- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
AminHepimiz aynıyız demekki kuzum, Rabbim korusun yavrularımızı
Kaç haftalıkken başladı.ben 14 doldurdumEvet canım çok şükür hissediyorum
Magnezyum icti mi bulantilarim artiyor benim deSelamlar annişler
Bulantıları geçmeyen var mı benim gibi yaben hala fenalardayım.
Bu ara dersler yoğun çok takip edemiyorum maalesef
Lusi ekim sonu kilom da 70.6
Bu arada göbüşler konuşulmuş. Benim göbüş aldı başını gidiyor. Hatta göbek çukurluğu azalmış dış doğru çıkmaya başlamış sanki şimdiden. İlk fırsatta foto atıcam inş.
Maşallah bayagi cikmisBuda oluşumla biz bu sabah aç karnına çektiğim foto16+3
Hepimiz aynıyız demekki kuzum, Rabbim korusun yavrularımızı
Ayy kızlar bende ctesi günü gideceğim doktora en son % 85 erkek demişti doktorum inşallah netleştiririz artıkbebeğimi en son 2,5 hafta önce gördüm baya özledim inşallah sağlıklıdır maşallah sizlerden gelen hayırlı haberleri okudukça heyecanlanıyorum Rabbim yavrularımızı sağ Salim kucağımıza nasip etsin
Bende koyayım bari göbüşümü çok fena gaza geldim 14+3 sanki çok değil mi gerçi 3 kg aldım .
Tam üç ayi doldurdum geçmeye başladı rahattım üç gün sonra tekrar başladı.eskisi kadar çıkarmasamda sürekli bulantı halindeyim.ay biran önce geçsin insSelamlar annişler
Bulantıları geçmeyen var mı benim gibi yaben hala fenalardayım.
Bu ara dersler yoğun çok takip edemiyorum maalesef
Lusi ekim sonu kilom da 70.6
Bu arada göbüşler konuşulmuş. Benim göbüş aldı başını gidiyor. Hatta göbek çukurluğu azalmış dış doğru çıkmaya başlamış sanki şimdiden. İlk fırsatta foto atıcam inş.
Evet ilk ve kız bebek inş sağlıklıdırMaşallah baya çıkmış beni geçmişsin canımilk hamileliğin mi ?
Evet ilk ve kız bebek inş sağlıklıdır
İyi bari canım senin adına çok sevindimBekliyoruz canım
Bulantı Benim geçti ama koku hassasiyeti kaldı geçmiyor o da bazı şeylerde bulantı yapıyor.
Insallah kuzumAnladım canım uzak olunca tek gidemezsin :)
Kiminin uzun sürüyormuş canım inşallah biran önce biter rahat bir nefes alırsın
Oy ya benim sabah aksam ayni bi gelince gitmiyorBen varım canım geçmedi bir türlü özellikle de akşamlrı oluyor bana ne oluyorsa ve metalimsi acı bir tat iğrenç
Canım maaşallah baya belli olmuş
Canım bu e nabızda ayarlar var oradan gizleyebiliyorsun diye biliyorum çünkü ben Sadece ben yaptım başkaları görmesin dedim.
Ben henuz ilac icemiyorum. Kan hapi falan hic birini icemiyorum.Magnezyum icti mi bulantilarim artiyor benim de
Ben 16+2 yim hala gecmedi. Bakalim ins gecer yaTam üç ayi doldurdum geçmeye başladı rahattım üç gün sonra tekrar başladı.eskisi kadar çıkarmasamda sürekli bulantı halindeyim.ay biran önce geçsin ins
Teşekkür ederim kuzumm
Çok geçmiç olsun canım. Prenses kesinleşti desene. Hayırlı olsun canımm
Bende 2 hafta önce gördüm en son kontrolüme daha 2 hafta var :/ zaman hiç geçmiyor insan özlüyor gerçekten. İnşallah Cumartesi hayırlı haberlerle gelirsin canım
Atarsan memnun olurum canımKuzu eşim video çekmişti bibisini yakalayabilirsem atayım mı? Ya çıkıntı yeni yerine oturuyor olabilir doktor biliyordur diye düşündüm. Ben olsam başka bir doktora giderdim içimde şüphe kalacağına :)
İnşallah canım Benim bile olmayan garip ağrılarım oluyor bazen insanın içine şüphe düşüyor ister istemez.
Kuzum ben kendimde fark ettim zaten çıkıntısını,hatta doktor bile öyle söyleyince aklıma acaba düştüİnşallah olmaz bir daha canım
Onu da düşündüm kuzum ayrıntılıda baya uzun süre bakılıyor sonuçta, zararı olsa o kadar doktorlar bakmaz herhalde :)
Bacak arası boştu kuzum hatta eşimle konuştuk çıkınca doktora soracaktım o söylemeseydi kesinleştirmek için ama bacak arası bomboştu ben bile gördüm dedi o da :) 12. Haftada gittiğimizde çıkıntı vardı bizde, doktor eğer yukarı doğru kalkarsa bu çıkıntı erkek olur aşağıya doğru inerse kız olur demişti. Emin olamadıysan git bence de, erkekten sonra kız dediler çünkü sana bende emin olamazdım herhalde
Sizin bebişler mi nazlı oluyor acabaAtarsan memnun olurum canım
Ne bileyim bugün düşünüyorumda kafamı karıştırdı
Büyük ihtimal bende başka doktora daha gidicem
Eşim hamile kaldığım zaman erkek diye görmüştü rüyasında,benimde onunda içine doğan erkek belkide o yüzden muallakta kalıyoruz
Kuzum ben kendimde fark ettim zaten çıkıntısını,hatta doktor bile öyle söyleyince aklıma acaba düştü
Çıkıntı var ama kız bebek dedi
Kesin mi dedim ilk 3 ay yanılma olur,bundan sonra pek yanılmam demedi 20.haftada tekrar bakarız dedi
En güzeli başka bir doktora daha gitmek :)
Ablam hamileykende aynısı oldu
2 defa erkek 2defa kız en son erkek dedi doktoru
Bütün tahminlerde 16.haftadan sonra oldu
Canım ben çok erken hissettim hatta tüp bebek grubundaki arkadaşlarla konuştum sordum bebek mi diye onlarda bebek dediler,yanlış hatırlamıyorsam ilk 12.haftanın mı 13.haftanın mı ne içindeydim.Kaç haftalıkken başladı.ben 14 doldurdum
Maşallah canım bebişeBende koyayım bari göbüşümü çok fena gaza geldim 14+3 sanki çok değil mi gerçi 3 kg aldım .
Nazda değil ki bizdekilerinSizin bebişler mi nazlı oluyor acababana iki farklı doktor kesin bir şekilde kız diyince artık pembeleri hazırlayalım dedik hatta aldık birkaç parça bişey sende git başka doktora kesinleştir bence kuzum arada kaldın şimdi
Maşallah canım kuzuna göstermedi mi kendiniBu da ben ve 16+2 lik utangac sipam teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?