2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ? Ben kahvaltı yaptım bulaşık öylece duruyor yatağıma geri geçtim uzanmak için... çamaşırlar katlanacak bulaşık yıkanacak ev süpürülüp silinip toz alınacak ama ben yatıyorum :KK70: umurumda bile değil evin hali
Bende aynı durumdayım canım Doktorum tuvalet harici kalkma dedi Bizde yatıyoruz bakalım nereye kadar :confused:

CNN bak sana şunu öneriyim ben hakiki zeytinyagi varsa ekmekle ye inan hemen geçiyor çok şükür benim hiç kalmadı sürekli tüketiyorum ben tabağa koyup ekmekle yiyorum valla bebeğe de çok faydası var zeka gelişimi için boyu kilosu için e vitamini var içinde
Cok tesekkurr ederim cokta severim deneyecegim :)

Kızlar hep doğumdan bahsetmişsiniz bende size bir şey danışayım.benim rahim kanalım dardı ameliyat oldum genişlettiler fakat doktorum normal biri kadar olmaz demişti.gecen kışın rahim filmi çektirdim normal cıktı önceden t rahim yazıyordu.sizce normal doğum şansım olur mu
Bu sorunun en güzel cevabını takibini yapan doktorun verir canım biz ne desek fayda etmeye bilir.
Şuan için normal diye beklersin ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemeyiz

Kızlar hep doğumdan bahsetmişsiniz bende size bir şey danışayım.benim rahim kanalım dardı ameliyat oldum genişlettiler fakat doktorum normal biri kadar olmaz demişti.gecen kışın rahim filmi çektirdim normal cıktı önceden t rahim yazıyordu.sizce normal doğum şansım olur mu

hiçbir bilgim yok.

kızlar merhaba, doktorun verdiği demir ilacı mahvetti beni :KK43: alırken hiç kontrol etmemişim. kapsül şeklinde olan demir ilaçları beni çok etkiliyor, kramp karın ağrısı ve ishal yapıyor. bir de sınav haftasındayım. aile hekimliğine gidip draje şeklindeki demir ilacından yazdıracam. çoğu demir ilacıyla kabız oluyor bende de böyle. tek ishal olsam ona da razıyım ama kramp çok kötü. hem çalışıp hem öğrenci olup hemde hamiş olunca daha da zorluyor:110:

benim ki draje şeklinde sağlık ocağı ücretsiz verdi. ama ben de kabızlık da ishal de yapmadı. bence yediklerimize göre değişiyordur

Canım birazda burda doktor faktörü giriyor devreye seninki bu durumda uğraşmak istememiş hemen sezeryana almış
Ama bu çatı olayı bi tek bizim ülkemizde var heralde Türk kadınlarının hepsinin mi çatısı normal doğum için elverişsiz hepsi mi dar amlamadım gitti
Çatı filan bahane valla.bilerek yapıyorlar her üç kadından ikisi sezeryan artık kadınlarımızı güçsüz bırakmaya yönelik biseymi anlamadım çünkü gerçekten artık abarttilar

Benimde o sertlikler basladi gibi.Oglumsa buyudukce tek tarafa coreklenme okuyordu bence buda icerde oyle hareketler yapio az hissediyorum :)
Evet cnm aynen dediklerin oluyor.
Hissetmek güzel.
Ben ilk 15+3 hissetmiştim.
Ama şu an yazdıkların gibi oluyor :)

Benim de geceden beri bebişin olduğu tarafta pıt pıtlar oluyor ara sıra hareketlerini mi hissetmeye başlıyorum anlamadım ki :KK16:

Kızlar duaların gücüne inananlar ve uygulamak isteyenler için güzel bir bilgi aldım.
inşirah suresi doğumu kolaylaştırıyormuş Allahın izniyle. Şimdiden fırsat buldukça okumakta fayda var.
Bizim yan komşu anneme söylemiş.
İlk dogumda cok okudum hiç zorluk çekmedim ikincide hiç okumadım çok zor oldu demiş ve tavsiye etmiş.
hem maddi hem manevi kendimizi hazırlamaya ihtiyacımız var. Bende yavaş yavaş okumaya başlamak istiyorum şaka bir yana 4 ayı devirdik. çabucak akıyor zaman

Ben kesinlikle duanın gücüne inanırım hatta biliyordum doğumu kolaylaştıran o duayı ve doğuma girerken herkesten okumasını isteyecektim :KK49: artık 5. Ayımızdan gün alacağız hayırlısıyla.. ben ağırlaştığımı hissediyorum artık karnım da büyümeye başladı zaman su gibi geçsin istiyorum.

Merhaba kızlar :KK200:
Benim yerime ilan çıkartıyor bugün müdürümüz. Doğum sürecimde ! diğer arkadaş tek başına yürütemezmiş bu sebeple beni tolere edecek birini alacaklarmış. Ama ilanı dönemsel olarak verirsek başvuru olmazmış mış mış ta miş miş miş :KK53:

Yersen :deli:

Özel sektör kurtlar sofrası sizinki firma mı danışmanlık mı? Kurumsal yerler bu şekilde yapıyorlar mı acaba? Çok üzücü gerçekten daha aylar var acelesi neymiş?
Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor ? Ben kahvaltı yaptım bulaşık öylece duruyor yatağıma geri geçtim uzanmak için... çamaşırlar katlanacak bulaşık yıkanacak ev süpürülüp silinip toz alınacak ama ben yatıyorum :KK70: umurumda bile değil evin hali

Canım havalar soğumaya başladı yürüyüşü bugun öğlen yaptım geldim şimdi de midem bulanmaya başladı uzandım koltuğa öylece tembellik yapıyorumo_O

Benim de geceden beri bebişin olduğu tarafta pıt pıtlar oluyor ara sıra hareketlerini mi hissetmeye başlıyorum anlamadım ki :KK16:
Canım bende de bir şeyler oluyor ama gazdır diyorum şimdilik üstüme alınmadım :anne:

Çatı filan bahane valla.bilerek yapıyorlar her üç kadından ikisi sezeryan artık kadınlarımızı güçsüz bırakmaya yönelik biseymi anlamadım çünkü gerçekten artık abarttilar
Hemde çok abarttılar canım çevremde sezeryan olan kim varsa sezeryan sebebinin çatı olduğunu söylüyorlar
O minnik pıt pıtlar 1-2 hafta içinde tekmeye dönücek :emir_bebek:

Evet cnm aynen dediklerin oluyor.
Hissetmek güzel.
Ben ilk 15+3 hissetmiştim.
Ama şu an yazdıkların gibi oluyor :)
Canım sertlik bende 16. hafta başında olmaya başladı
Kemikleşme ve gram olarakta arttıkları için hareketleri biz o şekilde algılıyoruz
Çok normal bir durummuş kasılma daha farklı oluyormuş

Bu arada ayrıntılını yaptırdın mı canım

Back
X