2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)
Cuttingcorners Dinlsn artık canım öyle böyle atlattın artık :)
Uyuyorum kalkıyorum bi garip :) karnım çok sertleşti birkaç gündür o korkuttu biraz son 5 günde birden büyüdü göbüşüm o mu gerginlik yapıyor anlamadım. Midemden başlıyor sertlik akşama doğru karnıma doğru yayılıyor
Kızlar ben resmen oturamıyorum ya örneğin koltukta 1 saat otursam karnım davul gibi şişiyor ve sertleşiyor yürüyemiyorum resmen gaz yapıyor sanırım hep yatar pozisyondayım evdeyken
Bende aynı durumdayım hep uzanıyorum bu arada sen lierac alacaktın dimi canım yanlış mi hatırlıyorum ?

Evet canım bu haftalarda olması normal rahim kasılmaları ama dikkat etmek lazım çok fazlası iyi değil..
Sağol canım biraz olsun rahatladım şimdi :)
Bende şimdi canım eşimle limonlu çay yaptım yanına kurabiye çikolata antep fıstığı keyif yapacağız müzik programı başında
Ohh afiyet olsun benim de canım bişeyler çekti sen öyle diyince

Evet canım bu haftalarda olması normal rahim kasılmaları ama dikkat etmek lazım çok fazlası iyi değil..
Fazlası ne kadar biliyormusun?
Ben çünkü hep dinlenik durumdayım, sinir olacak tansiyonu zıplatacak ani hareket, yorgunluk, kalabalık ortamlar, hızlı tempodan uzak duruyorum. Ara ara olup geçiyor.

Evet canım şuan bio oil kullanıyorum ama karnım birkaç gündür felaket kaşınıyor bebe yağı da sürüyorum ama korkuyorum da

Evet canım şuan bio oil kullanıyorum ama karnım birkaç gündür felaket kaşınıyor bebe yağı da sürüyorum ama korkuyorum da
İndirim var birkaç dermokozmetik sitesinde ben aldım dün bugün elime ulaştı canım sana da haber veriym dedim. Yine çok ucuz değil tabi ama kargoyla birlikte 95 liraya geldi. Bi sitede 80 liraya buldum güvenemedim diğeri en azından güvenilir diye oradan aldım almak istersen yazıym mesajdan

Teşekkürler Canım iyi almışsın ama şuan alamıyorum kartımın kesim tarihinin dönmesini bekliyorum bebek içinde bir şeyler alınca baya fazla gelecek bu ay kozmetikten de taksidi kaldırdılar çok kötü oldu

Sağol canım biraz olsun rahatladım şimdi :)

Ohh afiyet olsun benim de canım bişeyler çekti sen öyle diyince

Kız ye ye serbest hamilesin

Maaşallah canım benimki uyudu gerçi burada gece 1 oldu

Bizim burda 23 olacak

Fazlası ne kadar biliyormusun?
Ben çünkü hep dinlenik durumdayım, sinir olacak tansiyonu zıplatacak ani hareket, yorgunluk, kalabalık ortamlar, hızlı tempodan uzak duruyorum. Ara ara olup geçiyor.

Günde 10 kereden fazla olmaması lazım kasılmaların 10 taneye kadar normal karşılanıyor

Tamam canım ben haber veriym de sen bilirsin :))

Bilmem ki yoruldum bende epey. Ama kızım ve eşim de hasta. Onlardan mı geçti dedim bende. Vicks nasıl kullanıyorsun. Kızımın göğsüne sürüyorum ama kendime hiç kullanmadım.

Canım hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin sonunda kesin olarak Çınar çok güzel bir isim
Enfeksiyonu da en kısa zamanda atlatırsın inşallah geçmiş olsun tekrar

Bilmem ki yoruldum bende epey. Ama kızım ve eşim de hasta. Onlardan mı geçti dedim bende. Vicks nasıl kullanıyorsun. Kızımın göğsüne sürüyorum ama kendime hiç kullanmadım.
Canım hatta şuan sürdüm vicks i boynuma güzelce masaj yaparak sürüyorum ve sonra tülbentle fular gibi sarıyorum canım şuan bayaa yanıyo boğazım mentol etki ediyor inşallah ilerlemeden durdurabilirim

Canım hatta şuan sürdüm vicks i boynuma güzelce masaj yaparak sürüyorum ve sonra tülbentle fular gibi sarıyorum canım şuan bayaa yanıyo boğazım mentol etki ediyor inşallah ilerlemeden durdurabilirim
İnşallah canım. Çok geçmiş olsun. Kızım öksürmeye başladı gene onunla ilgilenmekten kendime fırsat kalmıyor. Kreşe başladığı günden beri hasta. Tam iyileşti derken gene hasta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…