2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar bebek hediyeligi dusundunuz mu ne vereceksiniz ya da yaptiracaksiniz birbirimize fikir olur görsellerle paylasirsaniz ?

Eki Görüntüle 2201799

Yaptırmicam canım ben kendim yapacağım. Boş zamanlarımda zaten bu işle uğraşıyorum evde bir sürü malzemem var

Buda benim göbüşüm 18 haftalık oğluşum ile
Maşallah canım seninki benimkiden daha büyük bence çok güzel ama

Bence en buyuk göbüş benimki acik net
BellaCiao

Aaay benim hiç büyük olsun derdim yok kii. Normalde dar giyinmeyi severim sürekli bol giyiniyorum çekiniyorum göbüşümden valla

Benimki siskolatalik göbüşü olunca iki kat şişti annem 5 aylik mi acaba diyor

Gel sana dondurma ısmarliiim
Keşke Ankaradasın sanırım bizde normalde Ankaralıyız da yurtdışına göç etmiş bizimkiler bende yurtdışında doğdum ama yer yaz İstanbul-Ankara arası gidip geliriz çocukluğum hep Ankara geçti. Şu an gelmek isterdim dondurma yemeğe

Var ya ben almistim defacto dan oglan da kullandim bu yil da kullanicam nasipse fermuarli ek kismi var dogumdan sonra da o kismi da cikarip normal kullanilabiliyo
Supermiş ya daha sonrada kullanılabiliyorsa sağol canım söylediğin için yoksa büyük beden alıp sonra kullanamıcaktık birine vermeyede çekinirdim karşımdaki yanlış anlar diye sen bana kilolumu demek istiyorsun der falan üzülürüm sonra çok hassasımdır :) çünkü zaman zaman bende kilo aldgm zmnlarda kimse kilo ile ilgili konuşsun istemzdim o yüzden empati yapıyorum

Aynen canim super baska markalarda da vardi da defacto nun fiyati uygun gelmisti bana

Ankara buzzz gibi gelirsen sahlep ismarliim bebitolarin da ici isinsin
Memleket olunca özleniyor iste ani hatirayi ozluyor insan isin asli dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…