2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim zaten ikincide swezeryan olacak cnm sağol verdiğin bilgi için.iste dikkat etmeye çalışıyorum ama berbat bişey ya

Valla bu saydıklarıni ben 1 saat önce atlattım evi topladım mutfak kaldı orası da kalsın belim kırıldı artık uzattım ayaklarımı dinleniyorum Allah yardımcın olsun bu hafta.misafir haftamdi benimde.

Kızlar fotoğraflar çekiyorum bebeğime anı olsun diye hepsini çıkartırıp album yapacağım inşallah nasip olursa..

Eklentiler

• 15C8FBFA-79E2-4AFA-810E-A696250175B1.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 6FA1C853-FA40-41F0-BE3F-5347679E8C9C.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 67
  • C5D63522-DA58-4D9A-8B0C-441CF87DB40F.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 60
İyiaksamlar arkadaslar ben geldim hemde küçük pıt pıtlar la ilk defa hareket etti hemde 5 dakika boyunca sol tarafımda. İlk gebeliği olanlar ve henüz hissetmeyen arkadaslar icin söylüyorum bağırsak hareketinden daha küçük bi hareket ayirt ediliyor yani. Rabbim herkese tattirsin bu güzel duygulari

17 haftalik oldum hala bulantim gecmedi
CNN bak sana şunu öneriyim ben hakiki zeytinyagi varsa ekmekle ye inan hemen geçiyor çok şükür benim hiç kalmadı sürekli tüketiyorum ben tabağa koyup ekmekle yiyorum valla bebeğe de çok faydası var zeka gelişimi için boyu kilosu için e vitamini var içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…