- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bence asma perdeleri yükseğe uzanacaksın sonuçta, yok mu hiç yardımcı olacak biri samimi olduğun komşu falanGünaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
Canım ben kapalı yım aynen bol giyiniyorum evde açık olunca hamilelik taytı filan rahat oluyor çıktı baya gobusumuz.ben ilk gebeligimde 22 kg aldım bunda bakalım nekadar alicam.ama ilk gebelik gibi değil çok şükür daha rahatım her bakımdan vücut doğurganlığa alıştığı için.
Benim arkadaşımında herşeyi normalmiş normal Doğum diye gitmiş canı burnundayken Sezeryan istiyorum demiş hala der bana doktor eğer şu saate kadar sık dişini deseydi belki beklerdim diye ki 5 cm açılması varmış sanırım belli bir şeyden sonra açılma hızlanıyor Zaten. Dediğin gibi doktor önemli o yüzden.4 yaşında canım valla sordum ben doktora çok riskli dedi.ya şimdi doktorlar tuttrmuslar bı riskli bide çatı muayenesi yapıyorlar neymiş sarmış doguramazmisiz çok saçma ya.benimde oldu çatı muaynem çok güzel dedi doğurur Sun dedi ben o can havliyle al dedim sezeryana aldı.deseydi yaparsın herşey normal biraz dışını SK diye ama ben o korkuyla istemiyorum dedim.normal doğuranlar bilirler canın burnunda oluyor doktor çok önemli çok.
Yengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemdeBenim arkadaşımında herşeyi normalmiş normal Doğum diye gitmiş canı burnundayken Sezeryan istiyorum demiş hala der bana doktor eğer şu saate kadar sık dişini deseydi belki beklerdim diye ki 5 cm açılması varmış sanırım belli bir şeyden sonra açılma hızlanıyor Zaten. Dediğin gibi doktor önemli o yüzden.
Canım bende aldım ama kilo etkili değildi herşey yolundaydı ben korktum.masallah sana işte anlarsın beni o acıyla istemiyorum dedimbende 16 kg almıştım ama yiyordum ta ki doktorum 6.ayda artık yeter diyene kadar :) çok şükür normal doğum yaptım etkilemedi kilom.
İşte doktor gerçekten çok önemli sen saçma sapan kararlar verebiliyorsun o aciylaYengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemdedoktor gerçekten çok önemli ya orada o da beklemeden alabilirdi istediği için. Ki adam gece de normal doğumdaymış, doğumdan çıktı biz gittik hastaneye o yorgunluğun üzerine.
Özelde adamların işine geliyor ya sezeryan sıkıysa devlette tuttursaydı öyle benim arkadaş. kapat çeneni diyip sustururdu hemşirelerYengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemdedoktor gerçekten çok önemli ya orada o da beklemeden alabilirdi istediği için. Ki adam gece de normal doğumdaymış, doğumdan çıktı biz gittik hastaneye o yorgunluğun üzerine.
Arkadaşınla aynı şeyleri yasamisiz cnm doktorlar uğraşmak istemiyor sezeryan kolaya geliyor ücretleride malum zaten.bu yönden devlet hastaneleri çok iyi sezeryan zor durum harici yasak.Benim arkadaşımında herşeyi normalmiş normal Doğum diye gitmiş canı burnundayken Sezeryan istiyorum demiş hala der bana doktor eğer şu saate kadar sık dişini deseydi belki beklerdim diye ki 5 cm açılması varmış sanırım belli bir şeyden sonra açılma hızlanıyor Zaten. Dediğin gibi doktor önemli o yüzden.
Keşke banada deseydiler kapat çeneni doğumuna bak diyeÖzelde adamların işine geliyor ya sezeryan sıkıysa devlette tuttursaydı öyle benim arkadaş. kapat çeneni diyip sustururdu hemşireler
Tabi öyle o an işin kolayına kaçmak istiyorsun birazİşte doktor gerçekten çok önemli sen saçma sapan kararlar verebiliyorsun o aciyla
Yengem özeldeydi ben şaşırdım ya alırlar hemen diyordum. O doktora gitmek çok isterdim mesela ama 1,5 saatlik mesafedeÖzelde adamların işine geliyor ya sezeryan sıkıysa devlette tuttursaydı öyle benim arkadaş. kapat çeneni diyip sustururdu hemşireler
Günaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
Selam arkadaslar 18 19 haftalik hamislerden kimse varmi,?bebeginizin haraketlerini hiss ediyormusunuz?
Doktor çok önemli ama artık özellerde kafalarına göre sezeryan yapamıyorlar bende normal doğum istiyorum ama şartlandırmıyorum kendimi her koşulu da düşünmek lazım.Yengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemdedoktor gerçekten çok önemli ya orada o da beklemeden alabilirdi istediği için. Ki adam gece de normal doğumdaymış, doğumdan çıktı biz gittik hastaneye o yorgunluğun üzerine.
Selam arkadaslar 18 19 haftalik hamislerden kimse varmi,?bebeginizin haraketlerini hiss ediyormusunuz?
Bebeklerimiz ve bizim için en sağlıklısı hayırlısı hangisi olacaksa öyle olsun diyorum ben hepDoktor çok önemli ama artık özellerde kafalarına göre sezeryan yapamıyorlar bende normal doğum istiyorum ama şartlandırmıyorum kendimi her koşulu da düşünmek lazım.
Ooo süpersin valla. Sen işte okuyorsun ben evde yattigim yerde daha başlayamadim ama çok heveslendim şimdi kalkip ben de başliycammerve teacher
Senin için çektim bunu. İş yerinde sürekli önümde fırsat buldukça okuyorumEki Görüntüle 2205197
Ayy ne güzelmiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?