2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İlk kez duyuyorum 20. Haftadan önceyse eğer. İnternette bile yazıyor hatta
Soyle canim aslinda, bizim yaptirdigimiz ikili testleri vs leri de detayli ultroson adi altinda yapan yerler var. Cihazlari bir tik farkli, yine uzman biri yapiyor falan. Genelde perinatolog yapiyor. Ona yonlendirmistir cok buyuk ihtimal. Ama bizim dedigimiz detayli ultroson tum organlarina bakilan 20. haftadan sonra yapiliyor.

Doğrudur canım o zaman, ayrıntılı ultrason diyince 20. Haftadaki geliyor insanın aklına :)

Sağolun kızlar destekleriniz için , iste kromozomal anomali riskini ekarte etmek istiyor, yaşında var, iki pozitif ultrason bulgusu olunca harmoni testi istedi, üçlü yetersiz dedi, 20. Haftada da detaylı us istedi, bakalım herşey bir ay içinde netlesir...Biri beyin biri kalp takmamak çok zor

Canım kaç yasındasınki

Cevaplar için sağ olun kızlar.ya birde cok sık idrara çıkıyorum bu haftalarda azalıyormuş normalde.acaba başka bi sorunum mu var

Sen stres olma canim bu daha zararli inan

Hic uzulmeyin bundan sonra ki tahlilleriniz temiz cikar Allahin izniyle ama yasadiginiz stres hem sizi hem bebeği yorar. Rabbimin emaneti onlar tevekkül edin dua edin bakın hayırla sonuclanacak insallah cevrede cok duyuyoruz sıkıntılı bu bebek diolar ama doguyoki masallahlari var hayırlı güzel hanerlerinizi bekliyoruz

Kizlar günaydın. 3lu test sonuçlarımı aldim guzel cok şükür. Kafami kurcalayan tek sey hareketlerini hissedemiyorum. Yani ara ara bile hissetmiyorum. Haftada 1 belki..karnim büyüdü. Ama hala eski pantolonlarimi giyebilmek beni mutlu ediyor. Ayimla orantili kila aldim 4,5 kilo simdilik. Hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…