- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Uyuyorum kalkıyorum bi garip :) karnım çok sertleşti birkaç gündür o korkuttu birazDedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)
Cuttingcorners Dinlsn artık canım öyle böyle atlattın artık :)
Bende aynı durumdayım hep uzanıyorumKızlar ben resmen oturamıyorum yaörneğin koltukta 1 saat otursam karnım davul gibi şişiyor ve sertleşiyor yürüyemiyorum resmen gaz yapıyor sanırım hep yatar pozisyondayım evdeyken
Sağol canım biraz olsun rahatladım şimdi :)Evet canım bu haftalarda olması normal rahim kasılmaları ama dikkat etmek lazım çok fazlası iyi değil..
Ohh afiyet olsun benim de canım bişeyler çekti sen öyle diyinceBende şimdi canım eşimle limonlu çay yaptım yanına kurabiye çikolata antep fıstığı keyif yapacağız müzik programı başında
Maaşallah canım benimki uyudu gerçi burada gece 1 olduBende şimdi canım eşimle limonlu çay yaptım yanına kurabiye çikolata antep fıstığı keyif yapacağız müzik programı başında
Fazlası ne kadar biliyormusun?Evet canım bu haftalarda olması normal rahim kasılmaları ama dikkat etmek lazım çok fazlası iyi değil..
Evet canım şuan bio oil kullanıyorum ama karnım birkaç gündür felaket kaşınıyor bebe yağı da sürüyorum ama korkuyorum daUyuyorum kalkıyorum bi garip :) karnım çok sertleşti birkaç gündür o korkuttu birazson 5 günde birden büyüdü göbüşüm o mu gerginlik yapıyor anlamadım. Midemden başlıyor sertlik akşama doğru karnıma doğru yayılıyor
Bende aynı durumdayım hep uzanıyorumbu arada sen lierac alacaktın dimi canım yanlış mi hatırlıyorum ?
İndirim var birkaç dermokozmetik sitesinde ben aldım dün bugün elime ulaştı canım sana da haber veriym dedim. Yine çok ucuz değil tabi ama kargoyla birlikte 95 liraya geldi. Bi sitede 80 liraya buldum güvenemedimEvet canım şuan bio oil kullanıyorum ama karnım birkaç gündür felaket kaşınıyor bebe yağı da sürüyorum ama korkuyorum da
Teşekkürler Canım iyi almışsın ama şuan alamıyorum kartımın kesim tarihinin dönmesini bekliyorum bebek içinde bir şeyler alınca baya fazla gelecek bu ay kozmetikten de taksidi kaldırdılar çok kötü olduİndirim var birkaç dermokozmetik sitesinde ben aldım dün bugün elime ulaştı canım sana da haber veriym dedim. Yine çok ucuz değil tabi ama kargoyla birlikte 95 liraya geldi. Bi sitede 80 liraya buldum güvenemedimdiğeri en azından güvenilir diye oradan aldım almak istersen yazıym mesajdan
Sağol canım biraz olsun rahatladım şimdi :)
Ohh afiyet olsun benim de canım bişeyler çekti sen öyle diyince
Maaşallah canım benimki uyudu gerçi burada gece 1 oldu
Fazlası ne kadar biliyormusun?
Ben çünkü hep dinlenik durumdayım, sinir olacak tansiyonu zıplatacak ani hareket, yorgunluk, kalabalık ortamlar, hızlı tempodan uzak duruyorum. Ara ara olup geçiyor.
Tamam canım ben haber veriym de sen bilirsin :))Teşekkürler Canım iyi almışsın ama şuan alamıyorum kartımın kesim tarihinin dönmesini bekliyorum bebek içinde bir şeyler alınca baya fazla gelecek bu ay kozmetikten de taksidi kaldırdılar çok kötü oldu
İyi geceler kuzumBen gidiyorum gözler kapanıyor kuzular herkes kendine dikkat etsin bol bol dinlensin. Önceliğimiz bebişlerimizİyi geceler herkese
Bilmem ki yoruldum bende epey. Ama kızım ve eşim de hasta. Onlardan mı geçti dedim bende. Vicks nasıl kullanıyorsun. Kızımın göğsüne sürüyorum ama kendime hiç kullanmadım.Benimde en yakınlarım ama yine de insan yoruluyor valla yeni uzandım şimdi sabahtan beri hamileliğimden beri ilk misafirlerimdi yoruldum ama değdi
Teşekkürler canım ağırladım misafirlerimi yoruldum baya daha yeni koltuğa uzandım
Canım gözün aydın maaşallahinşallah böbreklerde bir şey yoktur canım kötü düşünme sakın.
Canım benimde misafirlerim vardı bugun ve şuan boğazım yanıyor yorulduk ondan mı oldu acaba? Yatmadan vicks sürücem bende iyi gelir inşallah
Ben gidiyorum gözler kapanıyor kuzular herkes kendine dikkat etsin bol bol dinlensin. Önceliğimiz bebişlerimizİyi geceler herkese
Canım hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin sonunda kesin olarakMerhaba kizceler,
Benim enfeksiyon belam gecmedi. Crp, idrar enfeksiyonu cikmis yine. Kultur temiz cikti. Bgn kadin dogumcumla tanistim, sevdim. Devam edicem. Vajinal akintimdan suruntu aldi. Onun sonucu da uc gune cikacak ilac tedavisi o zaman belli olacak.
Bu arada cinsiyetimiz belli oldu. Oglusumuz geliyor kismetse. Adini da Cinar dusunuyoruz :)
Pipimizi de suraya birakalim :)
Canım hatta şuan sürdüm vicks i boynuma güzelce masaj yaparak sürüyorum ve sonra tülbentle fular gibi sarıyorum canım şuan bayaa yanıyo boğazım mentol etki ediyor inşallah ilerlemeden durdurabilirimBilmem ki yoruldum bende epey. Ama kızım ve eşim de hasta. Onlardan mı geçti dedim bende. Vicks nasıl kullanıyorsun. Kızımın göğsüne sürüyorum ama kendime hiç kullanmadım.
Canım evde karanfil varsa ağrıyan dişinin etrafına sür ya da çiğne iyi geliyor.Kızlar dişim çok fena ağrıyor dayanamıyorum ilaç filan da içemiyorum malum ne yapicam
İnşallah canım. Çok geçmiş olsun. Kızım öksürmeye başladı geneCanım hatta şuan sürdüm vicks i boynuma güzelce masaj yaparak sürüyorum ve sonra tülbentle fular gibi sarıyorum canım şuan bayaa yanıyo boğazım mentol etki ediyor inşallah ilerlemeden durdurabilirim
Yok canım düşündüm onu da ya diş ağrısı da nedense hep gece başlıyorCanım evde karanfil varsa ağrıyan dişinin etrafına sür ya da çiğne iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?