2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hiiç fark etmedim canım bu zamana kadar varsada
İlk markete gittiğim anda bakıcam :)
Maşallah canım oğluşuna
Doktorunuz çok ayrıntıcı ve ilgiliymiş çok şanslısın canım o yüzden
Böbrekteki genişleme için üzülme bu haftalarda yanılma çok oluyormuş,bir dahaki kontrolde geçtiğini duyarsın

Çok şükür amin canım inşallah ben de içimi ferah tutuyorum

Maşşallah canım. Ne güzel poz vermiş oğluşun. Sen hangi doktora gidiyordun Niğde’de :)

Kizlar biliyorsunuz dun is basi yaptim gunun yorgunlugu bitmeden bugunde yemekli misafir geliyor. Sabahtan beri temizlik, yemek derken pertim cikti. Aksam 7 bucuk gibi gelecekler yemekti caydi derken sanirim gec vakitte gunu kapatiriz. Simdiden yoruldum birde sofra hizmeti yapacagim nasil bas edecegim bilmiyorum Yarinda camasir utu fasli olacak dinlemeden pztesi tekrar haftanin kosusturmasi basliyor. Basimi alip nerelere gideyim bilmiyorum :)

Hamileyken içmekte faydalimiymis.fatihte yeri tarihi bi yer ben içmiştim.ahh şimdi orda olmak isterdim.hayalim orasi gerçekler koltukta uzanmak

Bende aldirayim cnm madem faydali. Temiz bir yerden almak lazim herkesin kullandigi sute de guven olmuyor kis gelince bozalar cikiyor masallah :)

Selam kızlar :).

Lusi H Heart of Gold maşallah kızlar kontrolden gelmişsiniz hayırlı olsun bebişlere..

Bende 1 haftadır yatıyordum öğlen eşimle markette gittik yavaş yavaş alışveriş yaptık.. hiç kasılmam olmadı bu saate kadar umarım olmaz akşam, çok korkuyorum..

Maşallah canım

Korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
İnsan birde yaptıktan sonra pişmanlık duyuyor demi

Maşallah bal oğluşuna

Korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
İnsan birde yaptıktan sonra pişmanlık duyuyor demi

Evet gerçekten pişmanlık duyuyorum.. ama dolaplar bomboştu yiyecek birşey kalmamıştı biz yurtdışında market alışverişi genelde ayda maksimum 2 kere yapıyoruz buda ay başı büyük alışverişti eşim yanlız yapamazdı çünkü ben etiketlere bakarak alıyorum herşeyi.. mecbur gittim ama sonrasında keşke yatsaydım diyorum.. insan hamileliğini yaşayamıyor

Aman aman daha iyi ol tatlımmm bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Aman aman daha iyi ol tatlımmm bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canımm. İnşallah. Allahım hepimize bebeklerimize sağlık versin. Bu süreci sağ salin atlatalım hepimiz yavrularımıza kavuşalım.. bu güzel hikaye hep böyle davam etsin Allahım yüzümüzü sonuna kadar güldürsün

Kızlar amazondan hamilelik kemeri sipariş vermiştim. 3 kullanım şekli var aydan aya. Bel ağrılarına iyi geliyormuş kasılmaları azaltıyormuş

Eklentiler

• 8454C65D-D912-4CED-8784-FEB88DD4BD3D.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar amazondan hamilelik kemeri sipariş vermiştim. 3 kullanım şekli var aydan aya. Bel ağrılarına iyi geliyormuş kasılmaları azaltıyormuş
aa iyi gelir inşallah canım. Güle güle kullan rengi muhteşemmiş bu arada

Valla canım benim durumumu biliyor gelmek isteyene gelmeyin diyemiyorum.esimdede suç var o konuşuyor ediyor millet geliyor helâli hosolsu .İştemedigimden değil ama belim kopuyor işte sonrasında.tartistim zaten birdaha misafir filan ağırlayamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…