- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter çok bile zaten dört dörtlük yapanıda eleştiriyorlarBir yandan yemek yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum oh eşimde diyor ki sen yemek programlarına katılmış olsan sadece çorbayı 2.5 saatte yaparsın![]()
Aynen sinir oluyorum izlerkenYeter çok bile zaten dört dörtlük yapanıda eleştiriyorlar![]()
Bol bol kavga ediyolarAynen sinir oluyorum izlerkenEşimde benle birlikte izliyor garibim :) Başladı şimdi gidip izlicez birlikte
![]()
İşi öğretmeni isteyeceklerFirma canım burası. 4 ay birlikte napıcaksak alınacak arkadaşla![]()
Hep Reyting için hepBol bol kavga ediyolar
Bizde meraktan o kavgaları izliyoruz![]()
Ay çok zevkli oluyor onları izlemesiBol bol kavga ediyolar
Bizde meraktan o kavgaları izliyoruz![]()
1 ayda yeterdi işi bilmeyni almıcaz ki zaten.İşi öğretmeni isteyecekler![]()
Bende emin olamadığım için fazla anlam yüklemedim aslında ama akşamdan beri aynı yerde ve bebeğin olduğu tarafta devam edince acaba dedimCanım bende de bir şeyler oluyor ama gazdır diyorum şimdilik üstüme alınmadım![]()
Ayy hadi inşallahHemde çok abarttılar canım çevremde sezeryan olan kim varsa sezeryan sebebinin çatı olduğunu söylüyorlar
O minnik pıt pıtlar 1-2 hafta içinde tekmeye dönücek![]()
Ben kesinlikle duanın gücüne inanırım hatta biliyordum doğumu kolaylaştıran o duayı ve doğuma girerken herkesten okumasını isteyecektimartık 5. Ayımızdan gün alacağız hayırlısıyla.. ben ağırlaştığımı hissediyorum artık karnım da büyümeye başladı zaman su gibi geçsin istiyorum.
Özel sektör kurtlar sofrası sizinki firma mı danışmanlık mı? Kurumsal yerler bu şekilde yapıyorlar mı acaba? Çok üzücü gerçekten daha aylar var acelesi neymiş?
Canım havalar soğumaya başladı yürüyüşü bugun öğlen yaptım geldim şimdi de midem bulanmaya başladı uzandım koltuğa öylece tembellik yapıyorum![]()
Ortak renkler alasım geliyor hep mavişleri ve pembeli olanları da çok güzel. Bence minik olduğu için herşey güzel geliyor gözüme Zaten![]()
Ah ahh gelin işte hemen postalayacak görümceyiEyvah Görümcem aradı geliyorum dedi annemler gelecekti. Çok durmaz inşallh![]()
Eyvah Görümcem aradı geliyorum dedi annemler gelecekti. Çok durmaz inşallh![]()
Öyle bir dedikodu var ama Aslı var midir bilmiyorum canım. Açıkcası benim işime gelir devlete geçmesi. Parasız muayene olurum :)))ciddi misin ya gitmesin bence. en azından biz doğurana kadar. yoksa başka yerlere gitmek zorunda kalacağım.
ah canım inan sen beni anlattın. benim kızım da 3 yıl kreşe gitti hastalık nedir bilmezdik ama bakıcı artık yeterli gelmeyince mecbur yolladık. sinüzit oldu hep. kreş küçüktü ve sınıf kalabalıktı anormal terlemeye başlamıştı kızım kafaıs hep ıslaktı kurutuluyor du sözde ama yetersizdi. onun dışında eğitim etkinlik çok iyi olduğundan devam ettik. şimdi kızım ilkokul 1 e başladı aman diyim maşallah iyi hiçbişi olmadı. kreş te olacağı kadar oldu bağışıklığı güçlendi iyice. ama tabii senin durum farklı. kreş ortamı nasıl çocuğun yani başka hasta çocuklar var mı temizlijk olayı nasıl bi de uyutuyorlar mı terli mi kalıyor nasıl bu kadar ilerledi ki ?
ben Ankara ya gitmeni öneririm. hacettepe ye ya da ankara ünv ne
.
İnsallah hayırlı güzel haberlerle gelirsinizMerhabalaaarrr :) elektrik kesildi kuzumla basbasa kaldik. Ctesiye detayli ultrasonumuz var insallah tertemiz cikar her seyy