2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Off ya kızlar ben çok kilo aldım ne yapacam sürekli birseyler yemek istiyorum ama yinede kisiyorum kendimi ama yine bayagi almışim dün 72.5 tüm bugün 74 geldim.ne aldırıyor kilo anlamadım ve 68 le.başladım 6 kilo almisim kizimda toplamda 8 kilo almistik

Olmaz mı öyle insanlar hep var.bosver hiç takılma onlara önemli olan bebelerimize stresimiz hiç geçmesin.amin ins canim

Ben de 4 kilo almışım ama midem hic bulanmadı ki bir de hareketsizleştim hoop aldım kiloları suan 65,5 oldum daha bebek böyle minikken alıyorsam

Protein ağırlıklı beslen canim.benimde arkadaşlar çok hamurişi yapıyolar son günlerde kilo aldim hemen.dikkat edelim artik.doktor bana zaten kilon var ayda 1 kilo al dedi

Canım benim varıs çok küçük hiç belli bile değil.bebege bı zararı yok inşallah olmaz ilerleyen haftalarda doktor sadece arada ağrı yapar dedi dinlenmemi söyledi dinlenince geçiyor.ama bazılarının ki çok tehlikeli boyutta olabiliyor Allah korusun annede anı kan kaybına neden olup ölume götürüyor normal doğumlarda.son haftalara doğru sürekli rahmi kontrol etmek lazım o yüzden nst baglaniyoruz işte.allahim bu bebeğinize kucağma almayı nasip eder inşallah sağlıklı bı şekilde.birdaha doğurmam zaten Allah nasip ederse..kayinvalideninki baya büyükmus cnm.

Valla en iyi el kremi zeytinyağı spreyli şişeler varya onun yarısına kadar zeytin yağı yarısına kadar su doldur ellerine sk gün içinde muhteşem yumuşatıyor ben tüm vücuduma kullanıyorum.istersen kısmında koyabilirsin icine

Limonda koyabilirsin yazacaktım cnm hızlı yazınca saçma. Sapan şeyler cikiyor

Ben de 4 kilo almışım ama midem hic bulanmadı ki bir de hareketsizleştim hoop aldım kiloları suan 65,5 oldum daha bebek böyle minikken alıyorsam
Canım bende 3,5 kg aldım ama aya vurunca kilolarımız normal benim midem halen bulanıyor ama ilk andan beri de kazınıyor resmen çok acıkıyorum önemli olan ideal kiloda tamamlamak yürüyüş yap canım doktoruna danışıp beni gören kilo almamışsın diyor ama aldım yani yürüyorum sanırım o fayda etti

Be guzel kartpostallik manzaralar olurdu ama dun yagdi bugun yok

Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.
Bende oyle dusunuyorum canim 0- 3 ay kollu aliyorum sonrasi 9 aya kadar da yazlik aliyorum ama 0-3 ay cok almiyacam o kadar cabuk buyuyorlar ki masallah bi kere ya giyiyor ya giymiyor kucuk geliyor kizimda oyle oldu o yuzden tercihim daha cok 3-6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…