Off ya kızlar ben çok kilo aldım ne yapacam sürekli birseyler yemek istiyorum ama yinede kisiyorum kendimi ama yine bayagi almışim dün 72.5 tüm bugün 74 geldim.ne aldırıyor kilo anlamadım ve 68 le.başladım 6 kilo almisim kizimda toplamda 8 kilo almistik
Çok tesekkür ederim canm Allah razı olsun. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inş.Bugun anladim ki insanlar cok enteresan ve cok kotu niyetli.Guzel bir durumu bile cok can sıkıcı bir hale getirebiliyorlar.Kirmak icin herseyi yapiyorlar
Off ya kızlar ben çok kilo aldım ne yapacam sürekli birseyler yemek istiyorum ama yinede kisiyorum kendimi ama yine bayagi almışim dün 72.5 tüm bugün 74 geldim.ne aldırıyor kilo anlamadım ve 68 le.başladım 6 kilo almisim kizimda toplamda 8 kilo almistik
Protein ağırlıklı beslen canim.benimde arkadaşlar çok hamurişi yapıyolar son günlerde kilo aldim hemen.dikkat edelim artik.doktor bana zaten kilon var ayda 1 kilo al dedi
İçini ferah tut canım kötü düşünme doktora gidene kadar daha fazla dinlen bol su içmeye gayret et
Eğer çok artatsa doktor randevunu bekleme kuzum ❤
Çok geçmiş olsun canım bilmiyordum yeni öğrendim
Peki bu varis bebeğin gelişimini etkilemiyor mu kilo bakımından sorun yaratmıyor mu
Ayrıca kan akışı düzenli olsun diye doktorun bu gebeliğinde aspirin verdi mi
Kayınvalidem 3.çocuğuna hamileyken vajinaya yakın bacağında portakal büyüklüğünde kan birikintisi olmuş
Doktor doğumu sezeryanla yapmış risk yaratmamak için doğumdan sonra o şişlik bacağa yayılmış varis olmuş 2 defa o bacağından ameliyat oldu.
Acaba dedim vajina içindeki varisde aynı şeymi
Canım benim varıs çok küçük hiç belli bile değil.bebege bı zararı yok inşallah olmaz ilerleyen haftalarda doktor sadece arada ağrı yapar dedi dinlenmemi söyledi dinlenince geçiyor.ama bazılarının ki çok tehlikeli boyutta olabiliyor Allah korusun annede anı kan kaybına neden olup ölume götürüyor normal doğumlarda.son haftalara doğru sürekli rahmi kontrol etmek lazım o yüzden nst baglaniyoruz işte.allahim bu bebeğinize kucağma almayı nasip eder inşallah sağlıklı bı şekilde.birdaha doğurmam zaten Allah nasip ederse..kayinvalideninki baya büyükmus cnm.
Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz.
Bu güne kadar kullanmadım ama bugün artık olacak gibi değildi ellerim.
Bepanthol cilt bakım kremi (el ve yüz için) sürdüm.
Evde onca krem var hiç birini kullanmıyorum zararlı olmasın diye.
Valla en iyi el kremi zeytinyağı spreyli şişeler varya onun yarısına kadar zeytin yağı yarısına kadar su doldur ellerine sk gün içinde muhteşem yumuşatıyor ben tüm vücuduma kullanıyorum.istersen kısmında koyabilirsin icine
Kızlar el kremi olarak ne kullanıyorsunuz.
Bu güne kadar kullanmadım ama bugün artık olacak gibi değildi ellerim.
Bepanthol cilt bakım kremi (el ve yüz için) sürdüm.
Evde onca krem var hiç birini kullanmıyorum zararlı olmasın diye.
Canım bende 3,5 kg aldım ama aya vurunca kilolarımız normal benim midem halen bulanıyor ama ilk andan beri de kazınıyor resmen çok acıkıyorum önemli olan ideal kiloda tamamlamak yürüyüş yap canım doktoruna danışıp beni gören kilo almamışsın diyor ama aldım yani yürüyorum sanırım o fayda etti
Çok güzel canım erken doğum riskin yokmuş önemli olan bu
İlaç kullanmasan kasılman daha çok olucak canım belkide Allahtan tedbirli davranmış doktorun :)
Ben tuttu sandım canım kar diyince aklıma hemen her taraf bembeyaz lapa lapa yağmış gibi bir görüntü oluşuyor :))
Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.
Bende oyle dusunuyorum canim 0- 3 ay kollu aliyorum sonrasi 9 aya kadar da yazlik aliyorum ama 0-3 ay cok almiyacam o kadar cabuk buyuyorlar ki masallah bi kere ya giyiyor ya giymiyor kucuk geliyor kizimda oyle oldu o yuzden tercihim daha cok 3-6 ay