2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin kuzum cumlemizin kuzusuna masallah
Yok canim pek nazli cikti erkek gibi dediler ama emin olamiyorlar.
3 hafta sonra tekrar gidicem bakalim. Belli olur artik heralde. En olmadi detayliya kalir :)
Sen de hissetmeye baslamissin :) cok sevindim.
Maşallah canım
Sana ve bebisine de masallah kuzucum :) belli ediyorlar bizim sipalar artik kendilerini.

Evet ediyorlar belli kendilerini. Biz burdayız diyorlar

Benim ki de en cok yegenimle goruntulu gorusuyoruz. Sanki o zaman ekstra bir kipirti oluyor. Bir de gercekten ben halsizken hic kipirdamiyor. O da yoruluyor sanirim. Ama karnim guzel doyunca bir seyi keyif alarak yedigimde fln cok guzel hissettiriyor kendini. :) hatta gecen canim bir sey istedi onu yedim tam kalkicam ilk defa o an ayaktayken hissettim:) normalde uzanirken (ozellikle yan yattigimda) ya da bagdas kurdugumda hissediyorum:)

Rahim yukarı çıkmaya başlamış dedi dr birde bende göbek fıtığı vardı belki o yüzden öyle olabilir sabahları baya küçülüyor bu akşam böyle oluyor anlamadım bende
Geçmiş olsun canım
Sabahları olan gebelikten olan göbüş :)
Akşamları çıkan şiş oluyor :)

Sende bendensin canım
2 defa erkek dediler dün kız dedi doktorumuz :)
20.haftada tekrar bakarız dedi
Evet kuzum çok şükür hissettiriyo kuzum kendini Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Çook sevindim kuzum senin miniğinde kendini hissettirmesine
Anne ayakta hareket halindeyken bebeğin suyu sallandığı için bebeğin uyumasını sağlarmış,dinlenmeye geçince o yüzden hemen hareket etmezmiş
Sırada tekmemiz var heralde
İnşallah onuda hayırlısıyla sağ salim hissederiz
Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu

Yaaa ama bunlar cok guzel degil miii .... ben olsam ben de dayanamazdim canim :) ben de zibin falan alir miyim bilmiyorum. Kiz erkek farketmez hemen tarz seyler arastiririm
Bir de kayinvalidem zamaninda pamuklu seyler kalmaz torunlarima diye cokk onceden stok yapmis o tarz seyleri :) bana isin keyifli kismi kaldi o yuzden :)
Ayy okurken bile heyecan yaptim. Tekmeleri dusunemiyorum :)) benim bir tanidigim 4.5 aylik haliyle video atti. Resmen gobusunden belki oluyordu o donusler :)) cikinti oluyor falan. Bizim de az kaldi sanirim.

Ayy kırk bir kere maşallah bebişe :)
Öyle görünüyor kuzum sağlıklı olsunlarda varsın gerekirse biz geç hissedelim

melike222 sayende bende tereddüte düştüm o çıkıntı pipiymiş net gözüküyor kesin erkek dedi Hatta bak pipisi dedi bana. Böyle miydi sizde ki de? Yandan yakalayamadım çok evirip çevirmiş ölçüm yapıyorum diye.
LoveAndMarriage gelsin cicilerrr çok güzeller güle güle giysin Kuzucuk

Aman yarabbim tipe gelll :)) masallah kuzuya yaaa
Nasil net poz vermis kuzum benim.
Ben simdi daha iyi anladim bizim doktorlarin neden emin olamadigini. Benim sipa boyle acmiyor ki:) kapattikca kapatiyor :)ama buna benzer bisi ben de gordum sanirim

Böyle cicili bicili şeyler görünce dayanamıyorum canım diğerlerini toplu olarak alırız kaç tane lazımsa diye düşündük. Şimdi ilk alışverişimizdi biraz heyecan yaptık hep böyle elbise tayt gibi şeylere baktık arada bakıp seviyorum elbiselerle aşk yaşıyor gibiyim kayınvaliden düşünceliymiş o konuda kaliteli şeyleri stoklamak lazım :))

melikenin duaları ters tepti sanırım ehehhe Sonradan bağdaş kurdu ama ordada pek yakışıklı çıkmış oğluşum
Teşekkür ederiizz

Ahhh benn
Bunun yandan olanını düşün kuzum aynı seninki gibi duruyodu benim gördüğümde
Şart oldu başka doktorda bana

Iyi yapmissin kuzucum , cok guzeller. Saglikli gunlerde giysin insallah kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…