- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kızlar english h. indirim var ve kargo bugüne özel bedavaymış sanırım.
Battaniye nevresim takımları vs vs.
Battaniye için baktım ama %60 pamuk diyor 40-50 tl ortalama.
Sizde bi göz gezdirin içinizde kalmasın
Öncesi sonrası olunca aradaki fark daha çok belli oluyor canımGünaydın kızlar. Nasılsınız?
Büyük bir cesaretle size bir fotoğraf paylaşıcam şimdiönce ve sonrası.. Eşim yapmış montajı
Kuzum benim bildiğim kadarıylada görülmüyor,sen ne için farklı bir doktora gitmek istiyosun cinsiyet için mi başka bişey falan mı varKızlar bişey sorcam size, benim kendi doktorum özelde. Şimdi başka bir doktora gitsem o da başka bi özel hastanede kendi doktorum bi dahaki gittiğimde sistemde görebiliyor mu onu ?
Buda oluşumla biz bu sabah aç karnına çektiğim foto16+3
Heyy maşallah maşallah göbüşeBuda oluşumla biz bu sabah aç karnına çektiğim foto16+3
Maaşallah canım bizdeki göbüşler nerede acaba?Buda oluşumla biz bu sabah aç karnına çektiğim foto16+3
Kuzum çok hafif bi kahverengi leke gördüm peçetede içim rahat etmedi. Doktoruma kadar da gitmeyi gözüm yemedi açıkçası yoldan geldik zaten 2 gündür de çok yoruldum çok yürüdüm. Burada özel bi poliklinik açıldı oraya gittim bende. Şükür kızım iyi, kız olduğu da kesinleşti bu aradaÖncesi sonrası olunca aradaki fark daha çok belli oluyor canım
Kuzum benim bildiğim kadarıylada görülmüyor,sen ne için farklı bir doktora gitmek istiyosun cinsiyet için mi başka bişey falan mı var
ehehe. Sen bilirsin alt açma şeysi vardı orda nasıldır ki sıvı geçirmez 17 tl diyor?Para harcatacaksin bize
Du bakiim azcik
MaşallahBuda oluşumla biz bu sabah aç karnına çektiğim foto16+3
Teşekkür ederim canım büyüyoruzMaşallah canım çooook güzel çıkmış göbüşün
Heyy maşallah maşallah göbüşe
Yoldadır canım gelir yakındaMaaşallah canım bizdeki göbüşler nerede acaba?
Çok geçmiş olsun canım,dün bendede aynısı oldu şükür hiç bir sıkıntı yokmuş.Kuzum çok hafif bi kahverengi leke gördüm peçetede içim rahat etmedi. Doktoruma kadar da gitmeyi gözüm yemedi açıkçası yoldan geldik zaten 2 gündür de çok yoruldum çok yürüdüm. Burada özel bi poliklinik açıldı oraya gittim bende. Şükür kızım iyi, kız olduğu da kesinleşti bu arada
Hamilelikte bu tarz ufak lekelenmeler olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi kuzum. Bende hafif enfeksiyon da çıktı idrar yollarında belki ondan kaynaklıdır.Çok geçmiş olsun canım,dün bendede aynısı oldu şükür hiç bir sıkıntı yokmuş.
Neyden kaynaklıymış canım leke bişey dedi mi
Kızcenin iyi olmasına çok sevindim
Ne kadar büyümüş
Dün doktor bana çıkıntısı var ama bu kız bebek dedi kafam karıştı iyice bu haftalarda çıkıntının kaybolması gerekmiyor muydu
Sana öyle bişey söyledi mi
Kız banada çok baktıydı bende zararlı değil midir diye soracaktım çünkü bi ara aletin sıcaklığını hissettimHamilelikte bu tarz ufak lekelenmeler olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi kuzum. Bende hafif enfeksiyon da çıktı idrar yollarında belki ondan kaynaklıdır.
Büyümüş kızım teyzesi, 109 gram dedi diye hatırlıyorum ağırlığınayine malum panikle gittiğim için leyla gibi ekrana bakıyordum sadece baya uzun baktı ama belki 15-20 dakika kaldım ultrasonda. Ben kapatacaktım artık
Bana kesin kız bebek dedi çıkıntıdan falan bahsetmedi canım, çıkıntı erkek değil midir bende bilemedim şimdi
İkimizde de aynısı olmuş canım benimkide enfeksiyondan oldu muhtemelen.Hamilelikte bu tarz ufak lekelenmeler olabilir yoğun olmadığı sürece korkma dedi kuzum. Bende hafif enfeksiyon da çıktı idrar yollarında belki ondan kaynaklıdır.
Büyümüş kızım teyzesi, 109 gram dedi diye hatırlıyorum ağırlığınayine malum panikle gittiğim için leyla gibi ekrana bakıyordum sadece baya uzun baktı ama belki 15-20 dakika kaldım ultrasonda. Ben kapatacaktım artık
Bana kesin kız bebek dedi çıkıntıdan falan bahsetmedi canım, çıkıntı erkek değil midir bende bilemedim şimdi
Bende aynı şekilde sıcaklığı hissettim artık, şimdi söylesem benden iyi mi biliyosun diye düşünecek adam haklı olarakKız banada çok baktıydı bende zararlı değil midir diye soracaktım çünkü bi ara aletin sıcaklığını hissettimSonra dedim aman devlette 1 dk anca görüyorsun zaten tadını çıkar işte :))
Bu arada maşallah kuzum dikkat et ama kendineBir daha olmaz inşallah
ehehe. Sen bilirsin alt açma şeysi vardı orda nasıldır ki sıvı geçirmez 17 tl diyor?
Birde banyo sonrası kurulama gibi kullanılacak pammıklı birşey var kundak diye geçiyor.
Fikirlerini söyle ona göre alıcam
MaşallahBüyüyoruz
Kuzu eşim video çekmişti bibisini yakalayabilirsem atayım mı? Ya çıkıntı yeni yerine oturuyor olabilir doktor biliyordur diye düşündüm. Ben olsam başka bir doktora giderdim içimde şüphe kalacağına :)İkimizde de aynısı olmuş canım benimkide enfeksiyondan oldu muhtemelen.
Oyy maşallah minik kuzuya yesin onu teyzesi
Çok bakmasıda sıkıntı yarattı canım desene :)
Korkma bişey olmaz kuzum uzun bakmasından ayrıntılıda 1-1.5saat kalan var
Valla bu doktor beni iyice şaşırttı başka doktora gidicem olmadı kesinleşmesi için kafam çorba oldu
Bacak arasını gördün mü peki boş muydu
İnşallah canım Benim bile olmayan garip ağrılarım oluyor bazen insanın içine şüphe düşüyor ister istemez.Bende aynı şekilde sıcaklığı hissettim artık, şimdi söylesem benden iyi mi biliyosun diye düşünecek adam haklı olarakinşallah olmaz kuzum bi daha korkuyor insan
İnşallah olmaz bir daha canımİkimizde de aynısı olmuş canım benimkide enfeksiyondan oldu muhtemelen.
Oyy maşallah minik kuzuya yesin onu teyzesi
Çok bakmasıda sıkıntı yarattı canım desene :)
Korkma bişey olmaz kuzum uzun bakmasından ayrıntılıda 1-1.5saat kalan var
Valla bu doktor beni iyice şaşırttı başka doktora gidicem olmadı kesinleşmesi için kafam çorba oldu
Bacak arasını gördün mü peki boş muydu
Hepimiz aynıyız demekki kuzum, Rabbim korusun yavrularımızıKuzu eşim video çekmişti bibisini yakalayabilirsem atayım mı? Ya çıkıntı yeni yerine oturuyor olabilir doktor biliyordur diye düşündüm. Ben olsam başka bir doktora giderdim içimde şüphe kalacağına :)
İnşallah canım Benim bile olmayan garip ağrılarım oluyor bazen insanın içine şüphe düşüyor ister istemez.
Sağol kuzumFiyatlari iyiymis aslinda alinabilir ama kalitesini pek begenmiyorum english home un al sen istersen begenmezsen gonderirsin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?