Özel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim
Ben özel gidior m ama drum devlet hastanesine al dedi aldım ama 12 aralığa verdiler tam 24 haftanın içinde oluyorum ama orda kuzenim calisiyor yardimci olurum dedi ve konuşmuş ben tam tarihinde verdim one çekemem demiş kuzenim de tekrar söyleyecem dedi bende n haber bekle dedi bende özelden aldım bugün 250 dedi ve 4 aralığa verdi 22 haftada oluyorum kuzenim erkene alıp ararsa özel i iptal ederim olmazsa 250 vereceZ ama medicalpark a 500 mus
Allah nasip ederse benim ilk evladım olacak.
Bir daha da doktorlar izin verir mi bilmiyorum damar ve kan sorunlarımın yanında, benim farklı ve riskli sorunlarım da var. Allah isteyen herkesin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.
Amin cnm rabbim nasip etsin sana birdaha bebek doğduktan sonra vücudunun. Yenileniyor rabbim dert verip derman aratmasin içimizdeki bebegimiz gelişirken inan bizim vücudumuzuda yeniliyor.dusunsene kalbimiz dünyaya yeni gelmişiz gibi tertemiz oluyormuş.sende inşallah ne isteğin varsa Rabbimden kavusursun hem sağlığına hem isteklerine
Amin cnm rabbim nasip etsin sana birdaha bebek doğduktan sonra vücudunun. Yenileniyor rabbim dert verip derman aratmasin içimizdeki bebegimiz gelişirken inan bizim vücudumuzuda yeniliyor.dusunsene kalbimiz dünyaya yeni gelmişiz gibi tertemiz oluyormuş.sende inşallah ne isteğin varsa Rabbimden kavusursun hem sağlığına hem isteklerine
Gunaydin kizlar. Dun kontrolum vardi. Minik bey 220 gram olmus. Kasilmayi sordum dr. A magnezyum igne devam dedi
Tekrarlarsa gel serum takalim ilac verelim dedi.
Gunaydin kizlar. Dun kontrolum vardi. Minik bey 220 gram olmus. Kasilmayi sordum dr. A magnezyum igne devam dedi
Tekrarlarsa gel serum takalim ilac verelim dedi.
Bime lisanslı bebek kıyafetleri geldi baktınız mi.erkek bebekler az kalmis kız bebek kıyafeti daha coktusupermenli felan aldim.yarin randevum var doktor birde kız dermis
Evet canım ben de dün gördüm bayıldım süpermanli olandan aldım. Aynısının tshirt i eşimde de var sağlıcakla doğunca inşallah, baba oğul aynı şeyi üstlerinde görmek için sabırsızlanıyorum
Evet canım ben de dün gördüm bayıldım süpermanli olandan aldım. Aynısının tshirt i eşimde de var sağlıcakla doğunca inşallah, baba oğul aynı şeyi üstlerinde görmek için sabırsızlanıyorum
Kızlar ben çıktım ama uyuyordu bebiş.biraz yürüyüş yap tekrar gel dedi.simdi yürüyüş yapıyorum.gelisimi iki hafta ilerde ya da senin gibi yapılı olcak dedi.aslinda çok yapılı değilim biraz kilom var
Evet canım aynen öyle nedense kendimden çok eşimin kucağında yavrumuzu görecek olmak beni çok heyecanlandırıyor Benim yeğenlerim vardı doğduklarında çok ilgilendim nasıl bir şey olduğunu biliyorum az çok, eşim ilk defa bir bebekle bu kadar yakından muhattap olacak ondandır belki de
Kızlar ben çıktım ama uyuyordu bebiş.biraz yürüyüş yap tekrar gel dedi.simdi yürüyüş yapıyorum.gelisimi iki hafta ilerde ya da senin gibi yapılı olcak dedi.aslinda çok yapılı değilim biraz kilom var