2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ahhh benn
Bunun yandan olanını düşün kuzum aynı seninki gibi duruyodu benim gördüğümde
Şart oldu başka doktorda bana
Bende şey düşündüm şimdi 14+6ydık ya gittiğimizde bana net bu pipi derken sana neden kızda olabilir demiş. Çok akıl karıştırıcı Git git başka doktora git sonra gelsin ciciler

Selam kizlar Edirne de olaniniz var miydi ya benim adamin gorevi cikti bi ay edirneye gidicez cümbür cemaat Allahim gözümde büyüyor kalacak yer doktor vs detaylida da orada olacagim muhtemelen bi de o işler var

İlahi valla aklınada geliyor Yalnız oğlumun pipişini gördün vercen mi kızını bize. namus meselesi oldu artık
Ben veririm sonuçta burada bi tanışıklık oldu şimdi yabancı değilsiniz güvendiğimiz insanlarla niye dünür olmak istemeyelim ama babası kız olduğunu öğrendiği andan itibaren kıskançlığa başladı söz veremiyorum o yüzden

Selam kizlar Edirne de olaniniz var miydi ya benim adamin gorevi cikti bi ay edirneye gidicez cümbür cemaat Allahim gözümde büyüyor kalacak yer doktor vs detaylida da orada olacagim muhtemelen bi de o işler var
Edirne bize çok yakın her hafta gidiyorduk bi ara

1 ay nerde kalacaksınız kuzu zor olur yav
Benim eşimin ağzı iyi laf yapar kandırır hemen bağlar muhabbeti sıkıntı yok

1 ay nerde kalacaksınız kuzu zor olur yav

Benim eşimin ağzı iyi laf yapar kandırır hemen bağlar muhabbeti sıkıntı yok
Misafirhane var da mutfagi olan apart tercih edicez sanirim. Yaz olsa yine iyi de kışın bilmedigim memlekette cocukla ne yapicam bi yandan da onu dusunuyorum cok zor yaa

Bu konuyu bi konuşalım o zaman
Hehe tamam

Dr iki kontrolde de kız dedi kesede kanama alanı vardı bi haftadır yatıyorum cok şükür toparlanmış
Geçmiş olsun
Misafirhane var da mutfagi olan apart tercih edicez sanirim. Yaz olsa yine iyi de kışın bilmedigim memlekette cocukla ne yapicam bi yandan da onu dusunuyorum cok zor yaa
Aynen kışın daha bi zor olur. Allah yardımcınız olsun hemen geçer 1 ay o yönden bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…