2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar reçetenin süresi ne kadardı?
Ya ben idrar yolu için ilaç yazmadı sanarken yazmış aslında Enabızdan bakınca gördüm. Sadece decavitle Demir hapı yazdı sanmıştım onlarda var diye aldırmamıştım. Cuma yazdı ilaçları yarın gitsem alabilir miyim ki
Canım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdır
Bu arada decevit ne içindi
Şokta satılıyor h.yagi ben ordan aldim.eczanede pahalı olur.karnimizada süreriz
Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan cevizini

Bende arada pıt pıtlar oluyor 2-3 gündür ondan da emin değilim bebek mi gaz mı bilmiyorum :KK64:herkes hissetmeye başladı 3-5 kişi kaldık hissetmeyen :confused: darısı hareketleri bekleyenlere inşallah :anneadayı:

Gaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlaka:dondurma: az kaldı hissedersin :KK200:

Ben 13 cü haftada hissetmeye basladim pıt pıt şeklinde halada o şekilde oluyor.sen elini koyunca nasil hissediyorsun

Eliyle bacağıyla itiyor sanırım yada dönüyor çok bariz hissediliyor. Bigün eşim de elini koydu hissetti o da. Tam bikini bölgesinin üstünde :anneadayı:

Gaz mı acaba dersen kesin değil:) ben de öyleydim. Bu balık yüzer gibi bazen de itiyor aradaki farkı anlarsın mutlaka:dondurma: az kaldı hissedersin :KK200:

İki gündğr bunları hissediyorum bende. Doktorum onayladı bebekmiş :D çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin :KK200:

Slm kuzular. Iki gundur giremiyordm. Oh tepikler mi hissediliyor artik. O ittirmeleri ben de hissediyorum ve cok guzel. Benim de ablam hissetti elini koyunca. Ama esim hala idrak edemiyor:)) ama cok tatlis bir his :KK51:
Bu arada kayınvalidemde ki kıyafet stoğunu patlattık ilk üç ay için çok bir şey almıcam. Sadece iki üç böyle yakışlı küçük beyfendi kıyafetleri alıcam o kadar :)

A April wind canım babam anjiyo olacak demişsin salı günü en son o mesaj çıktı baktığımda oldu mu kuzum? Nasıl babacığın?

Biz mi kaldık geriye yav :KK45:
Görünüşe göre evet biz kaldık :KK53:
Slm kuzular. Iki gundur giremiyordm. Oh tepikler mi hissediliyor artik. O ittirmeleri ben de hissediyorum ve cok guzel. Benim de ablam hissetti elini koyunca. Ama esim hala idrak edemiyor:)) ama cok tatlis bir his :KK51:
Bu arada kayınvalidemde ki kıyafet stoğunu patlattık ilk üç ay için çok bir şey almıcam. Sadece iki üç böyle yakışlı küçük beyfendi kıyafetleri alıcam o kadar :)

A April wind canım babam anjiyo olacak demişsin salı günü en son o mesaj çıktı baktığımda oldu mu kuzum? Nasıl babacığın?
darısı bize canım ben hissedemiyorum henüz :110: ohh siz baya halletmişsiniz o zaman kıyafet işini :KK51:

Görünüşe göre evet biz kaldık :KK53:

darısı bize canım ben hissedemiyorum henüz :110: ohh siz baya halletmişsiniz o zaman kıyafet işini :KK51:
Hissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.
Kayınvalidem sağolsun zamanında hep pamuklu şeyler ileride olmaz diye baya bir şeyler stoklamış. Hastene çıkışları 10lusu ayrı 5 si ayrı:)) atletler şapkalar. Çok kaliteli hepsi bir de. İç kısımları var ben üst giydircem inş. Kız olaymış daha efsane şeyler varmış ama kısmet :)

Eklentiler

• BC7427BC-50C1-4688-BF2A-E25A37A9E4CA.webp
    BC7427BC-50C1-4688-BF2A-E25A37A9E4CA.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 59
  • B768DF5F-9488-417C-8626-83D252222DA9.webp
    B768DF5F-9488-417C-8626-83D252222DA9.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 56
  • F005685D-0C8A-44FF-82EC-A4215C2922B4.webp
    F005685D-0C8A-44FF-82EC-A4215C2922B4.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 4D0684C2-56C8-414A-A93B-BF9064153FE5.webp
    4D0684C2-56C8-414A-A93B-BF9064153FE5.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 54
Sanada geçmiş olsun canım hamilelikte bu illet hiç çekilesi değil
16.haftada gyno-travogen diye tek kullanımlık bir fitil kullandım geçmedi
Olmazsa bu dediğin fitilide alayım canım
Merhemin adıda gyno-lomexin mi
Aa geçmiş olsun kızlar bende de hafif mantar var dedi doktorum. Ama ben de hiç bir kaşıntı vs bişi yok. Bana da travazol krem önerdi. Henüz almadım da. Siz de ne gibi belirtiler var Lusi Lusi

Hissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.
Kayınvalidem sağolsun zamanında hep pamuklu şeyler ileride olmaz diye baya bir şeyler stoklamış. Hastene çıkışları 10lusu ayrı 5 si ayrı:)) atletler şapkalar. Çok kaliteli hepsi bir de. İç kısımları var ben üst giydircem inş. Kız olaymış daha efsane şeyler varmış ama kısmet :)
Ooo bir sürü almışsınız canım bizde daha hiçbir şey yok :) sağlıkla kullansın inşallah çok güzeller :KK200:

Oldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim❤️

Kızlar çıktım bebeğim çok iyi allaha şükür bende iyiyim..kasılmalar için korkacak birşey yok sadece dinlen dedi ama normalmış bana bebeğe zararı yok.

Çok hareketliydi maşallah büyümüş. Artık kesinleşti erkekmiş 100% :KK200:

Tüh ya nasıl aklıma gelmedi bakmak:110: Neyse öğreneyim olmadı sağlık ocağına tekrar yazdırayım. Sağol canım
Canım arkadaşlarda söylemişler reçetenin geçerliliği 3gün,ilacın isimlerini alıp sen yarın sağlık ocağına yazdır
Bu arada decevit ne içindi

Dış kısmına sürüyosun demi canım hindistan cevizini
Içine sürmedim etrafına sürdüm kaşıntı olan bolgeye

Back
X