2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Herşey allahtan cnm hazırım herşeye...

Kızlar daha erken ama meme pompası alacak mısınız? Hangi marka hangi model iyi acaba? Herkes tavsiye ediyor sütü de artırıyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Arkadaşlar cevap vermiş ama bende tecrübelerimi paylaşayim. Kızım hiç emmedi o yüzden ben sürekli sagdim. Bı kere sağmak sütü inanılmaz artırıyor. Çünkü bebeğe göre çok daha güçlü ve sistematik bir çekim sağlıyor. Göğsü tamamen boşalttığı için beyni tekrar süt üretimi için teşvik ediyor. İlk başta sütüm hiç yoktu ilk iki gün gelmedi. Ama ben gece bile iki saatte bir kalkıp sagdim bezler uyarılsin diye ve sonra mutlu olsun masallah süt derdim olmadı. Benimki lansinoh ikili elektrikli pompa. Kime söylediysem çok memnun kaldı. Tavsiye ederim

mümkün olabildiğince dinlenmelisin. benim de oldu ama iğne ile geçti. yorma kendini düşünmemeye çalış ve üzülme lütfen. herşey Allahtan, sen rahat ol. güzel şeyler düşün.

üzülme lütfen bebekte hissediyor. sonrasında geçenlerin olmuş bak, illa olacak diye birşey yok. benim de yaşım 34, 2.gebelik için acaba bende mi geç kaldım diye düşündüm ama Rabbim en doğru zamanı bilir. için rahat etmiyorsa bir iki doktora daha görün, iyi düşün iyi olsun.

ben de 2-3 hafta önce hissettmiştim. ama şimdi hissetmiyorum ya da koşturmadan farkında değilim. şöyle bi ayağımı uzatıp kendimi dinleyemedim ki.

Kizlar ayrıntılı ultrasyona gönderdi mi sizi doktorunuz.beni hiç gondermedi

2 hafta sonrası için ayrıntılıya git dedi devlet hastanesi. ama benim kontrolüm 10 kasımda. erken oluyor. niğdeye gidiyorum özel hastaneye. 10 kasımda da 19+4 olacam belki erken diyip haftaya gel derse gidemem çünkü eşimin görevleri var 2 hafta üst üste. biraz daha bekleyip h.içi izin alıp mı gitsem diyorum.

Canım ne olur kötü düşünme inşallah güzel haberlerini alırsın bebişinin kalbi delik doğup bile sonradan kapananlar var doktor emin olmak istemiş dualarım seninle canım.

Evet canım pille çalışması ekstra çok güzel bir özellik mutlaka incelicem

Şuan için hissetmemen çok normal canım doktor bana daha var hissetmen için dedi hisseden arkadaşlarımız da var ama bu herkesin hissetmesi gerektiğini göstermiyor

Canım teşekkür ederim şuan kafamda bayaa şekillendi zaten 2 model arasında bi karar vericem artık gerekli olduğunu düşünüyordum am şuan eminim alıcam.

Ben de lansinoh kullanmistim cok memnun kaldim. Benim derdim de meme ucu yarasiydi bi kac hafta sagarak biberonla verdim sütü iyiki varmis bu makineler demistim

günaydın. sabah minibüs kaçırınca 15 dk zorunlu yürüyüş yaptım hem de elimde yemek poşetim ve çantamla. ama iyi geldi. banu çiftçi yi bende takip ediyorum ama bi önceki kontrolde doktorum hiçbişi demeyince bilemedim. randevu alırken soracam ona göre dediği tarihte gideyim. git gel yoruyor beni.

Bende de vardı lekelenme progestan kullandim sürekli 12 haftada gecti şükür diger gebeliklerimde yoktu böyle bi sıkıntı sizinkide geçer insallah
benim de geçen çarşamba lekelenmem oldu acile gittim şükür iyiydi oğluşum progestan verdi fitil onu kulandığımdan beri olmadı bi daha bugün anca kendi doktoruma gidip anlatıcam öğleden sonra inşallah iyidir bebişim hem de görmüş olurum benim de ilkinde olmamıştı böyle şeyler sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

14 haftaligim canim gecen hafta falan rahattim bu hafta geri dondu. Korkuyorum boyle devam edecek 9 ay
Canm 12 ye kadar benimde cok fazlaydı. Sonra azaliyor ama tamamen bitmedi benimde.Ara sira yine hafiften hissediyorum o bulantıları.

O doktoru bende takip ediyorum çok tatlı.ender saraç bir saat yürüyün diyor muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…