliğimiz kış ayında geçecek hiç zorlanmayacaz inşallah

Gece atıştırmaları çok sağlıklı değil , süt içebilirsiniz yanında kuruyemiş ya da kuru meyve ile açlığınızı yatıştırabilirsiniz , çocuk için sağlıksızve gereksiz olan şeyleri yiyincesonra alınan o kiloları vermek zor oluyor

MaşaAllah canım sağlıkla büyüsün inşallah

aynen öyle ben de baktım 60 -80 arası üstelik daha kadifeler gelmemişti ben baktığımda. ben pantolon işini hallettim kızkardeşim 2,5 sene önce doğum yaptı ve aynı kilodayız. 2 pantolon 5 gömlek verdi yeter de artar, geçen sene de büyük beden almıştım bi kaç bluz onlarla idare edecem.

Kizlar bebek hediyeligi dusundunuz mu ne vereceksiniz ya da yaptiracaksiniz birbirimize fikir olur görsellerle paylasirsaniz ?

ben tesbih ve yasin düşünüyorum üzerinde isim yazılı

Eki Görüntüle 2201799

Buda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile

ben de aynıyım senle son 10 günde karnım birden çıktı. toplamda 3 kg aldım ama sanki daha çokmuşum gibi. benim ki de erkek :)

çok zevkli keçe. geçen sene kızımın etkinliği için yapmıştım hele de o bulutları yapmak acayip güzel. çok zaman alıyor ama müthiş kafa dağıtıyor.

O konu benim aklımı kurcalıyor var mı acaba hamile montu gibi birşey gerçekten varsa bilmiyorum denk gelmedim

var ama bence gerek yok. ben panço aldım onunla idare edecem zaten işe arabayla gidip geliyorum.

dün kontrolüm vardı. kan ve idrar verdim. idrar temiz ama kan değerim hbg 11,6 çıktı. geçen ay 12.0 di. 2 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen yükselmemiş tam tersi düşmüş. bunu da 1o gündür sabah akşam çay içmeme bağlıyorum. normalde hamile kaldığımdan beri sadece sabah 2 bardak içiyordum ama bu ara abarttım hemen etkilemiş.

Doğru ama maalesef ne kadar direndiysem o gece hiç uyuyamadım ceviz fındık kayısı badem vs asla bastırmıyor midemi illa hamurlu bişey ihtiyaç oluyo ama gün içinde nerdeyse hiç ekmek tüketmiyorum.

Günaydin kizlar. Nasilsiniz? Sabah kalktim biraz is yaptim simdi muge anli ya bakiyorum. Hamile kiyafeti konusulmus. Netten baktim biraz cok guzel kiyafetler var ama geneli polyester. Aman kizlar zaten hassas bi donem bu donemde polyester falan giymeyin. En dogal kumas ve uygun fiyatli urunler defacto da galiba. Ben de iki pantolon 2 3 tunik dusunuyorum. 2 tane elbisem var kizimdan ferah ferah yeter bana. Benim gobeğim daha hic cikmadi kizimda da 16. Hafta civari cikmaya baslamisti. Gene oyle olacak sanirim.

Amin canım inşallah inşallah cümlenin evladı sağ salim sağlıkla büyüsün
Canım kuru üzüm ve pekmez çok kan yapıyor aklında olsun tüketmende fayda var
Annisler tünaydin sabah sabah aile hekimine gittim tsh degerim icin kan verdim dusuk cikmisti doktor bi ay sonra tekrar ver demisti bakalim ilac kullanmama gerek kalmaz
Geçmiş olsun canım kaç çıktı değerin
Bende 3-4 haftada bir ölçüm yaptırıyorum düzensizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…