- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Geçmiş olsun canım bol c vitamini öneriyorum Hatta yiyebilirsen soğanı doğra üstüne bol bol limon sık ve öyle ye ben bu şekilde Boğaz ağrımı geçirip gribin ucundan dönüyordum hep.Misafirlerim şimdi gitti. Yorulmuşum yahuu. Çocuklar uyuyunca biraz rahat ettik. Amannn bide ikinciyi hayal edip hunileri çoğalttık :)))
Birde akşam üzeri boğazım yanmaya başladı. Artarak devam ediyor. Pastil içtim ıhlamur içtim çay içtim sıcak sıcak ama yutkunmakta zorlanıyorum( yarın kızılcık çayı yapıcam umarım o iyi gelir.
Bende montla giyerim diye düşünüp aldım birde bir tane yüksek belim hala oluyor ama onun dışında düşük bel pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bakalım genelde evdeyim Zaten ben :)Hahaa supermiş yaaben alacağım ama bir tayt bir kot dışarda tayt giyemiyorum maalesef rahat edemiyorum
Soğan ve limon mu. Kızılcık iyi gelmezse yapayım yarın akşam. Sağol canım:)Geçmiş olsun canım bol c vitamini öneriyorum Hatta yiyebilirsen soğanı doğra üstüne bol bol limon sık ve öyle ye ben bu şekilde Boğaz ağrımı geçirip gribin ucundan dönüyordum hep.
Ne demek canım geçer inşallah hemencikSoğan ve limon mu. Kızılcık iyi gelmezse yapayım yarın akşam. Sağol canım:)
Bende evdeyim işi bıraktığım için yüksek bel pantalonlarım olmuyor annem bana 3 tane düşük bel verdi şimdilik onları giyiyorumBende montla giyerim diye düşünüp aldım birde bir tane yüksek belim hala oluyor ama onun dışında düşük bel pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bakalım genelde evdeyim Zaten ben :)
Evet canım onlar kasılma.. olduğunda dinlenmen lazım uzanıp vücudun sana sinyal veriyor yeter diyeKızlar 17+3 m, en son kontrolde 6 gün öndeydi, karnımda ara ara sertlik oluyor sizlerinde oluyor mu?
Oluyor genelde sola toplanıyor benimki o zaman sol sert sağ yumuşacık oluyor. Doktorum normal dedi dün sormuştumKızlar 17+3 m, en son kontrolde 6 gün öndeydi, karnımda ara ara sertlik oluyor sizlerinde oluyor mu?
Sağol canımYavaş yavaş hallet canım yardımcı olacak kimse yok mu daha kolay olurdu. Ayakta kalma çok yorma kızceni
Canım annemle aramızda 1,5 saat mesafe var maalesef2 gündür çok yoruldum ama değdi eşime de sürpriz oldu hep beraberdik bende çok mutlu oldum motivasyon gecesi oldu ama mahvoldum
Oo morfin günüHaber vermeyi unutma canım güzel haberlerle gel inşallh
Bende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorum
Menü hazır zaten. Evi toparlıyıp mutfağa giricem bende :))
Canım geçmiş olsun
Muhtemelen seninki erken evrede
İlerlerse ilaç kullanmazsan tehlikeli bebek için ve doğum şekli için
Ama sen şuan bunları düşünme sen tedbirini almışsın
Dar kıyafet giyme canım
Nemli tutma altını
İç çamaşırını pamuklu ve ütülü giy
Yarım litre kaynamış ılımış suyun içine 2-3 kaşık sirke kat bunu kaşıntın olduğu zaman az az kullanabilirsin
3 litre su iç en az
Akıntın varsa günlük ped kullanma
Onun yerine kağıt havlu kullan
Gebelik hormonlarından dolayı sık karşılaşılan bir durummuş korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle
Canım kolay gelsin
Olduğu kadar olsun yorma kendini
Kimse senden dört dörtlük bir akşam beklemez
Önce sen ve bebeğin
Merhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709
Canım benimde misafirlerim vardı bugun ve şuan boğazım yanıyor yorulduk ondan mı oldu acaba? Yatmadan vicks sürücem bende iyi gelir inşallahMisafirlerim şimdi gitti. Yorulmuşum yahuu. Çocuklar uyuyunca biraz rahat ettik. Amannn bide ikinciyi hayal edip hunileri çoğalttık :)))
Birde akşam üzeri boğazım yanmaya başladı. Artarak devam ediyor. Pastil içtim ıhlamur içtim çay içtim sıcak sıcak ama yutkunmakta zorlanıyorum( yarın kızılcık çayı yapıcam umarım o iyi gelir.
Hahaha gelicem kız hafta sonu girdi ya şimdi araya eşim evdeLoveAndMarriage hu bacı nerdesin abartma kız ortan yok mu senin ya çok girersin ya hiç girmezsin gel artık
Masallah oglusuna cok sirin duruyor saglikla kucagina alirsin insallahMerhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709
Cnm benim durumu biliyorsun çok yormuyorum kendimi, hızlı hareket etmiyorum.Evet canım onlar kasılma.. olduğunda dinlenmen lazım uzanıp vücudun sana sinyal veriyor yeter diye
Ayy bende de oluyor 3 gündür ya. Hatta 3 gün önceki baya şiddetliydi azaldı şükürEvet canım onlar kasılma.. olduğunda dinlenmen lazım uzanıp vücudun sana sinyal veriyor yeter diye
Benim mide altından göbek sert oluyor. Tahta gibi değilde sert diğer zamanlara göre sert oluyor cnm.Oluyor genelde sola toplanıyor benimki o zaman sol sert sağ yumuşacık oluyor. Doktorum normal dedi dün sormuştum
Dedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)Hahaha gelicem kız hafta sonu girdi ya şimdi araya eşim evdebugün hep uyku halindeydim kafamı kaldıramadım zaten
Geçmiş olsun canim.kasilma bu sancı gibi mi oluyorBenimde aynı cnm soldan alttan sanci var kasılma var yatıyorum bende
Evet canım eşimde çok mutlu oldu ben yorgunluğumu unuttumDedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)
Cuttingcorners Dinlsn artık canım öyle böyle atlattın artık :)
Cnm benim durumu biliyorsun çok yormuyorum kendimi, hızlı hareket etmiyorum.
Dikkat ediyorum genelde bacaklarımı uzatıp oturuyorum.
Ara ara olunca sorayım kızlara dedim.
Dün elledim karnımı mide altından göbek felan sertti :)
Ayy bende de oluyor 3 gündür ya. Hatta 3 gün önceki baya şiddetliydi azaldı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?