- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum
Oo masallah doldurmuşHissedersiniz kuzu . Az kalmıştır emin ol:) bizim ki çok zıpır olacak gibi ama. Fazla hareketli. Ultrosondayken de hiç durmuyordu. Bebeğinizin sakin olması iyi bir şey bence. Benim yeğenim de hiç durmuyordu karındayken. Şimdi de öyle. Bi sn durmuyor:) aşırı yoruyor.
Kayınvalidem sağolsun zamanında hep pamuklu şeyler ileride olmaz diye baya bir şeyler stoklamış. Hastene çıkışları 10lusu ayrı 5 si ayrı:)) atletler şapkalar. Çok kaliteli hepsi bir de. İç kısımları var ben üst giydircem inş. Kız olaymış daha efsane şeyler varmış ama kısmet :)
Aynen canım. Daha bunlar küçükken giyebilecekleri. Bir sürü ileri yaşta giyebileceği şeyler. Amin cümlemizin ki inş canım. Ben de ciciler alıcam içim gidiyor :)Ooo bir sürü almışsınız canım bizde daha hiçbir şey yok :) sağlıkla kullansın inşallah çok güzeller![]()
Bunla geçmiş olsun canım inş. Anjiyo ztn artık ultroson gibi kullanılıyor. Teşhis amaçlı daha çok.Oldu canım çok şükür iyi babamın yanındaydım şimdi eve geçtik. Teşekkür ederim![]()
Aynen canım sağolsun:) kayınvalidem hepimizden heveslidir. Evine beşiği de aldı :) o bakacak ya ben çalışırken:)) benden önce düzecek her şeyi.Oo masallah doldurmuş
Tüp bebekle pgtli embriyo bebeğim zaten. Genler pıhtılaşma konusunda bozuk benim, yoksa kromozom kısmı normal. Senin hangi genlerinde? Günde 2 fazla değil miMerhaba bende günde 2 kez yapıyorum clexan bu mutasyonlardan dolayı tüp bebek önermediler mi?
Benim tek gen mutasyonu vardı pgt de sağlıklı embriyo bulunamadı ilk denemede toplam 7 tane vardı zaten bu normal yolla oldu inş sağlıklıdır geçen hafta amniyosentez yaptırdım bekliyorum sonucunu, daha öncede kan sulandırıcı kullandığım için tromboz tehlikesine karşı 2 tane yapıyorumTüp bebekle pgtli embriyo bebeğim zaten. Genler pıhtılaşma konusunda bozuk benim, yoksa kromozom kısmı normal. Senin hangi genlerinde? Günde 2 fazla değil mi
Bu aralar herkes iştah açıklığından bahsediyor. Bende şu an ne yesem diye mutfaktayım mesela :)Merhaba arkadaşlar hamileliğin tam ortasındayım.bebeğimi hissediyorum.iştahım çok açık 20+0 olduk ve 3.5 kilo aldım obur gibi yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum çünkü patlıcak gibi oluyorum sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canim.bende öyle bisey olması hiç.sadece geceleri uyurken alt tarafım vgeriliyo gibi oluyoSlm kizlar aksamdan beri ne kasildim ya. hic nefes alamiyorum siz de var mi kasilma
Geçmiş olsun canım.Sağol kuzum![]()
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Kaç gündür giremiyorum. Ankara’ya geldik kızımla doktora resmen check-up’a girdik. KBB nefroloji göğüs gastroloji hepsine muayene olduk. 3 gündür çok yorulduk. Bu arada bende hasta oldum epeyce. Burnum akıyor ve tıkalı. Boğazım yanıyor. Kendi evimizde de değiliz pek bişey yapamıyorum. Bu arada tekmelerin dozu arttı iyice :)) hazırlıksız yakalıyor kerata neye uğradığımı şaşırıyorum.
Geçmiş olsun canım Bende güne burnum tıkalı boğazım yanar vaziyette uyandım Çok mutsuzum ne yesem ne içsem bilemedimGünaydın kızlar.
Kaç gündür giremiyorum. Ankara’ya geldik kızımla doktora resmen check-up’a girdik. KBB nefroloji göğüs gastroloji hepsine muayene olduk. 3 gündür çok yorulduk. Bu arada bende hasta oldum epeyce. Burnum akıyor ve tıkalı. Boğazım yanıyor. Kendi evimizde de değiliz pek bişey yapamıyorum. Bu arada tekmelerin dozu arttı iyice :)) hazırlıksız yakalıyor kerata neye uğradığımı şaşırıyorum.
Sağol canım.Çok geçmiş olsun![]()
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benide uyku tutmuyor. Burnum tıkalı olunca uyuyamıyorumGeçmiş olsun canım Bende güne burnum tıkalı boğazım yanar vaziyette uyandım Çok mutsuzum ne yesem ne içsem bilemedim![]()
Günaydın.cok geçmiş olsun hamile halinle baya uğraşıyorsunGünaydın kızlar.
Bende doymayanlardanım yetmiyor yediklerim sanki :)Merhaba arkadaşlar hamileliğin tam ortasındayım.bebeğimi hissediyorum.iştahım çok açık 20+0 olduk ve 3.5 kilo aldım obur gibi yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum çünkü patlıcak gibi oluyorum sizler nasılsınız?
Teşekkür ederim canım. Sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım.