2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bende de bir şeyler oluyor ama gazdır diyorum şimdilik üstüme alınmadım :anne:
Bende emin olamadığım için fazla anlam yüklemedim aslında ama akşamdan beri aynı yerde ve bebeğin olduğu tarafta devam edince acaba dedim :confused:
Hemde çok abarttılar canım çevremde sezeryan olan kim varsa sezeryan sebebinin çatı olduğunu söylüyorlar

O minnik pıt pıtlar 1-2 hafta içinde tekmeye dönücek :emir_bebek:
Ayy hadi inşallah ❤️

Ben kesinlikle duanın gücüne inanırım hatta biliyordum doğumu kolaylaştıran o duayı ve doğuma girerken herkesten okumasını isteyecektim :KK49: artık 5. Ayımızdan gün alacağız hayırlısıyla.. ben ağırlaştığımı hissediyorum artık karnım da büyümeye başladı zaman su gibi geçsin istiyorum.

Özel sektör kurtlar sofrası sizinki firma mı danışmanlık mı? Kurumsal yerler bu şekilde yapıyorlar mı acaba? Çok üzücü gerçekten daha aylar var acelesi neymiş?

Canım havalar soğumaya başladı yürüyüşü bugun öğlen yaptım geldim şimdi de midem bulanmaya başladı uzandım koltuğa öylece tembellik yapıyorumo_O

Yap canim tembellik en iyisi şimdi yapmayacaz da ne zaman yapacağız

Ortak renkler alasım geliyor hep mavişleri ve pembeli olanları da çok güzel. Bence minik olduğu için herşey güzel geliyor gözüme Zaten :KK70:

Bende ortak renklere bakıyorum hep :D

Kızlar bende dr geldim kendi dr um özelde ki ya kadın doğum hastanesine yada fakülte hastanesine git ayrıntılı için dedi orda daha iyi bakıyorlar seninde durumun belli dedi zaten hastaneye sordum 300 istedi bende fakülteye gidim dedim bugün asistan baktı ve ayrıntıliya biz gün veremiyoruz dedi önce ordaki dr lara gidip sorun olursa buraya geleceksin dedi tip fakultesi ya birde bebeğe baktı çok hareketli dedi ben pipisini gördüm dedim o kordon dedi bacakları kapalı dedi 2 baktı tamam dedi ginderdi Allahtan halam n kızı doğumda çalışıyor da onu aradım randevuyu alacak şimdi gitsen 40 gün sonraya ancak alınırmis çok doluymus Ultrasyon kağıdıda vermedi zaten odaya 3 kisi alıyor lar ne kadar kötü ya 2 dakika ancak durdum

Kızlar ben ayrıntılı ultrasonu 20 aralık için aldım gerçi almadım doktorum verdi tarihi 2 aydır belli ayrıntılı için :) yani ben hiç araştırmadım yada sormadım bursa fransada takvim veriyorlar genelde bütün randevular 2-3 ay önceden belli oluyor

Evde yanlız olmanın.. aniden misafir gelme durumu olmaması.. ben keyfim ve kahyası:D

Eklentiler

• 1FF5060F-E00A-4242-8EC8-31E3A7B46B36.webp
    1FF5060F-E00A-4242-8EC8-31E3A7B46B36.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
ciddi misin ya gitmesin bence. en azından biz doğurana kadar. yoksa başka yerlere gitmek zorunda kalacağım.

ah canım inan sen beni anlattın. benim kızım da 3 yıl kreşe gitti hastalık nedir bilmezdik ama bakıcı artık yeterli gelmeyince mecbur yolladık. sinüzit oldu hep. kreş küçüktü ve sınıf kalabalıktı anormal terlemeye başlamıştı kızım kafaıs hep ıslaktı kurutuluyor du sözde ama yetersizdi. onun dışında eğitim etkinlik çok iyi olduğundan devam ettik. şimdi kızım ilkokul 1 e başladı aman diyim maşallah iyi hiçbişi olmadı. kreş te olacağı kadar oldu bağışıklığı güçlendi iyice. ama tabii senin durum farklı. kreş ortamı nasıl çocuğun yani başka hasta çocuklar var mı temizlijk olayı nasıl bi de uyutuyorlar mı terli mi kalıyor nasıl bu kadar ilerledi ki ?

ben Ankara ya gitmeni öneririm. hacettepe ye ya da ankara ünv ne
.
Öyle bir dedikodu var ama Aslı var midir bilmiyorum canım. Açıkcası benim işime gelir devlete geçmesi. Parasız muayene olurum :)))
Kreşte sınıfı kalabalık değil aslında, öğretmeni gayet ilgili. Terleyince çıkarıyor üstünü. Uyku saatleri yok. Tertemiz heryer. Ama bizim kız hep hasta. Ankara’ya gidicez Hacettepe die düşünüyordük ama doktorumuz orda çok uğraştırılar randevu ile dedi. Sami ulusa sevk etti. Ama hacettepede bir profösörün numarasını verdi problem olursa ara yardımcı olacaktır die. Yarın gidelim diyoruz.

Arkadaslar ben nasip olursa park yatak almak istiyorum bu model cok hosuma gitti sizce nasıl ya da daha önceden kullananiz var mi

Eklentiler

• 4B7CCCCD-9CF5-473F-8A2D-505AC136AD44.webp
    4B7CCCCD-9CF5-473F-8A2D-505AC136AD44.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 72
Back
X