2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben özel gidior m ama drum devlet hastanesine al dedi aldım ama 12 aralığa verdiler tam 24 haftanın içinde oluyorum ama orda kuzenim calisiyor yardimci olurum dedi ve konuşmuş ben tam tarihinde verdim one çekemem demiş kuzenim de tekrar söyleyecem dedi bende n haber bekle dedi bende özelden aldım bugün 250 dedi ve 4 aralığa verdi 22 haftada oluyorum kuzenim erkene alıp ararsa özel i iptal ederim olmazsa 250 vereceZ ama medicalpark a 500 mus

Amin cnm rabbim nasip etsin sana birdaha bebek doğduktan sonra vücudunun. Yenileniyor rabbim dert verip derman aratmasin içimizdeki bebegimiz gelişirken inan bizim vücudumuzuda yeniliyor.dusunsene kalbimiz dünyaya yeni gelmişiz gibi tertemiz oluyormuş.sende inşallah ne isteğin varsa Rabbimden kavusursun hem sağlığına hem isteklerine

Amin canım amin inşallah.
Allah evlat yolunda kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın. Hepimizin sağlığı yerinde olsun. İnancımız bol olsun.

Bime lisanslı bebek kıyafetleri geldi baktınız mi.erkek bebekler az kalmis kız bebek kıyafeti daha coktusupermenli felan aldim.yarin randevum var doktor birde kız dermis
Evet canım ben de dün gördüm bayıldım süpermanli olandan aldım. Aynısının tshirt i eşimde de var sağlıcakla doğunca inşallah, baba oğul aynı şeyi üstlerinde görmek için sabırsızlanıyorum

Hep annelerle kızlar mi aynı giyecek birazda babalar giysin dimi

Hep annelerle kızlar mi aynı giyecek birazda babalar giysin dimi
Evet canım aynen öyle nedense kendimden çok eşimin kucağında yavrumuzu görecek olmak beni çok heyecanlandırıyor Benim yeğenlerim vardı doğduklarında çok ilgilendim nasıl bir şey olduğunu biliyorum az çok, eşim ilk defa bir bebekle bu kadar yakından muhattap olacak ondandır belki de

Masallah sizin yavru baya önde gidiyor . Hayırlı haberlerle gelin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…