2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
Bence asma perdeleri yükseğe uzanacaksın sonuçta, yok mu hiç yardımcı olacak biri samimi olduğun komşu falan :110:

Canım ben kapalı yım aynen bol giyiniyorum evde açık olunca hamilelik taytı filan rahat oluyor çıktı baya gobusumuz.ben ilk gebeligimde 22 kg aldım bunda bakalım nekadar alicam.ama ilk gebelik gibi değil çok şükür daha rahatım her bakımdan vücut doğurganlığa alıştığı için.

bende 16 kg almıştım ama yiyordum ta ki doktorum 6.ayda artık yeter diyene kadar :) çok şükür normal doğum yaptım etkilemedi kilom.

4 yaşında canım valla sordum ben doktora çok riskli dedi.ya şimdi doktorlar tuttrmuslar bı riskli bide çatı muayenesi yapıyorlar neymiş sarmış doguramazmisiz çok saçma ya.benimde oldu çatı muaynem çok güzel dedi doğurur Sun dedi ben o can havliyle al dedim sezeryana aldı.deseydi yaparsın herşey normal biraz dışını SK diye ama ben o korkuyla istemiyorum dedim.normal doğuranlar bilirler canın burnunda oluyor doktor çok önemli çok.
Benim arkadaşımında herşeyi normalmiş normal Doğum diye gitmiş canı burnundayken Sezeryan istiyorum demiş hala der bana doktor eğer şu saate kadar sık dişini deseydi belki beklerdim diye ki 5 cm açılması varmış sanırım belli bir şeyden sonra açılma hızlanıyor Zaten. Dediğin gibi doktor önemli o yüzden.

Benim arkadaşımında herşeyi normalmiş normal Doğum diye gitmiş canı burnundayken Sezeryan istiyorum demiş hala der bana doktor eğer şu saate kadar sık dişini deseydi belki beklerdim diye ki 5 cm açılması varmış sanırım belli bir şeyden sonra açılma hızlanıyor Zaten. Dediğin gibi doktor önemli o yüzden.
Yengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemde :KK53: doktor gerçekten çok önemli ya orada o da beklemeden alabilirdi istediği için. Ki adam gece de normal doğumdaymış, doğumdan çıktı biz gittik hastaneye o yorgunluğun üzerine.

Yengem de artık dayanamadığı yerde sezaryen istiyorum demeye başladı ama doktoru bekledi normal olacağını konuştuk ben gerekirse sezaryene alırım dedi. Baya beklediler hemde :KK53: doktor gerçekten çok önemli ya orada o da beklemeden alabilirdi istediği için. Ki adam gece de normal doğumdaymış, doğumdan çıktı biz gittik hastaneye o yorgunluğun üzerine.
İşte doktor gerçekten çok önemli sen saçma sapan kararlar verebiliyorsun o aciyla

Özelde adamların işine geliyor ya sezeryan sıkıysa devlette tuttursaydı öyle benim arkadaş. kapat çeneni diyip sustururdu hemşireler :KK53:

Arkadaşınla aynı şeyleri yasamisiz cnm doktorlar uğraşmak istemiyor sezeryan kolaya geliyor ücretleride malum zaten.bu yönden devlet hastaneleri çok iyi sezeryan zor durum harici yasak.

İşte doktor gerçekten çok önemli sen saçma sapan kararlar verebiliyorsun o aciyla
Tabi öyle o an işin kolayına kaçmak istiyorsun biraz
Özelde adamların işine geliyor ya sezeryan sıkıysa devlette tuttursaydı öyle benim arkadaş. kapat çeneni diyip sustururdu hemşireler :KK53:
Yengem özeldeydi ben şaşırdım ya alırlar hemen diyordum. O doktora gitmek çok isterdim mesela ama 1,5 saatlik mesafede :deli:

Günaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...

Canım perde olayına girme normalken bile insan zorlanıyor eşin gelince yıkarsınız geçen perdeleri yıkadık eşim taktı hep
Selam arkadaslar 18 19 haftalik hamislerden kimse varmi,?bebeginizin haraketlerini hiss ediyormusunuz?

18+5 im şuan hissetmiyorum ya da ayırt edemiyorum hareketleri doktorumda daha 1 ayın var demişti

Doktor çok önemli ama artık özellerde kafalarına göre sezeryan yapamıyorlar bende normal doğum istiyorum ama şartlandırmıyorum kendimi her koşulu da düşünmek lazım.

Doktor çok önemli ama artık özellerde kafalarına göre sezeryan yapamıyorlar bende normal doğum istiyorum ama şartlandırmıyorum kendimi her koşulu da düşünmek lazım.
Bebeklerimiz ve bizim için en sağlıklısı hayırlısı hangisi olacaksa öyle olsun diyorum ben hep

Kızlar duaların gücüne inananlar ve uygulamak isteyenler için güzel bir bilgi aldım.
inşirah suresi doğumu kolaylaştırıyormuş Allahın izniyle. Şimdiden fırsat buldukça okumakta fayda var.
Bizim yan komşu anneme söylemiş.
İlk dogumda cok okudum hiç zorluk çekmedim ikincide hiç okumadım çok zor oldu demiş ve tavsiye etmiş.
hem maddi hem manevi kendimizi hazırlamaya ihtiyacımız var. Bende yavaş yavaş okumaya başlamak istiyorum şaka bir yana 4 ayı devirdik. çabucak akıyor zaman

merve teacher merve teacher
Senin için çektim bunu. İş yerinde sürekli önümde fırsat buldukça okuyorum IMG_20181112_130049.webp

Back
X