Hic uzulmeyin bundan sonra ki tahlilleriniz temiz cikar Allahin izniyle ama yasadiginiz stres hem sizi hem bebeği yorar. Rabbimin emaneti onlar tevekkül edin dua edin bakın hayırla sonuclanacak insallah cevrede cok duyuyoruz sıkıntılı bu bebek diolar ama doguyoki masallahlari var hayırlı güzel hanerlerinizi bekliyoruz
Arkadaşlar cevap vermiş ama bende tecrübelerimi paylaşayim. Kızım hiç emmedi o yüzden ben sürekli sagdim. Bı kere sağmak sütü inanılmaz artırıyor. Çünkü bebeğe göre çok daha güçlü ve sistematik bir çekim sağlıyor. Göğsü tamamen boşalttığı için beyni tekrar süt üretimi için teşvik ediyor. İlk başta sütüm hiç yoktu ilk iki gün gelmedi. Ama ben gece bile iki saatte bir kalkıp sagdim bezler uyarılsin diye ve sonra mutlu olsun masallah süt derdim olmadı. Benimki lansinoh ikili elektrikli pompa. Kime söylediysem çok memnun kaldı. Tavsiye ederimKızlar daha erken ama meme pompası alacak mısınız? Hangi marka hangi model iyi acaba? Herkes tavsiye ediyor sütü de artırıyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sgl cnmmHayırlı olsun:)
Bu teoride yanlış oldu o zaman. Hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda farketmiyor sırf meraktanşimdi zaten tedirginim sürekli bir şey olduysa diye. Baştan beri lekelenmem bir kerede kanamam oldu. Düşük iğnesi progestan ve sulandırıcı kullanıyorum. Kontrol güni de gelmek bilmiyor
Kızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Sağolun kızlar destekleriniz için , iste kromozomal anomali riskini ekarte etmek istiyor, yaşında var, iki pozitif ultrason bulgusu olunca harmoni testi istedi, üçlü yetersiz dedi, 20. Haftada da detaylı us istedi, bakalım herşey bir ay içinde netlesir...Biri beyin biri kalp takmamak çok zor
Kizlar günaydın. 3lu test sonuçlarımı aldim guzel cok şükür. Kafami kurcalayan tek sey hareketlerini hissedemiyorum. Yani ara ara bile hissetmiyorum. Haftada 1 belki..karnim büyüdü. Ama hala eski pantolonlarimi giyebilmek beni mutlu ediyor. Ayimla orantili kila aldim 4,5 kilo simdilik. Hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
Kizlar ayrıntılı ultrasyona gönderdi mi sizi doktorunuz.beni hiç gondermedi
Kızlar bugün çok ağladım bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti cıktı 2 tane ve kalbinde parlama gördü Doktor, bunlar tek başına bisey ifade etmez gebelik ilerledikçe. Kaybolur dedi ama ikisi bir arada tabi bide yaşım büyük olunca fetal dna testi yaptır dedi, yarın kanımı vericem, dua edin bana nolur, temiz çıksın
Benim aldigim bu canim. Avent in manuel pompasiyla asa yukari ayni fiyatti. Bu hem elektrik, hem pille calisiyor. Iki gogsu ayni anda sagabildigin icin de ekstra zaman tasarrufu sagliyor. Ben iste falan da sagmam gerekirse diye dusunup, ya da disarida vs da pille calismasi ve iki gogsu ayni anda aradan cikarmasi sebebiyle tercih ettim. Bir de ablam kullandi bundan bi arkadasindan almisti odunc. Memnun kalmisti. Aklinda olsun cnm. Daha dun jokerde gece indiriminde vardi yine uygundu. Arada indirim yapiyor orasi.
Kizlar günaydın. 3lu test sonuçlarımı aldim guzel cok şükür. Kafami kurcalayan tek sey hareketlerini hissedemiyorum. Yani ara ara bile hissetmiyorum. Haftada 1 belki..karnim büyüdü. Ama hala eski pantolonlarimi giyebilmek beni mutlu ediyor. Ayimla orantili kila aldim 4,5 kilo simdilik. Hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
Arkadaşlar cevap vermiş ama bende tecrübelerimi paylaşayim. Kızım hiç emmedi o yüzden ben sürekli sagdim. Bı kere sağmak sütü inanılmaz artırıyor. Çünkü bebeğe göre çok daha güçlü ve sistematik bir çekim sağlıyor. Göğsü tamamen boşalttığı için beyni tekrar süt üretimi için teşvik ediyor. İlk başta sütüm hiç yoktu ilk iki gün gelmedi. Ama ben gece bile iki saatte bir kalkıp sagdim bezler uyarılsin diye ve sonra mutlu olsun masallah süt derdim olmadı. Benimki lansinoh ikili elektrikli pompa. Kime söylediysem çok memnun kaldı. Tavsiye ederim
senin azalmadimi cnm?haftan kacGünaydın kızlar. Bulantidan ötürü yeni kalktim ben. Bitmeyecek bu bulanti diye cok korkuyorum
14 haftaligim canim gecen hafta falan rahattim bu hafta geri dondu. Korkuyorum boyle devam edecek 9 aysenin azalmadimi cnm?haftan kac
Ben de lansinoh kullanmistim cok memnun kaldim. Benim derdim de meme ucu yarasiydi bi kac hafta sagarak biberonla verdim sütü iyiki varmis bu makineler demistimArkadaşlar cevap vermiş ama bende tecrübelerimi paylaşayim. Kızım hiç emmedi o yüzden ben sürekli sagdim. Bı kere sağmak sütü inanılmaz artırıyor. Çünkü bebeğe göre çok daha güçlü ve sistematik bir çekim sağlıyor. Göğsü tamamen boşalttığı için beyni tekrar süt üretimi için teşvik ediyor. İlk başta sütüm hiç yoktu ilk iki gün gelmedi. Ama ben gece bile iki saatte bir kalkıp sagdim bezler uyarılsin diye ve sonra mutlu olsun masallah süt derdim olmadı. Benimki lansinoh ikili elektrikli pompa. Kime söylediysem çok memnun kaldı. Tavsiye ederim
Günaydın arkadaşlarsabah yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltılarınızı yaptınız mı? Nasılsınız?
Detaylı ultrason için de 18. Ve 23. Haftalarda diyor op. Dr Banu Çiftçi o aralıklıklarda randevu almamız lazım.
benim de geçen çarşamba lekelenmem oldu acile gittim şükür iyiydi oğluşum progestan verdi fitil onu kulandığımdan beri olmadı bi daha bugün anca kendi doktoruma gidip anlatıcam öğleden sonra inşallah iyidir bebişim hem de görmüş olurum benim de ilkinde olmamıştı böyle şeyler sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahBende de vardı lekelenme progestan kullandim sürekli 12 haftada gecti şükür diger gebeliklerimde yoktu böyle bi sıkıntı sizinkide geçer insallah
Canm 12 ye kadar benimde cok fazlaydı. Sonra azaliyor ama tamamen bitmedi benimde.Ara sira yine hafiften hissediyorum o bulantıları.14 haftaligim canim gecen hafta falan rahattim bu hafta geri dondu. Korkuyorum boyle devam edecek 9 ay
Hoşgeldin :) kaç haftalıksın? Tahmini doğum tarihi ne zaman :)Selam canlar.Bende araniza katilmak istiyorum insallah Bebegim nisan ayi dunyaya gelicek.
mümkün olabildiğince dinlenmelisin. benim de oldu ama iğne ile geçti. yorma kendini düşünmemeye çalış ve üzülme lütfen. herşey Allahtan, sen rahat ol. güzel şeyler düşün.
Üç gün için bir şey olmaz bence.gelisimi ilerideyse anlamazlar bile
üzülme lütfen bebekte hissediyor. sonrasında geçenlerin olmuş bak, illa olacak diye birşey yok. benim de yaşım 34, 2.gebelik için acaba bende mi geç kaldım diye düşündüm ama Rabbim en doğru zamanı bilir. için rahat etmiyorsa bir iki doktora daha görün, iyi düşün iyi olsun.
ben de 2-3 hafta önce hissettmiştim. ama şimdi hissetmiyorum ya da koşturmadan farkında değilim. şöyle bi ayağımı uzatıp kendimi dinleyemedim ki.
2 hafta sonrası için ayrıntılıya git dedi devlet hastanesi. ama benim kontrolüm 10 kasımda. erken oluyor. niğdeye gidiyorum özel hastaneye. 10 kasımda da 19+4 olacam belki erken diyip haftaya gel derse gidemem çünkü eşimin görevleri var 2 hafta üst üste. biraz daha bekleyip h.içi izin alıp mı gitsem diyorum.
Hoşgeldin canımSelam canlar.Bende araniza katilmak istiyorum insallah Bebegim nisan ayi dunyaya gelicek.
O doktoru bende takip ediyorum çok tatlı.ender saraç bir saat yürüyün diyor muhakkakgünaydın. sabah minibüs kaçırınca 15 dk zorunlu yürüyüş yaptım hem de elimde yemek poşetim ve çantamla. ama iyi geldi. banu çiftçi yi bende takip ediyorum ama bi önceki kontrolde doktorum hiçbişi demeyince bilemedim. randevu alırken soracam ona göre dediği tarihte gideyim. git gel yoruyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?